No dzięki za te komentarze, wkońcu jest co wstawiać. Dziś myślę, że wbije z 30% jeszcze.
Komenty ; )
No dzięki za te komentarze, wkońcu jest co wstawiać. Dziś myślę, że wbije z 30% jeszcze.
Komenty ; )
[*] budruth/ jarzbi incredible /saint bubus [*]
KK!17:18 Garda: koment w moim temacie
yyy, co by tu pisać ?Gratulacje & gogo 150 lvl & 90/90 skill
Waste na sea serpentach masz ? :>
"...Żyję jak Upadły Anioł w tłumie ludzi - lecz całkiem sam..."
@up
Ma waste na 100% przy takich skillach xD
@top
Niech wam bedzie gz a ty dexter poskilluj jak sie pacc skonczy
@Dexterro
Z tego co napisales sadze ze wiecej wbilem na rl tibii niz ty
grasz na non pvp bo sie boisz ze cie zhunca? trudno nie ma sie co dziwic jak sie boi padac i tracic pixele jak sie nie umiesz ustawic na serverze to potem servery non-pvp przepelnione.
a co do serpentow to ja na nich dawno nie bylem moze cos w loocie zmienili wiec za to sorry![]()
Ostatnio edytowane przez Blood Raven : 23-03-2011 o 15:32
Gz ,panowie , bardzo ciekawe ss'y oby więcej
Mariusz -
Z jakiego czaru klepiesz meduzy?
Gz Dexterro - dawaj więcej ss bo ciekawe
Jeśli można wiedzieć , to gdzie te sea serpenty się znajdują? jak byś mógł mapkę wkleić z dojściem - z góry wielkie dzięki
Ostatnio edytowane przez Zioomal : 22-03-2011 o 19:52
\
No to zacznijmy od tego, że nagrałeś się za dużo na apo i nie rozstrzygaj kto ma małe skille a kto duże. Mam boski profit na sea serpentach i nie wprowadzaj ludzi w błąd. Dziś na ~150 manasów miałem dwa focus cape, 5k w kasie, 3k w sea serpent scale, 4 serpent swordy, 1,5k gp za diamenty. Liczmy 160 manasów to 8k. Gdzie tu waste ? Wczoraj 220 manasów - loot - glacier kilt ( 11k ) focus cape ( 6k ) 8k w kasie, 2k w sea serpent scale, pare serpent swordów. Oczywiście to jest waste, no bo co innego. Wbij takie skille knightem - pogadamy ; )
20:43 You advanced in club fighting. już 83 : )
Poszukaj spoilera questa - Hunt for the sea serpents - tam wszystko masz ładnie opisane. Mi musiał Mariusz pomóc bo jednego nie ogarniałem. A wszystko znajduje się zaraz przy statku w svargrond.
Z sea idzie ladnie wyciagnac expa i kasy...wiem,bo sam na nich dlugo expilem i proity siegaly do 50~k.
#top.
jakies double z spawna...niedlugo skoncze taska.
![]()
Level ;p
A tu sredni exp/h
![]()
Dzięki Dexterro za info
Będę starał się komentować temat na bieżąco bo jest naprawdę fajny , systematyczny.
Mam jeszcze jedno pytanko , jeśli zaczoł bym grac na tym świecie pomoglibyście na początku? Gram na Pacerze mam 105 knight ale mi sie znudzilo , razem zawsze lepiej - mógłbym dać nawet kasę na pacera mam około 500k![]()
\
No pewnie, możesz grać z nami. Zrób wt jakieś sensowne i zaczynaj u nas. Będzie fajnie XD
Jojojojojo, waste ! .
Dexter, wez wbij 130/130, bo tak to waste cały czas (ironiiija xd) .
.Kocham wypowiedzi ludzi, ktorych najwiekszym osiagnieciem jest 300 lvl na apo ^^. Nigdy nie ubiles ani 1 sea serpenta, to sie nie wypowiadaj, plax .
@Top.
Mariusz ty grasz 100% manual ? ; p jesli tak, to graatkiii w 100%, bo mi sie nie widzi grac knightem na npvp manualnie xd.
Dexter
doskilluj te 85/85 i juz masz spokoj ze skillami, wiem ze Ci sie nie chce , bo ekiem dlugo sie skilluje , ale skille jednak znaczą sporo , i te 85 sie opłaca dobić ^^. Jedzies zod 150 i 85/85 ^^.
Alfa
Z tego co kojarze, to jakiegos wara miałes, jesli jestem w błedzie, to wybaczcie, ale ogladam wszystkie tematy na forum i moglo mi sie cos pojebac; p. A jesli nie, to jak tam ten war Ci idzie/szedl ; d?
Your's
Sebastian ! x D
Mój life na realu.
Ooo, jak ja lubie takie komentarze ; )
Dzięki Cytek za to, że się rozpisałeś. Tak, Mariusz 100% manual. Co do mnie - też manual jak mam pacc, skilluje jak nie mam co robić, czyli dość często, niestety - na target dummy'es więc shielding nie wchodzi. Dlatego też mam 83 / 79. Ale to się odrobi na facc jak będę bił slimy a może już na monku dam radę.
Zostało mi 34 dni pacc, mam niedzieję, że nie będzie przypału na wywiadówce 30go marca. Mam zamiar ten 115 wbić, fajnie by było.
@Dexter .
Co to za problem kupujesz spellwany i wio ze shieldingiem ; D
Mój life na realu.
Może i wiem gowno ale to "gowno" to na pewno wiecej niz ty kiedykolwiek sie dowiesz
Cytexx@
Liz dalej mu dupe myslac ze cos dostaniesz hehehe
@down
Ciekawe Ciekawe
Tylko Ty kolezko widzialem twoj temat to sie zaslaniasz kolegami i po zaliczeniu 1-2 gleb placzesz i sie poddajesz na kilka dni zagraj ze mna na infernie mam tam 80 rp fakt gowno ale to hardcore pvp a nie smieszne pvp na ktorym bronisz sie kolegami![]()
Ostatnio edytowane przez Blood Raven : 24-03-2011 o 17:21
Up
Baranie mam wiecej siana na morganie niz ty na apo, wiec szczym ryj, dac to jedynie moge ja coś mu : o .
Dalej kozakuj, a moge isc 80 msem na demony ? nie bd mial waste ? pytam Ciebie, bo chce rade specjalisty![]()
Mój life na realu.
# Cytexx
wbij tak z 90 skille bo możesz mieć waste tym msem, ewentualnie ass stary + exevo gran mas vita vis, ale to już ogromne waste ale exp dobry, możesz też iść na dark lordy na evul ale też często zajęte.
# topic
skilluje XD
Więc co do wara to byl nie wypał ;p Na drugi dzien Vea sie wycofali z powodu warjatow bo sie wpier...
Potem nasza gildia sie rozdzielila na 2 gildie, ale nie wiem po co bo i tak na 1 vt siedzimy itp... I teraz ta druga czesc ma znowu z nimi wara...
Trochu ludzi poszlo tam do nich od nas, ale ja kumpla nei zostawie samego w gildi ;p A z drugiej strony jeszcze 1 dzien pacc wiec bym sie i tak nie przydal...
Chyba pojde powascic i moze dojebie ten 135 jakies 730k expa ^ ^
Gratulacje wszystkim, wbijajcie 300 lvle.
40 left.
![]()
Gzz
A ja wbilem tego expaA akurat po 20 mi sie pacc konczyl xd
Teraz cisniem do 100 dista ^^
![]()
Ostatnio edytowane przez Alfa : 24-03-2011 o 21:59