Ale te rózgi to sprzedaj :P. I gildie sobie lepszą znajdź, wbij szybko 80 lvl i chodź do Apokalipsy.
Ale te rózgi to sprzedaj :P. I gildie sobie lepszą znajdź, wbij szybko 80 lvl i chodź do Apokalipsy.
Siema,dopiero zaczynam w to grać gram na s5,w co ładować wojownikiem w jakie staty?
W pierdolnięcie (siłe) najwięcej, potem w wytrzymałość i szczęście... Na szczęście dawaj tyle żeby je na wysokości około 30% utrzymać ;]
Ahahahhaa, ale przykozaczylem dzis XD!!! Oprocz ranku nowy ring +112 do int,wytrz i szczescia (:
PIONA, GOGO 100 XD
Ładnie ciśniesz ;p... Ja na razie 88 ;p i rank 380 xD ale też idę do przodu...
dzisiejszy Fart : d
Ladnie ;p Ja już za kilka chwil 90 wiec dam ssa xd z tym Magicznym Adv.
KOMENTOWAC !!
![]()
Ostatnio edytowane przez Linksys : 13-01-2011 o 20:04 Powód: co sie patrzysz buraq
Jol, cos ode mnie ;D
2 lochy na s5 dzis. To pierwszy fuksem:
i drugi juz latwo poszedl za pierwszym razem, jbc artefakt wszystko +96
Stan:
2 bonusy, fuks z s1 oraz nowe itemki na s1 amerykanskim. Wiem, wiem, mam 20944957434 charow XD
a tu KOKS zwiad, sprobujcie podskoczyc XD wkleilem ile maja rekawice jak cos.
![]()
Fartem się udało xd
![]()
Graty wam XDD ja dopiero co zaczołem ;d 24 mag s8
s1:
s3:
s4:
Jak ktoś chce do gildii na s1 niech pisze. Biorę każdego. xdd 50% trener i 50% skarbiec, ale w najbliższym czasie mam zamiar kupić grzyby za kcc i może się coś rozbuduje. ;d
#Palldino
Dałem inva. ;d
Ostatnio edytowane przez Azielu$ : 15-01-2011 o 17:07
Vanquish 1 - 2072Vara Aziel 1 - ... [ 2131] [Distance: 162; Shielding: 180]
Glitch 1 - ... [ 3049 ]
Aziel miszczu a wezmiesz 1 levurka ? ;]]
tak zeby sie wybic bede wplacal kasiorke jaka mam xdd
PozdrawiamVetaktory nie chce zebym mial czerwonej reputacji
Grasz?
Gram na s5(15lvl), s6(17lvl). Widzę, że większość jedzie na grzybach (pamiętam jak grałem na apo i miałem 50 smsków po 9zł xd). Kto używa bota do gry? :>
Nicki na obu serwerach to Wiceps. Macie jakieś gildie?
Zaczynam w to grać. Mam 4 lvl na s5 xd jestem magiem, wytłumaczy mi ktoś krótko w co mam dodawać i co robić żeby szybko expić i mieć ogarniętego chara? Dajcie tego bota, co on robi
„Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.” Niccolo Machiavelli
Tett 0-? [700]
Bota masz tutaj:
http://sfbot.co.de/blog/
Robi on za ciebie wszystko i jest bardzo łatwy w skonfigurowaniu.![]()
Ogarnąłem bota. Mam 7 lvl, całą kasę pakuję w inta xd eq kupować lepiej z większym pancerzem czy +atrybuty? dodawać jeszcze w coś? Robię misję na exp cały czas, dobrze? XD
„Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.” Niccolo Machiavelli
Tett 0-? [700]