Tez se moge kupic PACC wez Alfirek nie szpanuj ty jestes jakims Debilem zawsze cos masz do moich komentow ...
Myslisz ze sie boje tego co ty gadasz -.-
To chyba jestes slepy nie widziales mp w bp?
Nosze pozatym po 30 str hp i 60 str mana -.-
Dexter ok ale jak nie masz kasy to po co idziesz 4fun ;d no nie widzialem ze jest sio myslalem ze nie ma to sry ;/
dobrze ja tez nie kupuje kasy na Allegro bo gra bez sensu ;] w przeciwienstwie do alfirka ..
Alfirek wlasnie koncza mi sie SS'y mam 1500 z 5000 i tez kupuje PACC widzisz tez bd mial czym szpanowac
I wtedy te 60hp i 30mp to tylko dlatego ze te manaski slabe a duzo pk na poszku ;/ pozatym ja nie placze jak padne a tak wgl to nie padam jeszcze tym charem nie padlem ani razu a tyle juz pk gonilo ;d
Alfirek ... ''ten co gra palkiem i uzywa hp'' a ty moze zaprezentuj swego chara widzac po twojej noobowskiej grze na Apo niczego wiecej sie nie spodziewam jak 30-40 lvl -.- pozatym nie wiesz jak wyglada life ring zrozum ze na nich bardziej sie oplaca ...
Dexter ok zgadzam sie mozesz nie miec kasy bo ek wszedzie traci rzadko gdzie zarabia ;/ radze Ci wbij skille z 80+ wtedy na dragonki mozna pujsc i juz nie takie waste albo jak juz tak naprawde ne ma kasy zrob palka i lec na Zombiska w Yala spokojnie bd z 6k/h kasy i to bez loota
Bo teraz to tylko palkiem sie dobrze zarabia a ek tylko na jakis Rotach larvach a gdzie indziej nic nie zarobisz jak nie ma dobrego skilla ;o
Alfirek dlaczego jak ktos cos zawsze napisze to ty zaczynasz cos gadac bez sensu jakies texty do niego jak jakis PRO haha...
jeszcze co sekunde zmieniasz awatary nudzi Ci sie w domu ze musisz to robic?
Moze pograj na rl jak ejstes taki niezly ze sie tak znasz oj... a nie zmieniasz awatary ciagle -.-