User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Zutylizowac

Głosujących
14. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

7 50.00%
  • Nie

7 50.00%
Pokaż wyniki 1 do 13 z 13

Wątek: Scan v2!

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Scan v2!

Witam jak juz wiadomo Sasha dostal pozycje na serwerze pod nickiem Skan, dlaczego ten tutor nie wypowiada sie na game chat, nie pomaga w pytaniach ktore zadaja gracze? Nie potrafi odpisac na rrv, tepajac sie do postaci buguje kazdego. Jak wiadomo Sasha to osoba ktora lubi pchac sie w przekrety sam odemnie kupil kiedys eq ktore pochodzilo z hacka (wiedzial o tym) Santano zabral mu eq + nie odzyskal kasy nie raz maczal swoje grube palce w przekretach apowskich jak to kazdy juz wie. Nikt go nie chcial na pozycji administracjo to jest blad z waszej strony to bedzie kolejny apendor.. Gosc ma swoje za uszami...

Mial vipa na serwerze i stracil go.. + mial zakaz zakladania kont na forum :]

[04/12/2024 18:52:40] Rinson -> First Sasha was banished because of Oszukiwanie Game Master'a.
    [29/08/2023 21:22:09] Apendor -> First Sasha was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.
    [12/02/2023 20:36:05] Tharo -> Sasha Depo was banished because of Destruktywne zachowanie.
    [28/08/2019 19:40:15] Nedin -> First Sasha was banished because of Udawanie ze GM jest kolega.
    [10/01/2019 23:29:24] Apendor -> Sasha was banished because of Grozenie Game Master'owi. Also he get IP Ban for one day.

I wiele innych zapraszam do wypowiedzi ogarnietych graczy bo to co sie dzieje na tym serwerze to parodia...

WIEM CO MOWIE ZOBACZYCIE BEDZIE PLACZ JAK Z APENDOREM, MOWILEM ZE BOCI TO NIE WIERZYLISCIE :]

Do administracji prosiłbym o nie usuwanie/zamykanie tematu niech gracze sie wypowiedza oni pelnia wieksza czesc tego serwera :]

@Point
    Pisałeś ze to tylko pomowienia lecz tak nie jest zapytaj sie Santano ile razy skarcil sashe za przekrety kontakt pewnie masz...

W poprzednim glosowaniu bylo az 11 glosow na tak nie kazdy mogl zaglosowac bo administracja szybko przymknela temat.. sami sobie odpowiedzcie na to czy jednak jest cos na rzeczy..

@Schwaab
    A ty dalej splakana siedzisz �� po ta sa magic walle zeby ich uzywac jak z "twojej" gildi pala pk i bija innych graczy nie dajac mozliwosci odebrac nagrody z eventu to jakos nie placzesz, bede uzywal m walli na kazdym evencie a na ciebie mam przygotowanych kilka bonusow zebys znowu mogl plakac jak co roku ze ci nie dalem odebrac nagrody
    Ostatnio edytowane przez Hakkuwa : 17-01-2025 o 12:49 Powód: edyszyn

Nowicjusz Dudo Wygnaniec Powrot III's Avatar
    Miasto
    City
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

dowody pokaz , POmowienia jak wczesniej pisal, kazdy zaczyna kazdy sie tez uczy dajmy mu szanse to wartosciowy czlowiek
    Ostatnio edytowane przez Dudo Wygnaniec Powrot III : 12-01-2025 o 19:10 Powód: edyszyn
    Havera uma guerra como o inferno

Gaduła Belmondo's Avatar
    Miasto
    twoj stary najebany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Dudo Wygnaniec Powrot III Zobacz post
    dowody pokaz , POmowienia jak wczesniej pisal, kazdy zaczyna kazdy sie tez uczy dajmy mu szanse to wartosciowy czlowiek
    Kto mnie nie słucha, choruje jak np. Konon, umiera jak np. Major. To sam Kononowicz nie chciał się leczyć, ubezpieczyć wbrew radom wszystkich i to są skutki. Bez nagrywania Kononowicz nie miałby niczego. Co do czubków którym nie wyszło nagrywanie z Kononowiczem i hejtuja, grożą, stalkują

#temat
    nie tworz tematow bo i tak nie da Ci nic to elo

Miasto
    City
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Belmondo Zobacz post
    Kto mnie nie słucha, choruje jak np. Konon, umiera jak np. Major. To sam Kononowicz nie chciał się leczyć, ubezpieczyć wbrew radom wszystkich i to są skutki. Bez nagrywania Kononowicz nie miałby niczego. Co do czubków którym nie wyszło nagrywanie z Kononowiczem i hejtuja, grożą, stalkują

#temat
    nie tworz tematow bo i tak nie da Ci nic to elo
    o czym ty piszesz? nie znam ale mowie to dobry czlowiek zaufajcie dla Michalka

Tutor Skan's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Domyślnie

Jak się nie ma do czego przyczepić to się szuka byle czego. Szukasz problemu na siłę, niestety zmartwię Cię - takimi tematami nic nie wskórasz. Powinieneś się cieszyć, że nie masz bana za wczorajsze pomaganie Kostowi w zaśmiecaniu serwera dając mu ryby i gp, więc na drugi raz się pilnuj.
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.

