User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się ten pomysł?

Głosujących
33. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak!

20 60.61%
  • Nie!

13 39.39%
Pokaż wyniki 1 do 11 z 11

Wątek: Zdrowa rywalizacja

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Gaduła Kamilosek55's Avatar
    Miasto
    Kozienice
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Zmiana na + , glosuje na tak chodz nie przejdzie to z oczywistych wzgledow . Nie trzeba sie rozpisywac w tym temacie

Cytat Napisał Rinson Zobacz post
    Oczywiscie, ze jestem za. Natomiast kazdy przylapany nawet na ewidentnym bocie (lub odpisze majac cave) twierdzi, ze gra bez botow

P.S
    Obowiazek nagrywania przed banem jest od bardzo dawna.
    Jesli teraz kogos lapiesz dajesz bana . Gdy zmiana wejdzie w uzycie usuwasz postac/konto ( np po 3 dniach gracz ma jakiś czas na dostarczenie dowodow ze nie bocil [ wszystko jest publiczne aby nie bylo blikow ] ) i tyle .
    Niby proste a jednak trudne ciekawe czemu?

/Demon
    uzywaj edytuj pls

@Demon
    wybaczysz ?zapomniałem się
    @Rinson
    Cytat Napisał Rinson Zobacz post
    Po drugie - nie publikujemy filmików odnośnie sprawdzania botów z prostego względu - nie będziemy ujawniać swoich metod.
    Mi bardziej chodziło , że gracz wstawia publicznie dowody/film , że nie używał bota , jeśli jest anulowanie bana , tak to będą niedomówienia , że poszedł bliczek .
    To jest proste do wprowadzenia bot = usuniecie konta/postaci np po 3dniach ( 3 dni na dostarczenie dowodów przez GRACZA -publicznie aby nie było niedomówień ) , teraz jest bot = ban czasowy . Niewiedzę nic skomplikowanego w prowadzeniu tej opcji , po prostu jest nie korzystna dla Mortisa/adminstracji .
    Ostatnio edytowane przez Kamilosek55 : 20-03-2024 o 22:13

Zasady Postowania