Zmiany są jak najbardziej w porządku ale uważam, że i tak nie przyciągną nowych graczy, ponieważ większości już nie bawi Tibia 7.6. Dlaczego? A może i dlatego, że zrobiłem sobie postać, szybciutko dzięki nowemu exp stage'owi wychodzę na Mainland, opuszczam świątynię... i jakiś typ Mnie ubił
Bez sens. Popieram zdanie innych, że do 1000 lvl powinien być zmieniony tak czy tak bo najwyższy to już 4,2k
Mieliście fajny serwer APO 8.42, który może zaburzył lekko funkcjonowanie 7.6 i jeszcze ten ROX, który nie wpłynął dobrze znowu na 8.42 ale może czas się przesiąść na inną Tibię i przywrócić tamten serwer z własną mapą? Tym razem może bardziej postarać się o update'y
- od 1 do 500 poziomu: exp x15,
- od 500 do 1000 poziomu: exp x12,
- od 1000 do 1500 poziomu: exp x9,
- od 1500 do 2000 poziomu: exp x7,
- od 2000 do 2500 poziomu: exp x6,
- od 2500 poziomu: standardowo, exp x5.
i moze ktos zaczalby grac
Santano wrócił i w końcu coś się dzieję. Mam tylko nadzieję, że będzię się działo, a nie, że zrobiłeś 2 upki i teraz 3 lata przerwy, trzymam za Ciebie kciuki
Co do exp stages to bardzo dobre posunięcie, które powinno być wprowadzone już dawno, ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale.
Co do konkursu to też mi się podoba, wszystko przemyślane, nic dodać nic ująć
Uptade jak najbardziej na plus! Santano zadbaj o server tak jak kiedyś, a może będzię 150+ online. Pozdro i życzę powodzenia..
Master Domcio 0-1033 (sprzedany)
Nacomi Tahata 0-1518 (sprzedany)
Mainerek 0-1778 (zachowany)
Rook Elti 0-?
TEgo servera nic nie ruszy od nowa, a pomysly z exp stage do bog wie jakiego lvla jest chore, kiedys 666 lvl i klapy to byla kwestia pareu msc, teraz paru dni .
Mój life na realu.
Do konkursu zgłosiło się 5 osób. Nadesłano 7 prac.
Lista nagród:
1. PACC +30dni, Ultimate Weapon, Namelock, Dowolne nazwanie przedmiotu
2. PACC +25dni, Shaman Skirt, Pandemonium Armor, Klapki, Dowolne nazwanie przedmiotu
3. PACC +20dni, Sapphire Set, Dowolne nazwanie przedmiotu
4. i 5. +10 dni pacc, dowolne nazwanie przedmiotu, pandemonium armor.
Przedmioty mogą być w drodze negocjacji zamienione na przedmiot na Rooku o podobnej wartości.
Zgłoszone i zaakceptowane prace:
Main - Pr0boszcz
Main - Sendox
Rook - Kumpel Armii
Rook - Mti Rookstayer
Rook - Sasha Rookslayer
Main - Mti Rookstayer
Main - Sasha Rookslayer
Terminy najazdów zostaną wyznaczone niebawem, zostanie także wskazana droga głosowania na poszczególne najazdy.
Ostatnio edytowane przez KaZeK : 02-10-2015 o 17:10
Co z Ahmedem droga administracjo? Widzialem jakis ss na fanpage czy to pieklo Ahmeda? Moze ktorys wypowiedzialby sie w tym temacie: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=129660
JUŻ PONAD 6 LAT Z WAMI >>> Fansite / Cennik-APO - Wersja: N.G. <<<
!!! Wersja NoWeJ GeNeRaCjI 2013/2014 !!!
JEDYNY TAKI 'Cennik-APO', który jest zbiorem, a zarazem źródłem wszelkich informacji o niemal każdym przedmiocie!
Dostaniemy kiedyś nagrody za konkurs?
Oraz kiedy wejdą w życie automatyczne najazdy zrobione przez graczy?
#up
na dniach
szkoda ze sie nic nie dzieje
Ja się tylko pytam dlaczego na tym rook nadal nikt nie wyrównał broni?
To jawne łamanie regulaminu przez samych administratorów. Więcej w temacie >>tutaj<<
Pozdrawiam i proszę administrację o szybką reakcję, o ile "szybko" w ogóle istnieje tu
Witam,
Ponieważ Santano nie był w stanie rozstrzygnąć konkursu przez prawie 2 lata, postanowiliśmy przyznać po jednym prezencie na main, każdej osobie, która zakwalifikowała się do konkursu za poświęcony czas na stworzenie skryptów najazdowych w postaci:
45 dni pacc + dowolne nazwanie przedmiotu u GM, termin zgłoszenia się po prezent to 10.07.2017r zakwalifikowane osoby powiadomię przez PW na forum w celu uzyskania nicku postaci na jaki mam przydzielić PACC oraz jaki przedmiot i jak nazwać, jeżeli w ciągu tygodnia nie otrzymam odpowiedzi prezenty przepadną.