User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 16 z 16

Wątek: Grudniowe zmiany na serwerze!

Senior Game Master Point's Avatar
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Grudniowe zmiany na serwerze!

Witajcie,

zgodnie z Waszymi oczekiwaniami przychodzimy ze zmianami, które mamy nadzieje - pozytywnie wpłyną na rozgrywkę.

Na wstępie, chcielibyśmy Was poinformować, że na serwerze pojawił się nowy, najsilniejszy minotaur - MINOSFATUM!
    Na ten moment jest to potwór który będzie pojawiał się tylko na najazdach organizowanych przez ekipę, lecz w niedalekiej przyszłości poznacie jego szersze zastosowanie.

Bez zbędnego przedłużania przejdźmy do szczegółów:

Rookgard

● Stony - > zwiększono otrzymywany EXP, nowość w łupach!
    ● Igneous Beast - > zwiększono otrzymywany EXP, nieznacznie zwiększono ilość życia.
    ● Rook Composer - > zwiększono otrzymywany EXP, od teraz minimalne klejnutki które można pozyskać wynoszą 16%, natomiast maksymalne 22%!
    ● Ahmed - > Zwiększono otrzymywany EXP, nowy, wyjątkowy przedmiot dodano do łupów!

Wyspa Piratów:
    ● Crused Skeleton - > zwiększono otrzymywany EXP!
    ● Pirate Spectrum - > zwiększono otrzymywany EXP!
    ● Bloody Pirate - > zwiększono otrzymywany EXP, nowość w łupach!
    ● Poisonous Baboon - > zwiększono otrzymywany EXP, nowość w łupach, przekonajcie się sami!

Antyczne miasto:
    ● Ancient Beast - > nowy przedmiot dodany do łupów!
    ● Ancient Skeleton - > zwiększono szansę, na określone przedmioty w łupach!
    ● Ancient Shambler - > zwiększono otrzymywany EXP, osłabiono pancerz włóczęgi!
    ● Ancient Djinn - > zwiększono szansę oraz dodano nowy przedmiot do łupów!
    ● Ancient Pharao - > zwiększono otrzymywany EXP, osłabiony pancerz, zwiększono szansę na artefakt!
    ● Ancient Demon - > nieznacznie osłabiono łupy, zwiększono EXP!

● Moonaron - > zwiększono szansę w łupach!
    ● Histeol - > zwiększono szansę w łupach!
    ● Nistelo - > zwiększono szansę w łupach!
    ● Seti - > zwiększono szansę w łupach!
    ● Lios - > zwiększono szansę w łupach!
    ● Heapster - > zwiększono szansę w łupach!
    ● Quoerses - > zwiększono szansę w łupach!
    ● Tutanchamonn - > zwiększono szansę w łupach!

