User Tag List

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 20 z 23

Wątek: Debilne swieta ; d

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Debilne swieta ; d

Siema jest ktos kto tez nie lubi tych debilowatych świat? Idiotycznych reklam, debilnie cieszacych sie z ch*j wie czego ludzi, tandetnej sztucznosci i grubasa w czerwonym?

Łowca postów unk's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Akurat grubas w czerwonym jest ok a swieta jak zwykle takie same (nudne i bezsensowne)

Łowca postów Janush's Avatar
    Miasto
    Łódź
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

No też nie bardzo czuje tego całego klimatu świat, niby wszystko super rodzinka się zjeżdża i wspólne... 'Świętowanie' ale jakoś życzenie ciągle tego samego wszystkim co i tak się z reguły nie spełnia jest średnie.

Bywalec adrian0093's Avatar
    Miasto
    Kraków
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja! Ja! Podpisuje się! Debilne święta, radość z pustki[?]
    Stojąc umrę za swoje przekonania jak Jan Koj

Ja tu tylko sprzątam. Zarexoholik?'s Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Może od razu napisz, że jedyną rodzinę jaką masz, założyłeś w Tibii... Jak nie masz z kim spędzić świąt to smutne, współczuję ci - więc rozumiem dlaczego nie lubisz świąt.

Ja uwielbiam święta, pewnie dlatego, że to idealna okazja żeby ten czas spędzić z rodziną.

Średnio zaawansowany Laytenkowy's Avatar
    Miasto
    Ruda Śląska
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Zarexoholik? Zobacz post
    Może od razu napisz, że jedyną rodzinę jaką masz, założyłeś w Tibii... Jak nie masz z kim spędzić świąt to smutne, współczuję ci - więc rozumiem dlaczego nie lubisz świąt.

Ja uwielbiam święta, pewnie dlatego, że to idealna okazja żeby ten czas spędzić z rodziną.

Dokładnie.

'Pustka' jest przez grę w Tibie i czekanie na 24 aby wziąć prezent spod pixelowej choinki. Ja osobiście też lubię święta, jest to czas, który można spędzić z rodziną i przemyśleć różne sprawy, odpocząć od codziennego życia a nie siedzieć przed monitorem i klikać 10000x w hotkeye. A grubas w czerwonym jest Ok.

#down

Podałem jakiś przykład? Jakiś nick - nie. So?
    Ostatnio edytowane przez Laytenkowy : 23-12-2012 o 21:06

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Zarexoholik? Zobacz post

Mam gdzie i z kim spedzac swieta, widzisz zarexie ty z rodzina spedzasz tylko swieta bo dzien w dzien albo grasz albo palisz frana na niby studiach, ja zas z rodzina mam do czynienia nacodzien poniewaz mieszkam w domku jednorodzinnym wraz ze swoja rodzina ;o

I nie wiem skad taki pomysl, bardziej wkurwia mnie ze dla ludzi Swieta Bozego Narodzenia zmienily sie w 3 dni do obzarstwa, cynizmu i chuja palenia

#up kolejny, czyzby wasze zarzucanie innym ze beda grac w tibie i czekaja na prezent spod tibijskiej choinki wzielo sie z waszego pustego zycia?

[a jesli chodzi o tibijska choinke to mi 3x zdechla bo nie loguje, wiec ogar] :[
    Ostatnio edytowane przez Demon : 24-12-2012 o 15:07

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja lubię atmosferę świąt, ale nie cierpię tego obżarstwa. Stół się ugina, wszyscy pijani, a potem rozmowy o polityce, które do niczego nie prowadzą.

Veni, vidi, vici #2015 #2016 Arab's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Hmm z każdym rokiem jakoś coraz mniej Mnie interesują te święta :]

il0vehh 桶 Demon's Avatar
    Miasto
    Lublin 桶
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał solcowna Zobacz post
    Ja lubię atmosferę świąt, ale nie cierpię tego obżarstwa. Stół się ugina, wszyscy pijani, a potem rozmowy o polityce, które do niczego nie prowadzą.
    Cytat Napisał Smarki Smark w kawałku Słowo dla
    Tata nie żałuje, że nie zostałem raperem
    Mamie może trochę smutno, że łatwo olałem marzenie
    Rodzina, osobliwy klimat od kołyski
    Co święta na wigilię powtórka z rozrywki
    Ciągle jedna rozmowa, po niej kłótnia
    Tradycja narodowa jak pieprzony karp i kutia
    Potem się zrywasz, że niby na pasterkę
    SMSy, ziomy - na CPN'ie kup butelkę
    fakt, przepych jest masakryczny, ludzie wydają całe swoje wypłaty na pare dni, bo tak nakazuję tradycja, a cały klimat świąt znikł pare lat temu
    zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda

