User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 15 z 15

Wątek: Skan vX

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Post grzecznościowy

1. Sytuacja - Dla mnie to nękanie, sprawdzanie mnie po 2x dziennie, jestem też pierwsza osoba po zalogowaniu przez Skana do której leci i wysyła komunikat (kiedyś powiedział że dużo zgłoszeń na mnie jest), dla mnie to co najmniej dziwne i trochę szukanie na siłę.

2. Sytuacja - Sprawdzanie podstępem, brak komunikatu tylko zagadywanie na default tekstami typu: "jak się expi", "nie lepiej leviathany" ciekawe co by się wydarzyło gdybym na taką wiadomość nie odpisał.

3. Sytuacja - 3.06 (świeżynka) Sprawdził mnie raz, odpowiedź dostał po sekundzie od komunikatu jak zwykle, po czym jakaś tam dyskusja była na game - chacie, gdzie napisałem mu wiadomość "dobra ignore" po tej wiadomości od razu dostałem komunikat odnośnie odpisania inaczej zbanuje mi postać, oczywiście po sekundzie dostał znowu odpowiedz że jestem. Następnie dostałem komunikat że mam wyłączyć bota a następne użycie zostanie ukarane banem, takich komunikatów od niego dostałem już w sumie z 5-6? Uważam że jest to trochę przymuszanie do przyznania się do używania bota, bo gdybym go miał i miałby pewność że używam jakiegoś oprogramowania to dostałbym bana a nie 5 komunikat o następnym użyciu, trochę to takie wymuszanie dla mnie... I taki mały smaczek jeszcze do tej sytuacji, napisałem na RRV "jakiego bota?" RRV zostało zamknięte, powtórzyłem swoją czynność 5x i za każdym razem RRV zostało zamknięte, przy 6 próbuje skontaktowania się na RRV zostałem zmutowany na 30 min.

4. Sytuacja - 3.06 również wtorek, był tam w godzinach wieczornych jakiś najazd, Skan coś wypisywał że jest po 6 piwku itd ogólnie fajnie że robi te najazdy bo dzieje się coraz to więcej na serverze, gra większa ilość gracy (nie wiem czy dzięki najazdom), ale też trochę takie stawianie posągów które zabijają w mieście przed DP jest głupotą, żadnej informacji na ten temat nie było, a najazd był dużo później, natomiast jeśli testował sobie te kolumny, to ma od tego test server a nie miasto po którym biegają ludzie. pijesz nie jedź

Oczywiście nie jest tak że jest najgorszy i trzeba go wyrzucić ale są sytuacje w których przegina, w których zachowuje się conajmniej dziwnie, jakby nienawidził całej społeczności APO i każdego chciałby ukarać banem, takie jakieś dziwne przeczucie że chciałby się wyżyć za wszystkie swoje lata stania w temple i dostawania po dupie. Są plusy, ale są też ogromne minusy.

Tak, zostałem poproszony o dodanie tego posta na forum...

@Yudas
    17:42 Skan: Trzeba poczytac te forum, bo widze ladny placz sie zrobil.
    Pierwsze co zrobił po zalogowaniu, to prowokacja to sie nie uda
    Ostatnio edytowane przez Denek : 06-06-2025 o 17:44