User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 32

Wątek: Gildia JDM

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Łowca postów Rastamanek's Avatar
    Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał >>>AWESOME<<< Zobacz post
    Sorry Awe, ale na reżysera to byś się nie nadawał przecież widać, że idziesz po grupkę Tiny i delikatnie się cofasz oczekując, że on zacznie bić. Nie dajesz mu żadnego upomnienia z swojej strony, żeby Ci po prostu nie bił Twoich potworów. Dodając też fakt, że na "małym" momencie 1 Tiny się na niego przerzucił i Ty podszedłeś do niego z drugim to rozumiem, że też Ci wybijał tak? Jak byś nagrał bardziej sensowny filmik z jego wybijaniem i pisał co trzeba celowo nie cofając się do niego, a to by nie pomogło. To wtedy możesz coś oczekiwać z banem, a na tą chwilę na miejscu Voltana napisałbym Ci to samo...

sory lecz nie mozesz wiedziec czego oczekiwalem... cofam sie bo chce isc na trapa (jak wiadomo na nizszym lvlu tak sie wlasnie expi na tinach) lecz przy koncu specjalnie stanalem z 3 tinami zeby mu nie wybijac ani on mi a on podlatuje i mi wybija no sory... a co do upomnienia to mu napsialem by nie wybijal lecz tego akurat nie nagralem i jak sam napisalem chociaz zeby upomnienie bylo... ( w logach mozna sprawdzic do tego akurat jest dostep)
    Przestań chcesz bic w trapie, a jednak włączyłeś tego cama na ponad minutę po co? Właśnie po to, żeby zgłosić lecz filmik jest słaby. Nikt nie będzie specjalnie sprawdzać tego w logach przecież co Ty o tym nie wiesz xD? Właściwie tutaj na filmiku nie widać, żebyś chciał bic w trapie, a wiem jak się tam expi.

cofam sie bo chce isc na trapa
    nastepnym razem jak cos napiszesz to pomysl 5x ;p
    Śmiesz mi pisać żebym myślał zanim coś napiszę? Dokładnie wszystko przeanalizowałem i zrozumiałem, a Ty co edit posta gubisz się w tym co piszesz.... Awe prosze Cię napisałeś przecież, że chciałeś iść w trapa i ja Tobie to wypomniałem xD

#
    Generalnie 3/4 dzieci w gildii z czego jedna osoba szykuję się na wyjazd do mnie bo chcę mi zrobić kuku XD małe gz
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 18-03-2017 o 04:12
    To be continued .....