Mainland

● Nowy Boss - > MINOSFATUM! (najazdowy, do czasu)
    ● Returned - > nowy przedmiot w łupach!
    ● Acolyte of Blood - > zwiększono otrzymywany EXP, zmniejszono ilość punktów życia, zwiększono szansę w łupach!
    ● Hydron - > zwiększono otrzymywany EXP, zwiększono szansę w łupach!
    ● Ward - > zwiększono otrzymywany EXP!
    ● Pathfinder - > zwiększono otrzymywany EXP, zmniejszono ilość punktów zycia.
    ● Invincible - > zwiększono EXP, zwiększono szansę w łupach!
    ● Devil Atom - > Zwiększono EXP, nowe przedmioty w łupach!
    ● Master Atom - > zwiększono EXP, zwiększono ilość punktów życia, zwiększono szanse w łupach!
    ● Satan - > zwiększono EXP, zwiększono szanse w łupach!
    ● Infernal Atom - > zwiększono otrzymywany EXP, zwiększono ilość punktów zycia!
    ● Abaddon - > zwiększono otrzymywany EXP!
    ● Main Composer - > zwiększono otrzymywany EXP, od teraz minimalne klejnutki które można pozyskać wynoszą 16%, natomiast maksymalne 22%!
    ● Stiff - > Zwiększono EXP, powinien stać się atrakcyjny pod kątem konkretnego przedmiotu w łupach!
    ● Ahmed - > zwiększono otrzymywany EXP, nowy, wyjątkowy przedmiot dodano do łupów!
    ● Noun - > zwiększono otrzymywany EXP, zwiększono szansę w łupach!
    ● Bonzo - > zwiększono otrzymywany EXP, ilość otrzymywanych punktów eventowych oraz szansę w łupach!
    ● Mysterious Shaman - > zwiększono otrzymywany EXP, ilość otrzymywanych punktów eventowych, szansę w łupach!
    ● Minos - > zwiększono EXP, nowość w łupach!
    ● Asian Hornet - > zwiększono otrzymywany EXP!
    ● Mad Dog - > zwiększono otrzymywany EXP!
    ● Ots Queen - > zwiększono otrzymywany EXP!
    ● Urge - > zwiększono otrzymywany EXP oraz szansę w łupach!
    ● Orshabaal - > zwiększono otrzymywany EXP!
    ● Nil - > maksymalna ilość smoczych jaj zwiększona z 3 na 4!
    ● Wise Man - > nowość w łupach!
    ● Glacius - > zwiększono otrzymywany EXP oraz szansę na dobre łupy, nowy rzadko spotykany przedmiot do zdobycia!
    ● Mistic Scarab - > zwiększono otrzymywany EXP, zwiększono szansę w łupach!
    ● Thing - > zwiększono otrzymywany EXP, zmniejszono ilość punktów życia, nowy przedmiot w łupach!

Liczymy na komentarze związane ze zmianami, tymi które już nastąpiły, jak i tymi które w dalszym ciągu powinny nastąpić. Dziękujemy za sugestie które na ten moment już otrzymaliśmy.
    Przypominamy, że na serwerze obecnie odbywa się Grinch Event, tj. APO'wski kalendarz adwentowy! Śledźcie nasze media społecznościowe, aby być na bieżąco, bo to właśnie tam pojawiają się wszelkie informacje związane z eventem.

Discord APO!
    Fanpage APO!

Pozdrawiamy,
    Ekipa APO!

Gaduła Schwaab's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

OSZALAŁEM... Chyba śnie. Jeszcze jakby TASKI weszły to chyba bym się obudził z wrażenia. Gz Point obyś ciągnął do końca to co zacząłeś i nieważne jak to zabrzmiało... Tymczasowo jesteś TOP 1.
    "Jak problem ma koleżka, też go mam, mam tak od dziecka..."

Karma Wraca !!!

Gaduła Legenda Sasha's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Zmiany w potworach zapowiadają się interesująco. Oby w praktyce było tak samo!

Piszcie gracze co i jak, o ile hp/ expa/ loota zostały zmienione moby, bo aż ciekawy jestem! Nowości na plus.
    Ostatnio edytowane przez Legenda Sasha : 05-12-2024 o 07:08
    Rook 1-2450
    Sasha Life!
    Main 3620-5205.. 5333-6026
    Sasha Life!

Bywalec Edward12's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Każda zmiana na plus, choć zostało na main jeszcze dużo potworów które można zmienić typu: Cave skieletony, wyspa piratów, omen, creator, św Piotr, ots Kingi na ev, generały,mini minosy(loot), mamy też mnóstwo stroi które nie są potrzebne do niczego( może nowe respy zmiana starych), taski też by się przydały nowe i poprawa starych.
    Ostatnio edytowane przez Edward12 : 05-12-2024 o 10:51
    Ziomekp
    Damballa 4970-5077
    Spooky Shadow 5153-5210
    Astaroth 5467-5503
    Vildred
    Feniks 5746-?