Nabijacz postów Tumanbuga's Avatar
    Miasto
    Kebab/Warszawa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Osobiście nie lubie tylko życzeń, zawsze to samo i w sumie i tak nic to nigdy nikomu nie dało. Podoba mi się natomiast możliwość spotkania z rodziną, porozmawiania, poluzowania troche no i oczywiście jak każdy lubie prezenty B-). Pieprze jakieś morale o przepychu i reklamach(TV nie oglądam w ogóle), dla mnie święta zawsze są miło spędzonym czasem, czy to z rodziną czy z ziomeczkami właśnie (CPN będzie pewnie grany). A wigilijna kuchnia - mistrzostwo, już nie mogę się doczekać, życzę wszystkim wesołych, rodzinnych świąt, peace.
    We takin' bodies

Banned
    Miasto
    Rack City
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie lubie takich swiat jak mam w tym roku, czyli bede tylko ze starsza i siostrami, w nastepnym roku bedzie mam najdzieje juz normalnie tzn bedziemy sie zjedzac cala rodzina... Swieta... Tak czy siak lubie swieta, bo to czas wypoczynku, spotkania z rodzina i ogolnego pojednania. Mam nadzieje, ze w dalszyn etapie wyrwe sie ze znajomymi na jakas impreze, zeby oderwac sie od swiat...

Banned
    Miasto
    Włocławek
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

spoko sa ja lubie, chociaz tego roku nie czuc atmosfery swiat

Expert Zezikan's Avatar
    Miasto
    Bielsk Podlaski
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

U mnie w mieście to wczoraj ,,Magie Świąt" było czuć między 23 a 4 rano. Jak na takie miasto nieduże to 3 nożowników... Bójka na Stacji Orlen z udziałem noży i 5 radiowozów...

Ogólnie co święta to rozróby pod klubami...
    Nie gram :P

Średnio zaawansowany Przypalowiec's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

święta są spoko o ile nie są skomercjalizowane, kiczowate?
    Nie odpowiada mi nadmuchana sztuczna atmosfera, i wszystko co już zostało wymienione wyżej,
    Cytat Napisał Poziomek :P Zobacz post
    nie lubie świąt nie wierze w boga dlatego nie obchodzę tego gówna, a mikołaj jest wymyślony przez koka kole więc jest zajebisty
    21:10 Shrox: week napisz forum 21:10 Week: forum 21:10 Week: i?

Bywalec Poziomek :P's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

nie lubie świąt nie wierze w boga dlatego nie obchodzę tego gówna, a mikołaj jest wymyślony przez koka kole więc jest zajebisty
    AMD Phenom II 955 4x4Ghz | SilentiumPC Fortis HE1225 | Goodram 4GB 1600Mhz | Gigabyte nVidia GeForce GTX660 2048MB | ASRock 880G Pro3 | Samsung 830 128GB | Seagate 500GB | Creative SoundBlaster 4 |Corsair HX620W | Apertech Venator

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Święta są spoko, więc nie wiem, po co Boonek robisz takie tematy. Święta to najlepszy okres, kiedy taki Zarex spędzi je z najbliższymi (rodziną, oraz Ty Boonek, więc powinieneś się cieszyć). Następne takie spotkanie za rok! Boonek, ładna pompa, że mieszkasz w domku jednorodzinnym... Mieszkasz w starej kamienicy, która się rozpada, i Ty śmiesz tak kłamać Nie wiem na co Ci to potrzebne.
    Święta = Zjazd całej rodziny, wspólne śpiewanie kolęd, dostawanie prezentów, dzielenie się opłatkiem, jedzenie z najbliższymi, 2 pełne lodówki żarcia. Żyć nie umierać, więc nie wiem po co ten idiotyczny temat.

Średnio zaawansowany Przypalowiec's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jaram się myślę tak samo ;D
    21:10 Shrox: week napisz forum 21:10 Week: forum 21:10 Week: i?

Banned
    Miasto
    Olsztyn
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Sasha.Rookslayer Zobacz post
    Święta są spoko, więc nie wiem, po co Boonek robisz takie tematy. Święta to najlepszy okres, kiedy taki Zarex spędzi je z najbliższymi (rodziną, oraz Ty Boonek, więc powinieneś się cieszyć). Następne takie spotkanie za rok! Boonek, ładna pompa, że mieszkasz w domku jednorodzinnym... Mieszkasz w starej kamienicy, która się rozpada, i Ty śmiesz tak kłamać Nie wiem na co Ci to potrzebne.
    Święta = Zjazd całej rodziny, wspólne śpiewanie kolęd, dostawanie prezentów, dzielenie się opłatkiem, jedzenie z najbliższymi, 2 pełne lodówki żarcia. Żyć nie umierać, więc nie wiem po co ten idiotyczny temat.
    Zyj dalej w swojej krainie, gdzie jest kolorowo i wesolo. Prawda jest taka, ze nie u kazdego tak jest. Niestety zycie czasami potrafi dac w kosc.

Expert ^Gpiotras~'s Avatar
    Miasto
    Łódź
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Piszecie głupie święta itd... A prezenty by chcieli dostawać ; x.
    Ja mam tak, że na wigilii są tylko domownicy.
    Dopiero w pierwszy dzień świąt przychodzi rodzinna, i to lubię.

Bo tak szczerze, w tych czasach, to mało kto ma czas na taką kolacje/obiad.
    Ostatnio edytowane przez ^Gpiotras~ : 26-12-2012 o 18:03