User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: IMPROVED HOTA

Głosujących
32. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

20 62.50%
  • NIE

12 37.50%
Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: Improved helmet of the ancients

Nowicjusz
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Improved helmet of the ancients

Witam, proszę o zmianę w specyfikacji "Improved Helmet Of The Ancients", ponieważ jest to jedyny przedmiot na serwerze, który jest bardzo kosztowny, a dodaje tylko +5% do speeda (może go użyć tylko 1 osoba na dzień z tym przedmiotem na 1h 20 min". Według mnie ten item powinien dodawać +5% do stałego expa, nie tylko do speeda. Proszę wziąć pod uwagę, że jest to tylko jeden przedmiot na całym serwerze i posiadanie go nie jest łatwe, ponieważ jest on naprawdę kosztowny.
    Dziękuję i pozdrawiam wszystkich

Aro Rekrut's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał TELA Zobacz post
    Witam, proszę o zmianę w specyfikacji "Improved Helmet Of The Ancients", ponieważ jest to jedyny przedmiot na serwerze, który jest bardzo kosztowny, a dodaje tylko +5% do speeda (może go użyć tylko 1 osoba na dzień z tym przedmiotem na 1h 20 min". Według mnie ten item powinien dodawać +5% do stałego expa, nie tylko do speeda. Proszę wziąć pod uwagę, że jest to tylko jeden przedmiot na całym serwerze i posiadanie go nie jest łatwe, ponieważ jest on naprawdę kosztowny.
    XD ciekawi mnie ile za niego zapłaciłeś (bo ten płacz nie wyszedł z niczego)

Nie
    Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
    Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
    Mój Life
    [01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna

Dlugie nogi
    Guest

Domyślnie

10 głosów na tak w ciągu 1 godziny. Twoje konta że ankieta anonimowa?
    Oczywiście ze na NIE, wiedzialy galy co braly a teraz chcesz ulepszyc swojego itemka zeby jeszcze wiecej byl wart? A moze przeplaciles i chcesz odzyskac kase?
    PS Fajne konto masz 1 post publiczny na forum a reszta to pewnie zgloszenia - tym bardziej na NIE.

Nowicjusz
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

zbyt dużo, żeby był używany tylko max raz dziennie na 80 minut

nie, nie zakładam multi-kont, żeby "odzyskac kasę". Jeśli cię bardzo to interesuje to założyłem to konto do spraw takich jak ta, a zgłoszeń zrobiłem przez całą grę aż jedno,
    Pozdrawiam

Administracja może sprawdzić legitność tej "anonimowości". następnym razem będę pamiętać, żeby zaznaczyć coś innego
    Ostatnio edytowane przez Demon : 16-03-2025 o 17:37

Gaduła ZozolDeNoob's Avatar
    Miasto
    Skąd jesteś?
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Witam, ja jestem jedną z nielicznych osób która zagłosowała na Tak.

Cytat Napisał TELA Zobacz post
    Improved Helmet of The Ancients w przeciwieństwie do Witcher Boots, Korony, Improved Ultimate Weapon jest niedopracowanym itemem.
    Każdy z wymienionych działa normalnie oprócz hoty, która moim zdaniem powinna działać tak jak napisał "TELA" i dodawać +5% więcej do otrzymywanego EXPa niż zwykła hota.

troche beka
    pozdrawiam
    Farv 4968 - 5002
    Cineq 4875 - 4893
    Brox 4606 - 4620
    kicaii 4394 - 4417
    Galineos 3500 - 3619

Gaduła Schwaab's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jestem na TAK. Przedmiot drogi ale nie WART swojej ceny bo jest niedopracowany. Dziala tylko dla jednej osoby, wiec powinien dawac mu z tego profit w postaci +5%.
    "Jak problem ma koleżka, też go mam, mam tak od dziecka..."

Karma Wraca !!!

Zaawansowany
    Miasto
    Umysł Kosta
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Oczywiście, że jestem na TAK!

Rare items mają to do siebie, że powinny dawać więcej w odniesieniu do swojej ceny. Bo jeśli nic nie dają in plus, to po co je trzymać?

Cytat Napisał Rekrut Zobacz post
    XD ciekawi mnie ile za niego zapłaciłeś (bo ten płacz nie wyszedł z niczego)

Nie

Uj cię to obchodzi ale pytać się możesz. Dał 10 kapeluszy.

Nowicjusz
    Miasto
    Katowice
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Witam, jestem na tak. Jedyny przedmiot na serwerze powinien być bardziej dopracowany.