User Tag List

Strona 46 z 62 PierwszyPierwszy ... 36444546474856 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 901 do 920 z 1225

Wątek: `Recon - Veni, vidi, vici (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Uzależniony Goatee's Avatar
    Miasto
    ████
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Rastamanek Zobacz post
    Poczułeś tampon ? czy ja gdzieś Cię wymieniłem ? chyba masz ciężki okres to wspołczuję.

#temat

gz (nie dla wszystkich) - ktoś tu się poczuł czy rozlał ?? sam już nie wiem
    Po co ciągle liżesz dupsko naszej gildii? I tak każdy Cię tutaj ciśnie XD

#
    Gratulacje pany!
    Xlori 1 - 1780
    Dzielny Tabaluga 1744 - 2628
    Hexolic 3122 - 3345
    Hyper Beast 1 - 700

Armin Only Juxxifi's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Poczułeś tampon ? czy ja gdzieś Ciebie wymieniłem ? chyba masz ciężki okres to wspołczuję.

#temat

gz (nie dla wszystkich) - ktoś tu się poczuł czy rozlał ?? sam już nie wiem

Rozlał to mi się mózg od patrzenia na Twoją składnię :x
    Ostatnio edytowane przez Juxxifi : 31-07-2016 o 01:18

il0vehh 桶 Demon's Avatar
    Miasto
    Lublin 桶
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

gratulacje : )

co jak co, ale taki troche dżihad
    zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda

Veni, vidi, vici #2015 #2016 Arab's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Gratuluję Panowie

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Płaczecie, że zrobicie strajki, zrezygnujecie z gry, a nadal ciągle tutaj siedzicie, nawet jak gra po 10 osób online. Po co takie płacze, to ja nie wiem.

Tutaj ciekawy temat, w którym ładnie płaczecie. >> KLIK <<

Polecam pójść za waszym przyjacielem i się go posłuchać:

Cytat Napisał Hokage Zobacz post
    A może by tak strajk zrobić co? przecież tu prócz głupiego i bezsensownego banowania nic się nie dzieje...
    Oczywiście to ironia, haha.

#t
    Nie ma czego gratulować. Mieliście przestać grać jak tylko Jihad odbanują - odbanowali, a gracie jeszcze więcej niż przed ich banami.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Cytat Napisał Sasha Rookslayer Zobacz post
    Płaczecie, że zrobicie strajki, zrezygnujecie z gry, a nadal ciągle tutaj siedzicie, nawet jak gra po 10 osób online. Po co takie płacze, to ja nie wiem.

Tutaj ciekawy temat, w którym ładnie płaczecie. >> KLIK <<

Polecam pójść za waszym przyjacielem i się go posłuchać:

Oczywiście to ironia, haha.

#t
    Nie ma czego gratulować. Mieliście przestać grać jak tylko Jihad odbanują - odbanowali, a gracie jeszcze więcej niż przed ich banami.
    Twoje komentarze są potrzebne jak kobiecie wyzwolonej majtki. Pracujesz tak ciężko zrywając te truskawki, że ci odbija i zapewne sam nie wiesz co piszesz. Jesteś tak denny wypominając komuś grę na pustym serwerze, że wrócisz za miesiąc, pokupujesz goldy i dalej będziesz przesiadywał 10h main i 10h rook?

Gratulacje chłopy
    Ostatnio edytowane przez Dementor : 02-08-2016 o 15:18

!No lifer! 1st R. Boonek's Avatar
    Miasto
    Glasgow
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Arab, zostales nominowany do tego aby twoje zdjecie zdobilo profilowe strony APO na fejsie XD jeszcze sasha i karma do pokonania xd

