ValermanII
ty siedz dalej na tym forum 3 lata haha ;d ty za to marnujesz zycie na forum
a boonek niech sobie gra ;o kazdy moze grac ile chce a ciebie to nie powinno obchodzic.
@top
gz gogo 1k rp czemu edem nie grasz?![]()
ValermanII
ty siedz dalej na tym forum 3 lata haha ;d ty za to marnujesz zycie na forum
a boonek niech sobie gra ;o kazdy moze grac ile chce a ciebie to nie powinno obchodzic.
@top
gz gogo 1k rp czemu edem nie grasz?![]()
To jego prywatna sprawa.
xd jak powiedziałeś "czytanie książek" do takich rzeczy należy komputer, w tibi też są literki cyfry itp. itd. Więc po co książka? (rozumiem od czasu do czasu)
Ps. Technologia idzie do przodu to dla czego on ma stać w miejscu? Hehs dziwny jesteś koleś./ Gz Bonek, ciskaj dalej lvle i nie przejmuj się innymi bo oni ci tylko zazdroszczą.![]()
Yavanin Knight 1...900...? (13mlvl od 600 lvl!!!)Nie robię klapek![Ek] Select 580...? [Ms] Ramius Pephilvola 1625...1636! [Ed] Wassup 456...702! [Rp] Xeplor 1...30?[Rook]
Twoje pseudo-inteligentne teksty nie robią na nikim wrażenia. Jeżeli ty masz takie bogate słownictwo, to czemu powtarzasz ciągle te same wyrazy? Siedząc ze słownikiem na kolanach, wertując kartki i tak w kwestii intelektualnej jesteś plebsem, także 'nie kozacz oki?'. To jest forum tibijskie, a nie poradnia rodzinna, więc jeśli chcesz się czepiać czyjegoś prywatnego życia - rób to gdzie indziej! Dla mnie jesteś zwykłym hipokrytą, bo co z tego, że nie grasz w tibie skoro siedzisz na forum i piszesz posty które są w pewien sposób idiotyczne - przecież mogłeś ten czas spędzić robiąc coś innego! Jeżeli chciałeś zabłysnąć i pokazać jaki to jesteś 'mądry' to ci nie wyszło, o dziwo na tym forum jest wiele mądrzejszych od ciebie. Cokolwiek byś nie napisał, to moje zdanie się nie zmieni, także odpuść i idź na dwór, PRZECIEŻ MOŻESZ SPĘDZIĆ TEN CZAS Z KOLEGAMI!
__
Po co wbijasz nowego chara? Firstem już ci się nie chcę grać? XD
nie ma bo ukradli -_-
Gz BOonekgoń do 1.5 k i kapczera; d xD
RP koxi ;d
Loooo czekalem az moi protektorzy forumowi wbija w temat hehs xd to byla tylko kwestia czasu XD! dziekuje wam panowie za obrone mojej [ironia]skromnej[/ironia] osoby :*
#t nie gram firstem bo mi sie znudzil, nie chce mi sie odrabiac lvla
Nie znam cię Bonek ale np. Polecam się na przyszłość.
Yavanin Knight 1...900...? (13mlvl od 600 lvl!!!)Nie robię klapek![Ek] Select 580...? [Ms] Ramius Pephilvola 1625...1636! [Ed] Wassup 456...702! [Rp] Xeplor 1...30?[Rook]
Po co książka ? hashashsa. Co mają literki/cyfry do książek.. człowieku rozpierdalasz system.
Jeżeli Tibię nazywasz technologią haha, a tak w ogóle to czego mam mu zazdrościć ? ;o
Przeczytaj 10 razy co napisałeś i spróbuj się zrozumieć. Pierdolisz głupoty. Czy ja gdzieś wspomniałem, jaki to ja jestem zajebisty ? Jeżeli chodzi o moje życie prywatne.. jak już wspomniałem wcześniej - nie mam problemów, więcej czasu spędzam na podwórku niż na kompie. A taki Boonek maniaczy w uj, a następnie się tym chwali.. to jest problem. I nie mów mi, bym się nie wtrącał, bo mam do tego prawo.Twoje pseudo-inteligentne teksty nie robią na nikim wrażenia(..)
Brońcie go dalej ! jak na moje oko to powinniście go odznaczyć, bo w końcu to wasz bohater.
Dużo ss, ciekawie jest
Teraz bij 1k na Combo w tydzień
gz
[ironia]Jak nie grasz Firstem to mi daj xd[\ironia]
Gz Boonku pizgaj 2k lvl rpkiem xd
AVE WISŁA KRAKÓW
A ty powinienes stad wypierdalac, bo tak jakos nie na miejscu jest pchac ryja tam gdzie cie nie chcaBrońcie go dalej ! jak na moje oko to powinniście go odznaczyć, bo w końcu to wasz bohater.
#t
#up
![]()
Ostatnio edytowane przez First Boonek : 15-04-2011 o 13:16
Bonek weź wbij może pierw 1,5 Firstem? ; DD
A i dzięki za wszystko gdy graliśmy na RL ^.-
Gratulacje i do przodu![]()
@ValermanII
zamknij już tą morde, bo nikt tego czytać nawet nie chce, nie wpie%dalaj sie w czyjeś życie, nie Twoja sprawa
@Bonek
gz pauko Xd
@ValermanII
zamknij już tą morde, bo nikt tego czytać nawet nie chce, nie wpie%dalaj sie w czyjeś życie, nie Twoja sprawa[2]
@T
Dobrze ci idzie Boonek ; d graj jak najwięcej wbijaj trochę tym charem i tamtym a nie ; d
Ofc. Gratz ! : D
Gratulacje, gogo 2ooo lvl![]()
Gogo 666, i zejdź mi już z tych kingów ;d
Monster Munch 1-954
Dizzer 1-... ?
gogo 1k jak narazie xDD
ValermanII- napisał o Tobie całą prawdę i nie mów, że nie... Znam cie bardzo dobrze i wiem jakim byłeś/jesteś/będziesz pieskiem ;/... Miałeś kończyć z APO ale powiedz mi jak możesz skończyć ze swoim "domem"...
Naprawdę gratuluje Ci, że wbiłeś w 16h 250 lvl naprawdę wielki wyczyn...
Ps. Ty chcesz im zaimponować? (nie wychodzi Ci to)
Gz "pauko" xD
kiedy kapczerek będzie?![]()
Boonek-jedyny typ który wrzuci ss'a z 16h gry a połowa forum mu przyklaśnie! To jest coś!XD
GZ ZIOMEK, TYLKO PAMIĘTAJ O MNIE CZASAMI XD
Boonek za tydzień 1k? =D
GZ