Dirty Harry TuK!'s Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

By zakwalifikować się do utylizacji musiałby mieć Passata B5 z LPG w Dieslu @Hakkuwa :v

Miasto
    City
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał TuK! Zobacz post
    By zakwalifikować się do utylizacji musiałby mieć Passata B5 z LPG w Dieslu @Hakkuwa :v
    tu trzeba powaznie a wy glupoty jakies piszecie jakie pasaty mowie wam dajcie mu szanse warto tego jest kazdy sie uczy kazdy zaczyna

Cytat Napisał Legenda Sasha Zobacz post
    Hakka, ty każdemu nowemu Tutorowi musisz zakładać temat?
    Odnośnie nowego tutka to mogę jedynie się przyczepić, że raz mi zrobił debuga i nie stawia kropki na końcu zdania. Zobaczymy czy będzie robił pw najazdy jak awansuje. Pożyjemy zobaczymy.
    @Legenda Sasha to nie Ty masz tutka?

Cytat Napisał Week Zobacz post
    Powiedz nam jak to jest zrobić samemu sobie debuga, bo osobiście jak miałem pozycję, to nigdy sobie nie zrobiłem debuga
    Serio robi taki zement?

Cytat Napisał Legenda Sasha Zobacz post
    Odnośnie nowego tutka to mogę jedynie się przyczepić, że raz mi zrobił debuga i nie stawia kropki na końcu zdania. Zobaczymy czy będzie robił pw najazdy jak awansuje. Pożyjemy zobaczymy.
    Sasha jak to jestes jestes czy nie jestes, bo sam sobie kropki wypominasz sam i potem to piszesz tu nam ?
    Ostatnio edytowane przez Dudo Wygnaniec Powrot III : 14-01-2025 o 19:23

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Osobiście uważam że trochę słabo jeśli nowy tutor, nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie mianowicie od którego poziomu doświadczenia można posiadać na main i na to pytanie odpowiada że na stronie jest opisane, z tym że na stronie jest że od 100 poziomu, a postać na 100 poziomie jest zbyt małym poziomem...

Gaduła Legenda Sasha's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Rook 1-2450
    Sasha Life!
    Main 3620-5205.. 5333-6026
    Sasha Life!

VIP Week's Avatar
    Miasto
    Y78 Z714 7
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Powiedz nam jak to jest zrobić samemu sobie debuga, bo osobiście jak miałem pozycję, to nigdy sobie nie zrobiłem debuga

Nowicjusz Mroczny Słoik Ogórków's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jako tut to w sumie mozesz na multiacc smigac ale pisac takie brednie ze sam sobie zrobiles debuga? ser spodlaski tez sam wylizujesz?

Gaduła Schwaab's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Skan Zobacz post
    Powinieneś się cieszyć, że nie masz bana za wczorajsze pomaganie Kostowi w zaśmiecaniu serwera dając mu ryby i gp, więc na drugi raz się pilnuj.
    Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak bana dla "trolla serwerowego" jakim jest użytkownik "Hakkuwa" i dawanie mu szans. Mam nadzieję, że Skan przypilnujesz gościa na masowych eventach na których z bota zasypuje ciała, rzuca Magic Wall i pushuje innych graczy w stronę moba. Poza tym trzymam kciuki oby tak dalej...

Cytat Napisał Hakkuwa Zobacz post
    Jak wiadomo Sasha to osoba ktora lubi pchac sie w przekrety sam odemnie kupil kiedys eq ktore pochodzilo z hacka (wiedzial o tym).

---

A ty dalej splakana siedzisz �� po ta sa magic walle zeby ich uzywac jak z "twojej" gildi pala pk i bija innych graczy nie dajac mozliwosci odebrac nagrody z eventu to jakos nie placzesz, bede uzywal m walli na kazdym evencie a na ciebie mam przygotowanych kilka bonusow zebys znowu mogl plakac jak co roku ze ci nie dalem odebrac nagrody
    Regulamin:
    I. Konta - Pkt. 2
    II. Gra - Pkt. 3 i Pkt. 9

Gość przyznaje się sam do wszystkiego XD Okradanie postaci i przeszkadzanie w eventach, najazdach z "bonusem". Mam nadzieję, że @Skan cię rozliczy w przyszłości i będziesz BECZAŁ jak w tym temacie. Nie pozdrawiam bo nie jesteś przeciwnik trollu. Twoje miejsce czeka pośród wygnanych (kosty i kosy). Bez odbioru.
    Ostatnio edytowane przez Schwaab : 17-01-2025 o 20:54
    "Jak problem ma koleżka, też go mam, mam tak od dziecka..."

Karma Wraca !!!

Tutor Skan's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Domyślnie

Wszystko wyjaśnione, pośmialiśmy się, pobawiliśmy więc temat można zamknąć.
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.