#t gratuluje ale beka ze wam sie chce tu grac, 15 osob gra, nic sie nie dzieje, nie ma kogo bic, a jak popatrzysz na tych co zostali to same prawiczki po 25 lat albo grubi, chorzy, bez ambicji i przyszlosci ludzie, slabe towarzystwo

ps. 15 graczy online 10 z nich to chorzy ludzie (lub weterani) - dla tych 5 nowych terenow jest bardzo duzo bo mapa apo jak na ots to kocur, a chorzy i tak nie odejda wiec po co robic update?xd

Cytat Napisał Arab Zobacz post
    ps. 15 graczy online
    13:12 Total players: 8
    sbzcvavcac xd

Cytat Napisał Arab

Po to żeby Ci "Zdrowi" którzy zapierają się, że odchodzą bo tu jest syf itp - zawsze wracają.
    Ps. Jeśli wejdę na APO o godz 22:00-22:30 pogadać/popisać to widzisz w tym coś złego? no bo ja akurat nie.

Jasne ze nie ma w tym nic złego, ale jak mam byc szczery to jest jedyny argument ktory stoi za APO.. XD

Ale po co tak piszesz, skoro za parę tygodni/miesięcy znów będziesz grał? :v
    Boonek Bonk Boonkowski Glasgow muwi jak jest.

ps. z tym foto to taki zarcik (chociaz karma albo sasha by sie chyba nadawali XD)
    Ostatnio edytowane przez 1st R. Boonek : 02-08-2016 o 15:46

il0vehh 桶 Demon's Avatar
    Miasto
    Lublin 桶
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał 1st R. Boonek Zobacz post
    13:12 Total players: 8
    14:21 Total players: 19

no patrz, robie za 11 ;_;

gratulacje, czekam na jakieś 5k w końcu co
    zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda

Veni, vidi, vici #2015 #2016 Arab's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dlaczego piszesz, że płaczemy, zrobimy strajki itp. skoro o strajkach nikt od Nas z gildii nawet nie wspomniał? słońce przygrzało tobie w tej Belgii? pomyliły ci się tematy, tutaj nie jesteś mile widziany
    Polecam pójść za waszym przyjacielem i się go posłuchać
    Polecam ci nie podlizywać się.

Mieliśmy przestać? jedna osoba wspomniała o tym, a nie wszyscy - polecam czytać dokładnie.

Arab, zostales nominowany do tego aby twoje zdjecie zdobilo profilowe strony APO na fejsie XD jeszcze sasha i karma do pokonania xd
    Ale po co tak piszesz, skoro za parę tygodni/miesięcy znów będziesz grał? :v
    15 osob gra
    Specjalnie wszedłem na APO - 15:24 Wszystkich: 26
    chorzy i tak nie odejda wiec po co robic update?
    Po to, że Ci "Zdrowi" którzy zapierają się, że odchodzą bo tu jest syf itp - zawsze wracają.
    Ps. Jeśli wejdę na APO o godz 22:00-22:30 pogadać/popisać to widzisz w tym coś złego? no bo ja akurat nie.

Cytat Napisał Demon Zobacz post
    gratulacje, czekam na jakieś 5k w końcu co
    Dzięki! Może ktoś wbije ten 5k pewnie ten co spina się o to, że ktoś GRA a później pisze "kupie 100x golden motyl" :>

#edit
    Cytat Napisał Zarexoholik? Zobacz post
    Nikt z nas nie gra
    Gz dla was, czekam na pewne filmy, które mam nadzieje zostaną tutaj na forum opublikowane. Powodzenia.
    ty potrafisz czytać? hahah jesteś tak głupi, że gratulujesz komuś kto już nie gra <klask><klask><klask>

#EDIT
    Małe Pvp Recon- Fantasy

Ja

Discover

Trickster

Zogravsky

Ostatnio edytowane przez Dementor : 03-08-2016 o 15:18

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie będę komentował ich marnego tematu, w ktorym cieszą sie ze my sami siebie bijemy w spamie a takie nooby aka fantastisch staną na ringu, kogoś dobiją, chowają sie w temple i znowu. I tak w kółko. Dobra robota Recony. Mam nadzieje, ze będzie więcej takich akcji.

