Tibia is your life!
Gz.
Tibia is your life!
Gz.
wstawiam bo pewnie większość nie zagląda na poprzednią stronę
stan XD
Gratulacje, kiedy 250?
Gratuluję 200 lvla. Czemu bijesz bronią 2reczną ? otrzymujesz dużo większe obrażenia ? Twój dmg jest dużo większy niż 1reczna i shield?
2x down Dzięki za wyjaśnienie![]()
Ostatnio edytowane przez gwnstopro : 26-06-2013 o 18:42
Tarcza nie jest od redukcji obrazen (od tego jest armor - czyli legi, helmet, armor i opcjonalnie amulet noi buty jakies). Tarcza jedynie dziala na dwa pierwsze hity co runde i daje szanse (im wiecej ma deffa oraz shieldingu mamy w starach tym wieksze sa te szanse) na unikniecie ich. Procz tego ze w jakims itemku dokladnie pisze o ile zmiejsza obrazenia to chyba cipsoft nigdy oficjalnie o ile np armor lub shielding cokolwiek DOKLADNIE redukujądexterro to co najwyzej moze wam na oko powiedziec jak on to widzi, chyba ze przebotowałby 100h staminy z mycological a potem 100h z tym drugim to moglby wtedy sypac konkretami
pozatym to jest tylko 1atk i tez pierwsze slysze o tym co dexterro gadal ze 1atk=2skille. Za to napewno atack zwieksza maksymalny dmg i ogolnie to bron dwureczna ma duzo lepsza czestotliwosc walenia dobrych hitow w stosunku do broni jednorecznej. To jest to samo jak z palladynem - zalozcie na niego speary lub stary a potem bolty, albo na pozniejszym etapie assasinki z 65atku albo prismaticywystarczy po godzince pograc z tym i z tym a potem sprawdzic exp/h i roznica jest naprawde znaczaca
![]()
na jednym huncie sprawdzaliśmy jaki exp jest ze stomperem / myco macem i ze stomperem było czuć zauważalną różnicę. Odnośnie tego mojego przelicznika to wiele osób mi już mówiło, że jeden atak to ~2 skille różnicy.
Wreszcie 200 lvl. Serdeczne gratulacje. Troszke za bardzo najebane na tych zdjęciach z poi, ale wiadomo, że tam zawsze jest zadyma.
btw. Bartucha i Aqathinka to są znajomi z Honery. Bartucha mnie nie kojarzy, ale Aqa jak najbardziej. Nawet swojego czasu założyliśmy gildie na Honerce, której liderem była Aqa.
Ostatnio edytowane przez Splaxor : 27-06-2013 o 16:24
Gratuluje Dexterro ładne screeny z huntów. Dawaj więcej z jak najbardziej udanych![]()
Mój life na realu.
Pk'owanie = dobra zabawa
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92536
a które spędziłem z tibią ? :>
#edit
siema, nie było mnie w domu przez kawał czasu. nadal mam 202 level
dziś war, sprawdźcie recording na cascie tibiacast:recording:930727 niezła masakra była
Więcej na recordingach, szukajcie na securze
Na początku było 14:1 dla nich, po drugim battlu 33:19, a po trzecim 36:49 dla nas. Masakra na svar mistrzostwo
A gdzie wszyscy, którzy mówili, że na non pvp nie ma zabawy ?
jutro jadę na wieś, wracam 18 sierpnia elo xD
Ostatnio edytowane przez Dexterro : 13-07-2013 o 01:53
Orajcie zydoow, ja niedlugo wracam ;d .
Mój life na realu.
wrócił król tego działu, siema cioty XD
co tam wakacyjne wariaty ?![]()
Jak się patrzy, to aż chce się pograć hehe
Zacznę grę na Securze, zobaczę jak tam jest
#top
Gz, dawaj do 250![]()