Boonek, 11 lat to nie tak dużo.. Nie zdążysz machnąć ręką a tu unban :P
Za kilka dni zobaczymy screeny z rsem =d
btw. za co ban?
#down
HEH, żartowniś z Ciebie.
Boonek, 11 lat to nie tak dużo.. Nie zdążysz machnąć ręką a tu unban :P
Za kilka dni zobaczymy screeny z rsem =d
btw. za co ban?
#down
HEH, żartowniś z Ciebie.
Ostatnio edytowane przez KaZeK : 19-06-2012 o 14:59
[Kmq] 1-1505
[Bart] 2927 - 2939 | 2983 - 3021
[Zarexoholik] 3108 - 3134
[Tru] 1 - 2618
z przerwami
Boonek, kupiłeś kogoś za PLN (nie powiem kogo, ale każdy raczej wie).
#t
Koniec?- Beka XD!
Wrócisz tak, czy siak.![]()
Ostatnio edytowane przez Splaxor : 19-06-2012 o 21:16
Może ten ban Ci da do myślenia zresztą i tak wrócisz uzależnienie bd silniejsze![]()
Boonek i jak ? dalej grasz?
Fursions knight 1-...[1022]
Nuorete 1-...[311]
Pierwszy i ostatni owner tych postaci
Widzisz bunek, twój powrót na apo był na tyle żałosny, że kupiłeś chara za zł i selnąłeś za kcc. Każdy o tym wiedział, i zauważ że administracja juz za ten fakt mogła dac tobie deleted ale widac są oni w miare spoko. Może za głupote nie banują?. Wiesz ile razy administracja przymyka oczy na niektóre zachowania gracza, człowieku na pewno 99,9% razy. Miałeś pecha i tyle. Mi się wydaje, że jakieś zasady muszą być.
Chciaż sayto to troche dzieciak jest: robi najazd, czyta jak go obrażają i się obraża. żeby miał w bani poukładane : zrobiłby swoje i wyjebka na innych ale cóż życie. Może świat tibijski więcej mu znaczy niż realny?.
Wracaj na apo, bez ciebie to gra staje sie nudna. Masz całe wakacje, a jako bardzo pojęty gracz tibijskich światów, odrobisz strate i znowu będziesz miał ochotę logać do gry xD.
Gdzie sens życia takiej parówki? 95% APO oszukał i stał się jednym z gówien serwera. Jego życiowe postanowienia spełnione ;]
Temat do zamkniecia, nie chce mi sie odpisywac na spiny
I tak wrócisz, z nowymi zł na postacie i kcc- xD.
Skoro usunąłeś first boonek to po co wracałeś?. Ja w tibie gram juz 12 lat, ale gówno na rl osiągnąłem ( 41 pala miałem maksymalnie), zrookowałem go bo padłem w fortecy orców i golden set poszedł mi się jebać. A tak to na rooku grałem ( maksymalnie 25lvl). Wiesz jakbym usunął chara to juz bym nie wrócił, ze złości i niechęci. Zbyt impulsywny jesteś dzieciak, przemyśl decyzje i wróć, kiedys pisałem z toba jak na rl szedłeś. Naprawde wydawało się, że jestes spoko, pisałeś o zabawie i tzw. rywalizacji w grze którą tu nie zaspokajasz i odszedłeś. W grze są emocje, przewaznie negatywne, bo mało kto potrafi się bawić. Z twoich poprzednich wypowiedzi uważam, że jako jedyny z tej marnej garstki graczy potrafisz traktowac gre jak zabawe.
Moje postacie zostaly odbanowane z tego powodu postanowilem troche pograc
Pozdrawiam![]()
Ten juz zaczyna XD
GZ
To styl, który wywoła grymas bólu na twych ustach
To jakbyś czołgał się po resztkach rozbitego lustra.
Bonze 0 - ?
ojj ;D kto to wrocilnapierdalaj bonku
![]()
O boshe Tylko nie on!
Przepraszam to ten co odchodził 10x i dostawał bany za zachowanie ?
Tak to on! Ale nie graj tu !
ORLEN ORLEN !
Gz, ciskaj ciskaj xD
Nie gz
jesteś zerem intelektualnym i człowiekiem bez twarzy.
Jak to jest boonek pytać się mnie czy sprzedaje Torusa za złotóweczki? hehehehehe
No przecież każdy odpisuje na raporty... heheh