# gdzie tu jest placz dzieciaku bez pracy. Do pracy standardowo poszedłem :>co robiłem przed 12 na kompie?do 1+/- wyganialismy was do świątyni
    Jeśli chodzi ci o to, co robiłem o 12 w dzień przy kompie, to szczerze nie pamiętam. Może nie było mnie wtedy przy kompie, a jeśli byłem to mogłem wprowadzać zamówienia do programu Subiekt GT w pracy

w pracy

w pracy
    Ostatnio edytowane przez Spokojny Typek : 03-08-2016 o 18:52

Łowca postów Rastamanek's Avatar
    Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Spokojny Typek Zobacz post
    Nie będę komentował ich marnego tematu, w ktorym cieszą sie ze my sami siebie bijemy w spamie a takie nooby aka fantastisch staną na ringu, kogoś dobiją, chowają sie w temple i znowu. I tak w kółko. Dobra robota Recony. Mam nadzieje, ze będzie więcej takich akcji.
    Haha żenua, miałeś iść do pracy a co robiłeś przed 12-stą przy kompie ?
    Sami siebie biliście nie NASZ problem i jeszcze płaczesz gościu, ogólnikowo to się opierało na zabawie, ale co Ty z tego rozumiesz gościu z przyszłością tibijską - tłumacz się pinokio tłumacz :v
    I to nie ja uciekam na duelach słabiaku Ciebie opluć to powiesz, że deszcz :v

#t
    nie gz

#niżej
    Cytat Napisał Sokol from West Zobacz post
    Można tylko pogratulować Twojej śmiesznej osobie Dobrze pamiętam do tej pory, jak siedziałeś prawie 24h na dobę codziennie, więc akurat stwierdzenie "gościu z przyszłością tibijską" pasuje do Ciebie idealnie w tym momencie.
    Gościu o czym Ty piszesz to się nad tym zastanów i pytanie robisz za adwokata ?
    Owszem siedziałem, ale w moim przypadku jest to krótkotrwałe miesiąc max dwa i nie gram dużo czasu, a nie przez rok czasu dzień w dzień tibia itd. Dobrze o tym wiesz
    Nie widzę płaczu to raz, a dwa - nie pisz do kogoś "gościu z przyszłością tibijską", skoro on zapierdala do pracy, a Ty pewnie siedzisz i napierdalasz w tym czasie w pixele.
    Tak napierdalam, że stoję z wszystkim w miejscu zrobienie z siebie gwiazdy powitalnej po jakimś czasie Tobie nie wyszło, a już nie chcę wspominać o całej głupocie wyssanej z palca, którą napisałeś - jednym słowem jesteś śmieszny rudy :v
    I nie obchodzi mnie co on robi tylko sęk w tym, że udaje się za wielkiego pracusia, a Ty jeszcze papę w dyskusję wcinasz i piszesz bzdury na temat mojej doskonałej pracy, której według Ciebie nie ma. Ps Może mam jeszcze umowę pokazać i ile zarabiam ? Nie ruszają mnie Wasze popularne brednie essa

Czytam Twoje posty Rasta i co kolejny, to bardziej mnie bawi.
    Też bawię się dobrze i też bawi mnie to bardzo, ale chociaż nie jestem uzależniony od tej banalnej gry jak reszta elity i jeszcze masz czelność mnie się czepiać dlatego, że poniżyłem Twoich kolegów tibijskich XD? Weź obudź się ze snu :v
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 03-08-2016 o 18:29
    To be continued .....

Top User 2015 Sokol from West's Avatar
    Miasto
    Żyrardów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Skąd wiesz, że był przy kompie? Przecież mógł wziąć telefon w trakcie pracy, odpalić internet i odpisać. Myślenie nie boli(no chyba, że Ciebie).

