User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 13 z 13

Wątek: [ARMIA 7.6] green Skull

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Nabijacz postów Orson_Pall's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie [ARMIA 7.6] green Skull

Witam, na wsępie powiem, że będą tutaj zawarte 2. propozycje, ale drugiej nie umiałem napisać w paru słowach jako nazwy tematu. Do rzeczy.

JAk wszyscy wiemy, system skulli działa na apo bez zażutu, ale jedną rzecz przydało by się udoskonalić. Mianowicie to, na kim mamy yellow skulla, czyli kto może nas zabić bezkarnie, jeśli nie mamy pk (myśle że nie ma sensu tego lepiej tłumaczyć). Proponuje, aby taki ktoś, zostawał obdarzony green skullem, czyli zieloną czaszką. Bedzie to bardo przydatne, podczas różnego rodzaju warów, na których atakujemy ekipe z pk.

Drugą propozycją jest 'Nie możesz zabijać przed restartem!", o co chodzi? A o to, że na apo minute przed resem bardzo wiele osob fraguje innych, aby po resecie bezpiecznie sie lognać i uciec do temple. "Nie możesz zabijać przed restartem!", pojawiało by sie w tej samej chwili co "UWAGA! Za 5 minut[...]".

Prosze o wypowiedzi i wszelkie sugestie, najlepiej w moim profilu. Także te dotyczące mojej ortografii, z którą mam niestety problemy ;x (Tipja óczy...)

@Grulxie tempa pauo: Tak coś mi zrobiłeś, i nie baw mnie więcej tym pytaniem. Nie korzystam z mozili bo ma do dupy layout, a na błędy ci nic nie poradze. Green skull jest w grafikach tibi 7.6. Co do słownika to sie nie masz co czepiać. Ja przynajmiej umiem zdanie skleić.
    @ I jeszcze jeden: Chłopczyku i jak w każdym temacie każdy z ciebie tyra, to już przestaje być śmieszne.
    Ostatnio edytowane przez Orson_Pall : 31-10-2008 o 23:08