** 5425 **
Latwo...
------------------

Napisał
Beerciq
XDDDD Weź mnie ***** nie rozśmieszaj. Skoro dla ciebie prawdziwy mężczyzna to osoba dwulicowa, donosząca na własną gildie i obrabiająca dupe to niezłe wartości przekazał ci twój stary. Nic dziwnego jak masz 165 cm rudzielcu w kapeluszu
twoja stara.

Napisał
Oczyszczony
Dzięki. Wydrukuj i daj sobie przy łóżku tylko nie pobrudz xD. Podrzuć swoje foto, tylko nie nudesa...

Napisał
Bonus
Co to za szczur? Konoha = kółko wspólnej adoracji, jeżeli czujesz się niedowartościowany dołącz do nich zrobią z Ciebie mężczyznę xD
Mamy full, sorry

Napisał
Bonus
Ty masz postac top2 a nadal jesteś nic nie znaczącym anonimem nieudaczniku życiowy.
Obrazasz go bo ci postaci za 5000 PLN nie sprzedal? XD

Napisał
Bonus
Nie pytałem dla siebie kasztanie nie wydałbym tyłu plnów choć mam ich pięć razy więcej na koncie niż Ty w dwa lata zarobisz. a prędzej czy później spotkamy się pod zakładem spawalniczym i inaczej będziesz szczękał. Nagramy piękne video z Tobą w roli głównej tylko się zbiorę w końcu
Pan kazal, pies pyta... Pozdrow Edwarda
"mam ich pięć razy więcej na koncie niż Ty w dwa lata zarobisz" - Wygrales nagrode "DEBILA ROKU".
Wy wszyscy przyjezdzacie jak do Mateusza "Dark Monstera" xD Niby chcesz ale jednak cykasz xD