Odnosząc się do poprzednich zmian i tego tematu: http://forum.toproste.pl/showthread....a-wymiar-czasu
Moja propozycja opiera się na zaostrzeniu kary za każde przewinienie z regulaminu APO, tak samo jak za boty każdy ban jest x czasu dłuższy, tak samo za inne przewinienia, typu obrażliwe wyrażanie, destruktywne zachowanie każda zbanowana postać powinna za kolejnego bana otrzymać więcej dni np. pierwszy ban 24h drugi 48 i każdy kolejny x2, pozbędziemy się tym sposobem patologi z servera, osób które prowokują i zniechęcają do grania nowych na game-chacie co jest bardzo częstym zjawiskiem.
@Point
@Inquso
@Tharo
I własnie dlatego jesteś na nie, bo jesteś jedną z tych osób do utylizacji dzięki zaostrzonym karom za w/w pkt regulaminu. Regulamin jest jasny, akceptujesz go robiąc konto w grze i musisz się go trzymać, a nie pisać że jest opcja ignore. Mam nadzieje że skońcy się również Twoje trollowanie, pozdrawiam.
Również powtórzę, regulamin akceptujesz przy zakładaniu konta i musisz przestrzegać tego regulaminu, a on mówi jasno i wyraźnie.
Jest tutaj kilku graczy którzy notorycznie prowokują innych. Sam zaliczasz się do tej grupy ze swoich noob postaci, ale spokojnie mam nadzieje że propozycja przejdzie i skończy się rumakowanie własnie takich osób jak ty.Obowiązuje całkowity zakaz obrażania i nagminnego prowokowania innych graczy. Zabronione jest dyskryminowanie grup rasowych, etnicznych oraz religijnych.
To nie jest temat odnośnie tego czy ktoś z Administracji boci czy nie boci, więc pisz na temat albo się nie wypowiadaj. Pozycji w grze nie ma, forum to forum.