@Harakiri II, wszystkie poprzednie Twoje otclienty mi normalnie działają, więc co to za zmiana? Bo za bardzo nie rozumiem.Pytam z ciekawości.
Aha, ok.
@Harakiri II, wszystkie poprzednie Twoje otclienty mi normalnie działają, więc co to za zmiana? Bo za bardzo nie rozumiem.Pytam z ciekawości.
Aha, ok.
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 12-02-2021 o 11:21
Jakiś skan by się przydał, bo mi osobiście wywala, że zawirusowany fest.
Nie polecam do czasu, jak nie będzie skanu.
Mam pytanie, dlaczego nie pokazuje czasu do zdobycia następnego lvla?
Ostatnio edytowane przez Absztyfikant : 19-02-2021 o 13:34
Proszę napisać dokładnie czego wolno a czego nie wolno używać w tym OTCliencie, ponieważ nowi gracze którzy nie mieli styczności z Clientem 7.6 może nie wiedzieć.
-zabronionym jest zblokowanie hotkeya z czarem leczącym siebie bądź kolegę i jednoczesne pisanie na default, ponieważ tej możliwości nie ma w cliencie 7.6.
Pisze to aby nikt więcej nie dostał bana za taka głupotę.
P.S
Bardzo duży nacisk kładzie administracja na to przewinienie uważajcie, co z tego ze połowa serwera lata z UE UW na hotkeya, plecakiem na hotkeya i jajkami na hotkeya...
@Khartusik
Tak, ale po 8 latach bez gry nie pamiętałem ze się tak nie dało, a karanie mnie takim samym banem jak kogoś z blackD jest trochę śmieszne![]()
Ostatnio edytowane przez Kowal’1.0 : 25-02-2021 o 09:32
Kowal nie wiem czy wiesz, ale od xx czasu istnieje taka oto informacja, skoro zabronili używania wszystkiego co jest możliwe na otc, a na zwykłym 7.6 się nie da to logicznym jest że resowanie i pisanie w tym samym czasie też w to wchodzi, a to że ty doczytać niektórych słów nie potrafisz to niczyja wina.
KOlejny raz mi wyczyscilo mape i hotkeye.. mialem update windows 10 otwieram po nim otc i znowu ***** wszystko usuniete. ma ktos to samo? i wie czemu sie to dzieje? to juz jakis 6 raz.
w otc nic nie przerabialem i nic nie montowalem, tylko zmienione spr.
Nie będę codziennie zapisywać pliku config proszę cię.
I nie kasuje wszystkiego tylko po aktualizacji windowsa. Randomowo trace wszystko już od kilku miesięcy
Ostatnio edytowane przez Nedin : 28-02-2021 o 13:55
Ripplex ->2958 - ...
Kapitan Hasz -> 1253 - 2831
Damballa -> 4577 - 4962
...
Mam pytanie, dlaczego nie pokazuje czasu do zdobycia następnego lvla?
Mam mały choć duży problem, polega on na tym iż nie pokazuje mi kompletnie żadnych wiadomości postaci które do mnie napisały. Czy wie ktoś może jak to naprawić?
Panda Palladyn- 1460~...
W prawym rogu czatu masz czerwony X tam jest opcja "Ignoruj prywatne wiadomości" może masz to włączone.
Dobra dzięki wielkie za pomoc, myślałem iż coś z clientem nie teges. Możecie mi jeszcze powiedzieć jak zapisać ignorowaną osobę tak aby jak się zaloguje do gry nie będę musiał tego powtarzać?![]()
Panda Palladyn- 1460~...