Nie masz z czego się tłumaczyć, a za chwile się tłumaczysz. Gdzie tu sens i logika? XD
Zapewne piszesz o Yorenie - tylko dla porównania on chodził/chodzi nadal do pracy, a Ty siedzisz na dupsku i nic nie robisz.
Marne wypociny z wujka google? Gościu, niektórzy są mądrzejsi od Ciebie, zrozum to w końcu. Ile można? Ciągle próbujesz być tym "naj" jak widzę, wszystko wiesz najlepiej. Podejrzewam, że za każdym razem jak któryś z nas Ci odpisze, to szukasz znaczenia niektórych słów z wujkiem google. Twoje ego jest śmieszne i bawi mnie za każdym razem jak coś napiszesz xD
Tracisz czas na nas(określiłeś nas błaznami, a kim Ty jesteś? Sam się tak zachowujesz w tym momencie), a za chwile pewnie każdy zobaczy Twój post z kolejnymi, śmiesznymi wypocinami z Twojej strony.
Skoro Cię to nie rusza, to po co za każdym razem odpisujesz?Sam już się gubisz w tym co robisz, może pora się ocknąć i zobaczyć jakie błędy popełniasz?
Potem zacznij komuś coś wypominać, a na wróżbitę to bardziej mi Ty pasujesz niż reszta
Nie pisz o kimś "pustak", skoro sam nim jesteś? XD No wybacz, ale tak się zachowujesz. Cokolwiek ktoś do Ciebie coś napisze, to i tak Ty nic nie rozumiesz dalej, spamujesz jakimiś argumentami z dupy, nie mając w ogóle racji, a potem piszesz "może trafi do pustaków" XD Przecież do Ciebie się pisze jak do pustaka, nic kompletnie nie rozumiesz
Podsumowując:
Piszesz, że nie obchodzi Cię zdanie innych na Twój temat, a za chwile piszesz jakieś wypociny z atakiem w ich stronę, to jak to jest w końcu? No wybacz, ale gdyby Cię to nie obchodziło, to zamknąłbyś buźkę i siedział cicho na dupie, mając zdanie innych w głębokim poważaniu. Ktoś coś napisze, a Ty to traktujesz jak atak w Twoją stronę i piszesz jakieś głupoty, że ktoś jest wróżką lub pustakiem. Oj Rasta, gubisz się w tym co robisz, więc miej pretensje jedynie do siebie, a nie do innych. Ciągle myślisz, że masz racje, a tak naprawdę bardzo rzadko ją masz, więc troszeczkę ochłoń, a potem coś sensownego odpisz.
@edit
Akurat o napinaniu przez kabel wiesz najwięcej, więc kolejny raz się błaźniszOgarnij się chłopie, serio
Ja napiszę GZ i bijcie dalej tych śmieszków xD!