Sami siebie biliście nie NASZ problem i jeszcze płaczesz gościu, ogólnikowo to się opierało na zabawie, ale co Ty z tego rozumiesz gościu z przyszłością tibijską - tłumacz się pinokio tłumacz :v
    Nie widzę płaczu to raz, a dwa - nie pisz do kogoś "gościu z przyszłością tibijską", skoro on zapierdala do pracy, a Ty pewnie siedzisz i napierdalasz w tym czasie w pixele. Więc kto tu jest gościem z tibijską przyszłością? Sam powinieneś odpowiedzieć sobie na to pytanie. Siedzisz na dupie i nawet nie chce Ci się iść do pracy. Można tylko pogratulować Twojej śmiesznej osobie Dobrze pamiętam do tej pory, jak siedziałeś prawie 24h na dobę codziennie, więc akurat stwierdzenie "gościu z przyszłością tibijską" pasuje do Ciebie idealnie w tym momencie.

Czytam Twoje posty Rasta i co kolejny, to bardziej mnie bawi.

@t
    Gz Recony
    Ostatnio edytowane przez Sokol from West : 03-08-2016 o 17:23

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Za to ciebie emocje po tej "zabawie" trzymały do 3 w nocy, bo mniej więcej wtedy wrzuciłeś posta na forum, po czym znowu o 11 zalogowałeś się do gry. Każdym kolejnym postem się błaźnisz, kompletnie nie myślisz nad tym co piszesz, o pojęciu składnia dowiedziałeś się w tibii, próbujesz nam na siłę dosrać nie mając kompletnie żadnych argumentów i opierasz się na wyzywaniu przy okazji jakiejkolwiek wymiany zdań z którymś z nas. Więc z łaski swojej nie przysrywaj się do Yorena, bo to ani jego wina, ani moja, ani nikogo kto pracuje, że dostajesz taki socjal, jaki dostajesz bezrobotny mistrzu internetowego bicia piany.

A propos twojego czasu spędzonego w grze, wrzucania postów o 3 w nocy i wytykania komuś do której godziny siedzi - karma szybko wraca

Tyle jest warta dyskusja z tobą, pozostało się śmiać :v

#t

Brawo my.

Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Napiszę na nowo co do chłopów wyżej. Nie mam z czego się tłumaczyć moje życie, którego nie znacie ja je przeżyje i widocznie jest bardziej ciekawsze od Waszego mimo, że są to wymysły Yorena AKA Seviego nie z tej ziemi - jeden napiszę drugi powtórzy.
    A co do maniaczenia owszem na czas krótkotrwały +/- 2msc maniaczyłem, ale nie na tyle co jedna osoba, której wymieniać nie muszę. Wasze marne wypociny z wujka google są tylko stratą czasu pokazujecie tylko jak bardzo żałośni jesteście dorośli ludzie do tego obracacie kota ogonem. Nic tu po mnie tracę tylko czas na błaznów, którzy własnego życia nie mają "pozostaje się śmiać" sprawiliście tyle radochy, że aż mi humor poprawiło, a co do socjalu Sevi może sam z niego korzystasz? Bo ja nie i nie jest mi to pisane do tego tu jesteś w błędzie jak i cała reszta, która nie posiada żadnych argumentów tylko wypisuje to co wpadnie do głowy z myślą, że mnie to ruszy. Otóż nie ! Spływają po mnie Wasze opowieści z dziwnej treści internetowi napinacze. Dla uwagi tekst, który może trafi do pustaków co robią za wróżbitę "nie obchodzi mnie co myślisz o mnie jeden z drugim nie mam czasu się przejmować głupotami ludzi"

# nie gz
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 04-08-2016 o 01:12
    To be continued .....

Top User 2015 Sokol from West's Avatar
    Miasto
    Żyrardów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Napiszę na nowo co do chłopów wyżej. Nie mam z czego się tłumaczyć moje życie, którego nie znacie ja je przeżyje i widocznie jest bardziej ciekawsze od Waszego mimo, że są to wymysły Yorena AKA Seviego nie z tej ziemi - jeden napiszę drugi powtórzy.
    Nie masz z czego się tłumaczyć, a za chwile się tłumaczysz. Gdzie tu sens i logika? XD

