Napisał
Skan
Powinieneś się cieszyć, że nie masz bana za wczorajsze pomaganie Kostowi w zaśmiecaniu serwera dając mu ryby i gp, więc na drugi raz się pilnuj.
Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak bana dla "trolla serwerowego" jakim jest użytkownik "Hakkuwa" i dawanie mu szans. Mam nadzieję, że Skan przypilnujesz gościa na masowych eventach na których z bota zasypuje ciała, rzuca Magic Wall i pushuje innych graczy w stronę moba. Poza tym trzymam kciuki oby tak dalej...
Napisał
Hakkuwa
Jak wiadomo Sasha to osoba ktora lubi pchac sie w przekrety sam odemnie kupil kiedys eq ktore pochodzilo z hacka (wiedzial o tym).
---
A ty dalej splakana siedzisz �� po ta sa magic walle zeby ich uzywac
jak z "twojej" gildi pala pk i bija innych graczy nie dajac mozliwosci odebrac nagrody z eventu to jakos nie placzesz, bede uzywal m walli na kazdym evencie a na ciebie mam przygotowanych kilka bonusow zebys znowu mogl plakac jak co roku ze ci nie dalem odebrac nagrody
Regulamin:
I. Konta - Pkt. 2
II. Gra - Pkt. 3 i Pkt. 9
Gość przyznaje się sam do wszystkiego XD Okradanie postaci i przeszkadzanie w eventach, najazdach z "bonusem". Mam nadzieję, że @
Skan cię rozliczy w przyszłości i będziesz BECZAŁ jak w tym temacie. Nie pozdrawiam bo nie jesteś przeciwnik trollu. Twoje miejsce czeka pośród wygnanych (kosty i kosy). Bez odbioru.