To ja cos moze dodam od siebie zabawa na daszku z flyfemraz na wozie raz pod wozem, do następnego
tik-tak pokaż mi tego bota co wiecznie mnie nagrywasz że gram na nim
To ja cos moze dodam od siebie zabawa na daszku z flyfemraz na wozie raz pod wozem, do następnego
tik-tak pokaż mi tego bota co wiecznie mnie nagrywasz że gram na nim
Gratulacje lvl i pokonanie śmiesznego słabego ek
Jesteś ostatnia osoba która powinna się wypowiadać na temat pvp na APO więc zamilczGz! Jak się bijesz to pamiętaj o gold ringu.
Nieźle Mikul!!! Gratulacje. Jaki wynik w sumie? 20:2 dla mnie?
30:2? Ja już dawno przestałem liczyć ;]
Jest takie powiedzenie: Nawet ślepej kurze trafi się ziarno![]()
Powodzenia
Licząc cała przygodę to naprawdę dużo jeszcze przed Toba, nikt się nie unosi. Znowu przytoczę pewne przysłowie "z kim przystajesz, takim się stajesz".
Może stąd moja niechęć do Ciebie. Ja przynajmniej nie płacze ze ktoś mi mobki wybija XD.
Tak na przyszłość. Istnieje takie coś jak edycja posta gamoniu
Znaki interpunkcyjne to jest mimo wszystko ważna rzecz, wiele osób nie rozumie Twojego belkotu
Ostatnio edytowane przez Flyfek : 08-07-2022 o 13:40
Jeśli liczysz cała nasza przygodę to uwierz mi że ja prowadzę jak grałeś jeszcze tym śmiesznym Nimsdaiem plus błaźnienie sie na duchach i proszenie żebym nie wpadał na respa byś mógł expic ja to doskonałe pamiętam i ty pewnie teżwtedy to jeszcze szło pogadać z tobą chociaż a teraz wielki flyf bo ma paralityka więcej ci urósł kinol niż umiejętności których nie posiadales nigdy wyślij chociaż jeden filmik w którym mnie zabijasz bez bota solo. Pozdrawiam
![]()
Mikul rzeczywiście pokazałeś niesamowity pokaz PvP. Całą bitkę biegałeś ekiem zamiast się bić na pushe i sporadycznie uderzałeś spellami i na dodatek zakończenie z UE UW #stylowo
Do czego to doszlo, zeby jakis mikul i edward wstawiali tu ss'y, reszta pewnie jest za, bo kupili h lvle i maja z kim bić tą gorszą strone APO
gz dla tych co są od początku![]()
Avengo 3093-3201Rumun 1-1860
PvP
A no i komuś psychika pękła.
[Karma wraca]
Tyle może flyfek
Nieźle psycha siadła.
#t
GZ
Farv 4968 - 5002
Cineq 4875 - 4893
Brox 4606 - 4620
kicaii 4394 - 4417
Galineos 3500 - 3619
Ziomekp
Damballa 4970-5077
Spooky Shadow 5153-5210
Astaroth 5467-5503
Vildred
Feniks 5746-?
Gratulacje!
Oby tak dalej!
Typ publicznie chwali się, że jego ojciec *cenzura*, pisze, że ma cukrzyce, a potem zgłasza ludzi, że o tym piszą. Takie wiadomości go prowokują i obrażają? To po co pisał takie informacje na chatboxie? No ***** jakim trzeba być wypaczonym żeby tak robić. Nie wiem czy bardziej mnie to bawi czy smuci, że typ ma takie przykre życie.
Wszyscy widzą jak kuriozalna jest ta sytuacja. Wyimaginowany świat naszego słodkiego cukiereczka uderza w podstawowe wartości człowieczeństwa. Obłuda i zakłamanie to drugie imię naszego zakrzywiatora rzeczywistości.
Nie zdawałem sobie sprawy, że mikaś jest osobą specjalnej troski. Zawsze pokazywał, że jest takim super silnym cool dzieciakiem. W tym momencie zaczynam dostrzegać, że te jego wszystkie posty i wiadomości mają inny wydźwięk. Przepływa przez nie pełno smutku, desperacji i chęci zwrócenia na siebie uwagi. Skoro zabrnęliśmy już tak daleko może pora wytłumaczyć michasiowi, że to co pisze i robi nie pomaga mu, za to pogłębia jego stan depresyjny. Jego problemy wewnętrzne wylewają się na apo i niszczą wszystko na na swojej drodze. Odkąd się pojawił, powróciły gówno problemy, które krok po kroku niszczą nasze apowskie uniwersum.
Michał, proszę, ogarnij się!
Click to show spoiler
gz edward awansuw levlowych
Gratulacje Edward !
Coś ode mnie, nic nie wrzucałem jeszczeClick to show spoiler
Krótko z nim kicaii
GZ
Farv 4968 - 5002
Cineq 4875 - 4893
Brox 4606 - 4620
kicaii 4394 - 4417
Galineos 3500 - 3619