mnie sie podobo mysle rze wielom osobom pomorze ten cennik rzeby zobaczyc ile co kosztuje!
mnie sie podobo mysle rze wielom osobom pomorze ten cennik rzeby zobaczyc ile co kosztuje!
postarales sie
bardzo przydatny![]()
Moglby ktos napisac cennik na jakiejs darmowej domenie i aktualizowac
Wszystko ladnie pieknie tylko przydalo by sie go troche aktualizowac dodac hota![]()
Joker PaLLadiN 248 -1080
W dniu dzisiejszym zaktualizowałem cennik o items z update oraz poprawiłem niektóre ceny. Jeżeli zauważycie jakieś błędy - piszcie : )
9/10 daje dobry poradnik tylko nie all itemy dla niższych lvli też by się przydało ; d
Bardzo Dobre, może na rook tez taki zrób xD .. Dużo Pracy, Reput leci
Dester 0 - 180 (ROOK)
Wujas 695 - 790
Reaver 558 - ...
napisz do crowna cena u NPC 1000kcc![]()
:O gz poradnika swietny 12\10oby tak dalej z takimi poradnikami i nawet chyba nic nie brakuje gz xD
Dzięki przyda się dla ludzi którzy dawno nie grali ^^
@Topic
Chciało ci się to robić ^^?
Niewiem czy ktoś pisał o HOTA bo masz cene chyba 49kcc czy jakos tak to zmien na 20-30.
Ogólnie OK![]()
Talos Druid 0-330
Talos Pall 0-200
Rouls Knight 0-700
Blood Mag 0-555
Asasyn salach 1176-?
a crown ma koles na serwie
Wydaje mi się, że co poniektóre itemy maja inna wartośc jak np.g bolta/hota.
Ale reszta może byc. Repucik leci
![]()
Dobrze, że taki temat powstał, bo każdy czasami nie wie co ile kosztuje. I taki cennik posłuży początkującym graczom.
Super wykonanie mnie sie podoba no moze mogł bys daj wiecej itemkow ale dobre i tyle lecz jest jeszcze 1 cennik i to jest strona fanowka i tam jest wszystko :
http://www.cennik-apo.pun.pl/
Nick - Diway Sorck
Lvl - 255
Mlvl - 105
Dobra robota, ale ceny na APO spadają z dnia na dzień. Oczywiście nie wszystkich przedmiotów, ale takich jak np. broszka, bo jedni sprzedają nawet po 15kcc, żeby tylko zarobić...
raczysz aktualizowac ?? hot 40kcc??