A co do maniaczenia owszem na czas krótkotrwały +/- 2msc maniaczyłem, ale nie na tyle co jedna osoba, której wymieniać nie muszę.
    Zapewne piszesz o Yorenie - tylko dla porównania on chodził/chodzi nadal do pracy, a Ty siedzisz na dupsku i nic nie robisz.

Wasze marne wypociny z wujka google są tylko stratą czasu pokazujecie tylko jak bardzo żałośni jesteście dorośli ludzie do tego obracacie kota ogonem.
    Marne wypociny z wujka google? Gościu, niektórzy są mądrzejsi od Ciebie, zrozum to w końcu. Ile można? Ciągle próbujesz być tym "naj" jak widzę, wszystko wiesz najlepiej. Podejrzewam, że za każdym razem jak któryś z nas Ci odpisze, to szukasz znaczenia niektórych słów z wujkiem google. Twoje ego jest śmieszne i bawi mnie za każdym razem jak coś napiszesz xD

Nic tu po mnie tracę tylko czas na błaznów, którzy własnego życia nie mają "pozostaje się śmiać" sprawiliście tyle radochy, że aż mi humor poprawiło, a co do socjalu Sevi może sam z niego korzystasz? Bo ja nie i nie jest mi to pisane do tego tu jesteś w błędzie jak i cała reszta, która nie posiada żadnych argumentów tylko wypisuje to co wpadnie do głowy z myślą, że mnie to ruszy.
    Tracisz czas na nas(określiłeś nas błaznami, a kim Ty jesteś? Sam się tak zachowujesz w tym momencie), a za chwile pewnie każdy zobaczy Twój post z kolejnymi, śmiesznymi wypocinami z Twojej strony.

Otóż nie ! Spływają po mnie Wasze opowieści z dziwnej treści internetowi napinacze. Dla uwagi tekst, który może trafi do pustaków co robią za wróżbitę "nie obchodzi mnie co myślisz o mnie jeden z drugim nie mam czasu się przejmować głupotami ludzi"
    Skoro Cię to nie rusza, to po co za każdym razem odpisujesz? Sam już się gubisz w tym co robisz, może pora się ocknąć i zobaczyć jakie błędy popełniasz? Potem zacznij komuś coś wypominać, a na wróżbitę to bardziej mi Ty pasujesz niż reszta Nie pisz o kimś "pustak", skoro sam nim jesteś? XD No wybacz, ale tak się zachowujesz. Cokolwiek ktoś do Ciebie coś napisze, to i tak Ty nic nie rozumiesz dalej, spamujesz jakimiś argumentami z dupy, nie mając w ogóle racji, a potem piszesz "może trafi do pustaków" XD Przecież do Ciebie się pisze jak do pustaka, nic kompletnie nie rozumiesz

Podsumowując:

Piszesz, że nie obchodzi Cię zdanie innych na Twój temat, a za chwile piszesz jakieś wypociny z atakiem w ich stronę, to jak to jest w końcu? No wybacz, ale gdyby Cię to nie obchodziło, to zamknąłbyś buźkę i siedział cicho na dupie, mając zdanie innych w głębokim poważaniu. Ktoś coś napisze, a Ty to traktujesz jak atak w Twoją stronę i piszesz jakieś głupoty, że ktoś jest wróżką lub pustakiem. Oj Rasta, gubisz się w tym co robisz, więc miej pretensje jedynie do siebie, a nie do innych. Ciągle myślisz, że masz racje, a tak naprawdę bardzo rzadko ją masz, więc troszeczkę ochłoń, a potem coś sensownego odpisz.

