Sorry Awe, ale na reżysera to byś się nie nadawał przecież widać, że idziesz po grupkę Tiny i delikatnie się cofasz oczekując, że on zacznie bić. Nie dajesz mu żadnego upomnienia z swojej strony, żeby Ci po prostu nie bił Twoich potworów. Dodając też fakt, że na "małym" momencie 1 Tiny się na niego przerzucił i Ty podszedłeś do niego z drugim to rozumiem, że też Ci wybijał tak? Jak byś nagrał bardziej sensowny filmik z jego wybijaniem i pisał co trzeba celowo nie cofając się do niego, a to by nie pomogło. To wtedy możesz coś oczekiwać z banem, a na tą chwilę na miejscu Voltana napisałbym Ci to samo...
Przestań chcesz bic w trapie, a jednak włączyłeś tego cama na ponad minutę po co? Właśnie po to, żeby zgłosić lecz filmik jest słaby. Nikt nie będzie specjalnie sprawdzać tego w logach przecież co Ty o tym nie wiesz xD? Właściwie tutaj na filmiku nie widać, żebyś chciał bic w trapie, a wiem jak się tam expi.
Śmiesz mi pisać żebym myślał zanim coś napiszę? Dokładnie wszystko przeanalizowałem i zrozumiałem, a Ty co edit posta gubisz się w tym co piszesz.... Awe prosze Cię napisałeś przecież, że chciałeś iść w trapa i ja Tobie to wypomniałem xD
#
Generalnie 3/4 dzieci w gildii z czego jedna osoba szykuję się na wyjazd do mnie bo chcę mi zrobić kuku XD małe gz