User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 1225

Wątek: `Recon - Veni, vidi, vici (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Top User 2015 Sokol from West's Avatar
    Miasto
    Żyrardów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Rastamanek Zobacz post
    Napiszę na nowo co do chłopów wyżej. Nie mam z czego się tłumaczyć moje życie, którego nie znacie ja je przeżyje i widocznie jest bardziej ciekawsze od Waszego mimo, że są to wymysły Yorena AKA Seviego nie z tej ziemi - jeden napiszę drugi powtórzy.
    Nie masz z czego się tłumaczyć, a za chwile się tłumaczysz. Gdzie tu sens i logika? XD

A co do maniaczenia owszem na czas krótkotrwały +/- 2msc maniaczyłem, ale nie na tyle co jedna osoba, której wymieniać nie muszę.
    Zapewne piszesz o Yorenie - tylko dla porównania on chodził/chodzi nadal do pracy, a Ty siedzisz na dupsku i nic nie robisz.

Wasze marne wypociny z wujka google są tylko stratą czasu pokazujecie tylko jak bardzo żałośni jesteście dorośli ludzie do tego obracacie kota ogonem.
    Marne wypociny z wujka google? Gościu, niektórzy są mądrzejsi od Ciebie, zrozum to w końcu. Ile można? Ciągle próbujesz być tym "naj" jak widzę, wszystko wiesz najlepiej. Podejrzewam, że za każdym razem jak któryś z nas Ci odpisze, to szukasz znaczenia niektórych słów z wujkiem google. Twoje ego jest śmieszne i bawi mnie za każdym razem jak coś napiszesz xD

Nic tu po mnie tracę tylko czas na błaznów, którzy własnego życia nie mają "pozostaje się śmiać" sprawiliście tyle radochy, że aż mi humor poprawiło, a co do socjalu Sevi może sam z niego korzystasz? Bo ja nie i nie jest mi to pisane do tego tu jesteś w błędzie jak i cała reszta, która nie posiada żadnych argumentów tylko wypisuje to co wpadnie do głowy z myślą, że mnie to ruszy.
    Tracisz czas na nas(określiłeś nas błaznami, a kim Ty jesteś? Sam się tak zachowujesz w tym momencie), a za chwile pewnie każdy zobaczy Twój post z kolejnymi, śmiesznymi wypocinami z Twojej strony.

Otóż nie ! Spływają po mnie Wasze opowieści z dziwnej treści internetowi napinacze. Dla uwagi tekst, który może trafi do pustaków co robią za wróżbitę "nie obchodzi mnie co myślisz o mnie jeden z drugim nie mam czasu się przejmować głupotami ludzi"
    Skoro Cię to nie rusza, to po co za każdym razem odpisujesz? Sam już się gubisz w tym co robisz, może pora się ocknąć i zobaczyć jakie błędy popełniasz? Potem zacznij komuś coś wypominać, a na wróżbitę to bardziej mi Ty pasujesz niż reszta Nie pisz o kimś "pustak", skoro sam nim jesteś? XD No wybacz, ale tak się zachowujesz. Cokolwiek ktoś do Ciebie coś napisze, to i tak Ty nic nie rozumiesz dalej, spamujesz jakimiś argumentami z dupy, nie mając w ogóle racji, a potem piszesz "może trafi do pustaków" XD Przecież do Ciebie się pisze jak do pustaka, nic kompletnie nie rozumiesz

Podsumowując:

Piszesz, że nie obchodzi Cię zdanie innych na Twój temat, a za chwile piszesz jakieś wypociny z atakiem w ich stronę, to jak to jest w końcu? No wybacz, ale gdyby Cię to nie obchodziło, to zamknąłbyś buźkę i siedział cicho na dupie, mając zdanie innych w głębokim poważaniu. Ktoś coś napisze, a Ty to traktujesz jak atak w Twoją stronę i piszesz jakieś głupoty, że ktoś jest wróżką lub pustakiem. Oj Rasta, gubisz się w tym co robisz, więc miej pretensje jedynie do siebie, a nie do innych. Ciągle myślisz, że masz racje, a tak naprawdę bardzo rzadko ją masz, więc troszeczkę ochłoń, a potem coś sensownego odpisz.

@edit
    internetowi napinacze.
    Akurat o napinaniu przez kabel wiesz najwięcej, więc kolejny raz się błaźnisz Ogarnij się chłopie, serio

# nie gz
    Ja napiszę GZ i bijcie dalej tych śmieszków xD!
    Ostatnio edytowane przez Sokol from West : 04-08-2016 o 22:34