User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 12 z 12

Wątek: APO discord bot.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Week's Avatar
    Miasto
    Y78 Z714 7
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie APO discord bot.

Aktualnie w trakcie tworzenia mam projekt APObot pod oficjalny serwer discord APO.

Serwer posiada aktualnie takie rzeczy jak:

• Pobieranie newsów z forum z działu Nowości;
    • Topka banów ze strony zbanowanych
      ;
    • Zliczanie banów za „macro/bot” od daty wprowadzenia nowego systemu kar - 16.11.2023
      ;
    • Raportowanie banów na Discordzie - wysyła każdego nowego bana w czasie rzeczywistym
      ;
    • Statystyki GMów w nadaniu kar w grze ze strony zbanowanych
      ;
    • Nowa komenda /wystaw, która tworzy wiadomość embed ze wszystkimi danymi postaci, które zostały uzupełnione
      .

Uprzedzając pytania:

Komenda /wystaw ma podział na postacie ROOK oraz MAIN. Jeżeli wybierzemy ROOK podczas wyboru - pojawią się do uzupełnienia questy tylko z Rookgardu oraz odwrotnie tyczy to samo postaci z MAIN - pojawią się tylko questy z Mainlandu.

Co w planach:
    • Dodanie death trackera;
    • Rejestrowanie postaci do konta discord (szybsza możliwość uzupełnienia niektórych danych co do postaci podczas wystawiania jej na sprzedaż);
    • Dodanie starszych banów (statystyk GMów oraz topka zbanowanych) z archiwalnej strony APO.

Oraz pytanie do Was - graczy. Co jako gracze chcielibyście, aby zostało dodane. Nie oczekujcie cudów, aczkolwiek mam nadzieję, że kilka przydatnych rzeczy jeszcze uda się wprowadzić.

Czekam na propozycje oraz opinie

APObot na serwer discord APO mam w planach wpuścić na święta, być może trochę wcześniej, aby można było śmiało przetestować.
    Ostatnio edytowane przez Week : 16-12-2025 o 16:23

Zasady Postowania