@edit
    internetowi napinacze.
    Akurat o napinaniu przez kabel wiesz najwięcej, więc kolejny raz się błaźnisz Ogarnij się chłopie, serio

# nie gz
    Ja napiszę GZ i bijcie dalej tych śmieszków xD!
    Ostatnio edytowane przez Sokol from West : 04-08-2016 o 22:34

Wymiennik Showtek's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

A co do maniaczenia owszem na czas krótkotrwały +/- 2msc maniaczyłem, ale nie na tyle co jedna osoba, której wymieniać nie muszę. Wasze marne wypociny z wujka google są tylko stratą czasu pokazujecie tylko jak bardzo żałośni jesteście dorośli ludzie do tego obracacie kota ogonem. Nic tu po mnie tracę tylko czas na błaznów, którzy własnego życia nie mają "pozostaje się śmiać" sprawiliście tyle radochy, że aż mi humor poprawiło, a co do socjalu Sevi może sam z niego korzystasz? Bo ja nie i nie jest mi to pisane do tego tu jesteś w błędzie jak i cała reszta, która nie posiada żadnych argumentów tylko wypisuje to co wpadnie do głowy z myślą, że mnie to ruszy. Otóż nie ! Spływają po mnie Wasze opowieści z dziwnej treści internetowi napinacze. Dla uwagi tekst, który może trafi do pustaków co robią za wróżbitę "nie obchodzi mnie co myślisz o mnie jeden z drugim nie mam czasu się przejmować głupotami ludzi"

# nie gz

Jak tak patrzę na te wypociny twoje to aż mi się śmiać chce masz do kogoś pretensje o to że pracuje? Że znalazł sobie pracę a nie tak jak ty siedzi na dupie przed pixelami ?? Żenada nic więcej. Zapomniałem ty przecież pracujesz w domu yyy "handel narkotykami" jak dobrze pamiętam bo się chwaliłeś kiedyś na skype ?? Piszesz takie głupoty że to jest tragedia i nic więcej twój tok myślenia pasuje mi do yy "Berkuta". Skończ może z tą grą może Ci to coś da chociaż nadzieja jest bardzo mała niestety bo już Ci padło na głowę i to ostro.

#t nie gz

!No lifer! 1st R. Boonek's Avatar
    Miasto
    Glasgow
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Rasta vs sokół, yoren i sevi?XD Pojedynczo z zadnym nie mialbys szans wiec daj se na lus gosciu ;[

#t gratulacje, powodzenia

Uzależniony Goatee's Avatar
    Miasto
    ████
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Tak sobie wczoraj leżałem na plaży i dostałem takiego ataku śmiechu z postów rasty, że musieli mnie reanimować i nie byłem w stanie napisać tego posta wczoraj xdd Takiego raka już dawno nie widziałem, serio

Skończ się w końcu typie kompromisów bo to już jest żałosne a doszedłeś w tym do perfekcji xd

#
    Graty Recony, ciskajcie ich ile wlezie xd
    Ostatnio edytowane przez Goatee : 05-08-2016 o 20:49
    Xlori 1 - 1780
    Dzielny Tabaluga 1744 - 2628
    Hexolic 3122 - 3345
    Hyper Beast 1 - 700

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

#sevioff

Powodzenia.

Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

#up
    Dobrze już się pośmiałem elegancko. Większość nie przeczytałem szkoda czasu, powodzenia w dalszych śledztwach i wypytywania ludzi, a potem pisanie bzdur . Można to nazwać (atak komarów). Odpisuję bo mogę :v

#temat
    nie gz

@edit
    Cytat Napisał Spokojny Typek Zobacz post
    Słyszałem, ze nowego laptopa kupiles. Od kogo pozyczyles? XDDD
    Jak nie masz nic do pisania, to nie pisz co 2-3 post 'nie gz'.

#Gratulacje Rastamany Recony
    Pl?
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 07-08-2016 o 14:51
    To be continued .....