Trzeba czasami przecierpiec zeby potem miec zajebiscie
No fajnie gz 200 lvla to wyczyn i jeszcze na e-pvp
Wiecej screenow z akcji.
Trzeba czasami przecierpiec zeby potem miec zajebiscie
No fajnie gz 200 lvla to wyczyn i jeszcze na e-pvp
Wiecej screenow z akcji.
Macie moje noobskie screeny:
![]()
ja chyba bede robil sobie przerwe bo chce zakupic lapka a wiec kazda kasa sie przyda xd a bez pacca nie chce mi sie grac ^^
Mam takie pytanie bo zawsze mnie to zastanawia jak na pvp enfo jest..
Czy jak ecpi sie takim 60-200lvlkiem to czesto po Ciebie ktos wpada czy raczej to jest podobne do serverow zwyklych pvp?
Pk'owanie = dobra zabawa
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92536
Drunkusik - Nie no, na infernie jest tak ze bez pacca i na miejscach baaardzo znanych jak darashia/ank itp to faktycznie, zawsze ktos lata z pztem i sobie pekuje, jednak w innych miastach juz mniej.. A powyzej 60lvla to juz w ogole sie nie pada random targetem, co najwyzej za coś :P.. Tutaj zalezy jak się gra.. Wiekszosc osob ktora tutaj przychodzi ma nawyki z non pvp, ze to tomby, ze to roty ze to cos, to najlepsze expowiska. Ale niedawno moj real zaczął grać, wbil juz 46lvl w niecaly miesiac i padl raz na 30lvlu od potworka na kicku. Expi tam gdzie mu sugeruje i NIGDY go nikt nie bil. Nie mowie, ze jestem jakis zajebisty i wiem gdzie sie expi a nikt inny nie wie, ale poprostu jak juz mowilem kazdemu dziesiątki razy - wiem, w jakich miastach mozna zredukować mozliwosc zostania zabitym :P a ziomeczek ma najwyrazniej do tego farta wiec nie padl ani razu ;d
sedan screen - co to za koks strzela z mas sanow mniej wiecej na srodku screena na saaamej gorzeDD?
Ostatnio edytowane przez Berafito Ryathhh : 08-08-2011 o 16:44
@edit:
Tak tak jak zwykle mam wala i padlem znowu 3 raz odeszly mi juz checi do gry ale mowie chuj tam wkoncu hardcore pvp i postanowilem sie zabawic naszczescie dzisiejszy dzien ktory mnie masakrycznie wkurwil zostal poprawiony o tym dedzikiem ;d
Dobra to jest juz ***** smiech padlem 4 raz juz teraz powaznie sie zastanowie nad graniem tu bo ***** nie mam juz w tej chwili nic eq kasy nic Jak ktos da rade przeslac pare gp ew eq dla sorca bylbym wdzieczny.Cya
Ostatnio edytowane przez xanidor123 : 08-08-2011 o 22:58
Cus z dzisiaj:
![]()
Gz wszystkim! Ja dzis chyba pacc zamowie, wiec moze jeszcze dzis cos pogram. (:
Gratz awansików w lvlu ^^
APO 8.41
Royal Tomasz 1 - ??? (175)
Royal Tomasz Rook 1 - ??? ;D (125 był Teraz mamy hmm 19 lyfyl )
Cuban 379-382
Arcano Druid 346 - 364 ;D
Jezus zajebiscie, że jako tako sobie radzisz ;P od 33 z woi to siedząc na samej staminie chyba z 3 lvl Ci wejdą? 40 wbijesz bardzo szybko, bez waste, woi Ci mogę dac. Potem ten okres 40-50 to w sumie chujowo trochę, a od 50 już ciągle z górki : D
ja mam bana do 15 sierpnia xdddd
sedan fajny konik ;
no chlopaki GZ awansow
ciskajcie do ktorych tam lvl'i chcecie :]
[27-07, 15:31] Zarexoholik? co ty wiesz o wardach synu idź powalcz sobie ze smokiem
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=60876[*]
No to jedziemy dalej , niestety dalej te same nudne skrinki ale obiecuje ze to sie niedlugo zmieni jakies questy i wypady pk wiec cierpliwosci a tym czasem :
A i podziekowanie dla Sedana za woike![]()
#Jezus
spoko, tych wojek to miałem 20 z 2-3 huntów hff, więc lajt ;p Nie przejmuj się tylko bij ten lvl, przynajmniej abyś stamine dziennie wykorzystywał to z 2 lvl będziesz wbijał. Exp jak najwięcej, od 50 z górki, a potem z 70-80 lvl i Ci vt zamotami się pobijesz tak dużo, że aż Ci się odechce xd
Tak jak obiecalem zakupilem pacc.
Uploaded with ImageShack.us
@down
ppm na pasek > paski narzedzi > wmp
Ostatnio edytowane przez Assassin Mateusz : 12-08-2011 o 19:07
Gratuluje, expcie i orajcie więcejD
@up
jak ustawic wmp tak na pasku? : d