Przede wszystkim trzeba edytowaæ Moon Red poniewa¿ mój psiapsiel by³ te¿ tutorem na 8.42 tak wiêc proszê mu to dopisaæ![]()
Przede wszystkim trzeba edytowaæ Moon Red poniewa¿ mój psiapsiel by³ te¿ tutorem na 8.42 tak wiêc proszê mu to dopisaæ![]()
Grom nie ma vipa jeszcze
http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=3
W tym momencie na li¶cie brakuje Bleyn'a.
Misiaczek Zabijaka 2633-2752
Dark Bartek 2213-2746 ; 2786-2796
Lonkey 1467-1517
Lee Shoter 702-... [815]
Nie rozumiem polityki rozdawania VIPów za bycie adminem serwera Counter Strike. Pisa³em kilkana¶cie razy o przyznanie mi rangi VIP za bycie adminem. By³em nim prawie od samego pocz±tku, a¿ do smutnego koñca. Siedzia³em na serwerze po kilkana¶cie godzin, zg³asza³em b³êdy, organizowa³em mecze typu "admini vs gracze". Kilkadziesi±t razy by³em pos±dzany o u¿ywanie wspomagaczy ale screeny, demka nic nie wykaza³y. Jako jedyny razem z Sedanem mieli¶my najwiêcej flag zaraz po Crayonie. Asildur, Elade, Spenser, Huskar. Co to za ludzie s± w ogóle? Byli adminami chocia¿ przez miesi±c? Ja i Sedan zbanowali¶my najwiêksz± ilo¶æ graczy za czity. Wtf?
Ostatnio edytowane przez Demon : 19-05-2014 o 20:27
Mysle ze czas na aktualizacje.
Mo¿na dodaæ Tharo, osobê która dosta³a pozycjê boc±c. Na szczê¶cie ju¿ jest VIPem.
Moje kochane VIPY:
@Xelix
@Xantar
@Heaven
@`Arcu¶
@Sieka
@Mc Maciek
@Bondi
@SedaN*
@Devixx
@Zarexoholik?
@Spa¶lak
@Sherlock
@Magik
@Moon Red
@Techniks
@Tico
@Krsix
@Arhadus
@Crayon
@Franeq
@Benn
@Apove
@Moriarty
@Romus
@Maatinii
@Huskar
@Veto
@Zoltan
@Akananto
@Rzulf
@Precision
@Empty
@Ovner
@Tie![]()
@DonieX <3
@spenser
@Elade
@Asildur
@Dexoti
@Kellet
@James
@Gellert
@Calius
@Adios
@Sayto
@RiceBoy
@Caav
@Febris
@Arad
@Bleyn
@Yagami
@Tygrys
@Dementor
@Santano
@Fatality
@Arab
@Elyar
@Ferrum
@Voltan
@Harakiri II
@Splaxor
@Ankie
@Ektoplazma
@Lirtes
@Week
@Tharo
Je¿eli nie macie jeszcze VIPa na naszym discordzie to chêtnie wrêczymy Wam go. Wystarczy, ¿e napiszecie do mnie albo do Week'a swój nick z Discorda i otrzymacie takie wyró¿nienie.![]()
The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.