Cytat Napisał Widow Zobacz post
Czytając wszystkich komentarze do tego tematu doprowadziły mnie do śmiechu.

Może to dziwnie będzie wyglądać, ale muszę w tej sprawie stanąć po stronie @Inquso

Wszyscy zapominają że Administratorzy serwera to też ludzie i gracze, każdy z nich ma swoje życie prywatne.
Co to zmienia że @Inquso jest w jakiejś gildi swoją prywatną postacią?
Czy to oznacza że będąc online na prywatnej postaci musi być też dostępny jako Gm?
Każdy z nich ma prawo do grania na serwerze, a to że poświęca swój czas na bycie Administratorem forum czy byciem Gm'em na serwerze to jest z jego własnej woli.

A co jeżeli w tej sytuacji byłby @Nedin czy @Lirtes? Przecież też są w gildi Moherowych.

Jeżeli ktoś nie odpisuje Ci na zgłoszenia to wystarczy po jakimś czasie zrobić tzw. Refresh tematu.

Z tego co zrozumiałem to według niektórych @Inquso ma siedzieć 24/7 w dziale zgłoszenia/odwołania i odświeżać temat co 5 sekund.

To że np. wysłałeś w poniedziałek zgłoszenie, a w środę dostaliście obaj bana w takim przypadku oznacza to że @Inquso poświęcił swój prywatny czas w środę żeby sprawdzić zgłoszenia na forum.

Rozumiem Tyrion gdybyś dostał nie słusznego bana, to w takiej sytuacji mógłbyś zakładać taki temat, ale to o co masz żal do @Inquso naprawdę nie ma sensu.

Michaś, przypominam Ci, że to Ty przez długi, bardzo długi czas spamowałeś zgłoszeniami i nawet oznaczałeś osoby z pozycją (chatbox, discord) nakładając na nich presję, co z automatu pokazuje, że masz wyjebane na to, o czym sam napisałeś, tj. "życie prywatne", "to też ludzie", więc tutaj wieje hipokryzją.

Screenować nie muszę, wszystko jest w nagraniach Tik Taka.

Nie będę cytował zdania po zdaniu z Twojego całego monologu, ale brzmi to jak totalna odklejka i nie sugeruję tutaj, że po banie masz ich hejtować, ale dlaczego od razu klaskać?

Mój kot jak go uderzę w dupę po pięciu minutach nie pamięta, co zrobiłem i Ty jesteś dokładnie taki sam.

Sam osobiście im współczuję, że muszą się takim bydłem zajmować, ale no chociaż nie jestem odklejony.

Bawi mnie jeszcze to, że dawniej miano konfidenta miałeś w sumie Ty, a teraz to 90% osób na serwerze afiszuje się tekstem "nagrane" "wysyłam zgłoszenie" i u Was to jest już przyjęte, jako coś normalnego.

Co się z wami porobiło - macie jakieś zasady cymbały?