Ty robiłeś ten poradnik jak zrobili tego respa ? 0.o
Bo jest tu resp dla pacc co tam stoisz i jest bramka i schody na dół ^^
Dlatego daje 9/10
P.S Dziwne ale widać tam było pełno ludu a bd 2x tyle
Ty robiłeś ten poradnik jak zrobili tego respa ? 0.o
Bo jest tu resp dla pacc co tam stoisz i jest bramka i schody na dół ^^
Dlatego daje 9/10
P.S Dziwne ale widać tam było pełno ludu a bd 2x tyle
Super przydało sie![]()
Dzięki. Przydało się . Pozdruwa
Piszę poprawnie po Polsku.
Napisał Magnatek.
Wszystko dokładnie wytłumaczone. 10/10 Jak dobije odpowiedni lvl to jeszcze tu wróce.![]()
Wielkie Thx za poradnik (sam tam expie i nie wiedziłem jak tam dojść) ładnie opisany, SS'y też OK, a więc 10/10.
Jeden z wazniejszych poradników dla low lvli , sam kiedyś chciałem taki temat założyć ale hmm. Odechciało mi się10/10 bo droga zaznaczona widocznym kolorem [ co jest ważne ] , dużo zdjęć opisujących drogę czyli nie da się zgubić.
Świetny Poradnik. Wielki Plus Dla Ciebie .!
Poziomus 1-[888...] Belushia 2318-1 Evil Sonic 2561-2601 Kapitan Impajler 1226-1232
Azeff 2035-2065 Alet Mort [1448] Select 1-[580] Maradona 1590-[1595] Brox 2527-[2540...]
Mieniu 1-[222...]
Lipa bo to nie facc tylko pacc ;/ ale ogulnie za poradnik 10/10 (szkoda ze nie facc).
Bardzo dobrze zrobiony poradnik daje 10/10.
No, poradnik dobrze opisany i pofatygowałeś się żeby pokazać dwie drogi, aby tam dojść
10/10
przydatny ten poradnik chociaz ja droge znam ale innym sie przyda
ładny przejrzysty poradnik , wiedziałem jak dojść ale nowym na pewno się przyda 10/10
Verkyl 0 - ?
Mogłeś obciąć pasek ,bo po co to komu? Poradnika nie potrafię ocenić słownie więc daje 6/10.![]()
Ell Dymomen - Hio Hio Hio .
JEM KECZUP Z JAJEK !
Ladnie, czytelnie za to 10/10
BArdzo ladny poradnikscreeny szybko sie laduja
wgl przejrzysty 10/10
![]()
Ładny poradnik, zapomniałem drogi i dzięki Tobie tam doszedłem poraz kolejny, reput leci![]()
Stojąc umrę za swoje przekonania jak Jan Koj