Średnio zaawansowany BadzmyPowazni's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Point
    Kiedy można spodziewać się aktualizacji listy lootu i expa na stronie w dziale potwory ?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Szkoda że moje kochane Black Knighty na rooku nieruszone ale i tak dziękujemy za te zmiany

Uzależniony Domcio Old's Avatar
    Miasto
    Toruń
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

W sumie to git, zmiany to zmiany, mam nadzieje ze wyjda na lepsze, bylem dzis na demcach i bardzo cieszy mnie ze daje az 5k expa wiecej xd, pasek expa leci jak kubica.
    A tak na powaznie to sie ciesze, ze cos sie dzieje
    Master Domcio 0-1033 (sprzedany)
    Nacomi Tahata 0-1518 (sprzedany)
    Mainerek 0-1778 (zachowany)
    Rook Elti 0-?

il0vehh 桶 Demon's Avatar
    Miasto
    Lublin 桶
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

fajnie, że zgodnie z obietnicami są zmiany. będę testował w styczniu
    zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Bycie slownym jest w cenie. Doceniam i napewno skorzystam, nie dzisiaj, ale wkrotce. Ciekawi mnie tylko o ile zwiekszono exp i szkoda, ze nie ma w temacie konkretnych liczb.

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dobre dobre to calkiem ciekawie sie zapowiada. Jakby byly jeszcze poprawki na stronie z potworami dodane moby i zaktualizowany lot. Tak jak napisal edward12 przydalo by sie poprawic kilka respow i lot z generalow to jest obecnie dramat. Pozdrawiam.

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

najlepiej jak by na stronie z potworami były widoczne zmiany expa i przedmoty nowe widoczne w loocie

Ja tu tylko sprzątam. Zarexoholik?'s Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Pobiłem returnedy - zmiana raczej kosmetyczna w loocie, bo ja tam różnicy nie widziałem. Nadal się tam nie opłaca chodzić - monotonność jak była tak jest. Devil atomy - exp nadal słabizna żeby na nie w ogóle chodzić, a loot: dodanie bh raz na ruski rok nic nie zmieni. Wardy - exp trochę lepszy, ale loot nadal tragedia - monotonność jak była tak jest. Glaciusy - pobiłem chwilę z Wise, wiadomo, że nikt tam nie będzie chodzić, bo po co? Nadal wiele do poprawy, więc na obecną chwilę jak tylko skończy mi się pacc na charze to znowu nie będę logować X miesięcy. :S

* Never Give Up * Ektoplazma's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nowość w loocie taka utajniona specjalnie, ponieważ nadchodzi jakis update czy nie robienie opisu na 80% z niechęci ? Po co informować o czymś jak dalej nie wiadomo o co chodzi? Nie rozumiem Twojego punktu myślenia i w sumie nie muszę ale jak dla mnie osobiście wstyd pisać taki post.

Miałem sekundową myśl zeby kupić pacc i zobaczyć co dodaliście do loot'a, ale po cholere w sumie jak mogą być to jakieś śmieci w postaci itemkow do NPC Sonia/Mad

Pozdro

Średnio zaawansowany Rodziak's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Z "zapomnianych" przed aktualizacją mobów, glaciusy i pathfindery stały się całkiem dobre, co do reszty mobów dla <1.5k lvl raczej dużej zmiany nie ma, respy takich mad dogów/orshy/urge/mistic scarabów są po prostu tragiczne. Bez zmian samych respów ciężko, żeby dorównały ms/bally/leiurusom.

Zmiany bardzo dobre, mam nadzieję że to nie ich koniec.

Aro Rekrut's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jedyna zmiana jaka zauważyłem to że z devila spadł mi gold motyl a z mastera 1 SC. Poza zwiększonym expem nie ma nic a acolyte dalej dla magicznych
    Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
    Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
    Mój Life
    [01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna

Zaawansowany Plendil's Avatar
    Miasto
    Białystok
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Co do tych zmian to git, ale brakuje tu zmiany potworka "Mesh", a przede wszystkim rozbudowanie lub przekształcenie respa na Cod, bo ciasno jak wiadomo gdzie. Przy okazji przydałaby się zmiana tasków (tylko tym razem na lepsze...). Oprócz tego Mad Dogi też nie mają dobrego respa, więc także do zmiany. Bicie Orshabaali także mija się z celem, resp-labirynt na Vol tragiczny, a ten na Cod przy Atomie można by przyśpieszyć ich resp jak w przypadku płatnych ms'ów i/lub postawić ich nieco więcej. Tak w ogóle to zapomnieliście zwiększyć expa dla ots queen ghost, bo teraz jest beka jak daje mniej od zwykłego queena XD
    Ostatnio edytowane przez Plendil : 07-05-2025 o 15:16 Powód: .