User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Sprawdzanie Postaci

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Sprawdzanie Postaci

Na wstępie chce zaznaczyć że nie jest to forma płaczu, czy zażalenia na tego jegomościa lecz, chciałbym wyjaśnić jak to jest uznawane co to ma się do regulaminu etc.
    Więc dziś spotkała mnie niecodzienna sytuacja, mianowicie expiłem to przez jakieś 2 min biegał za mną Skan i wypisywał do mnie:

14:09 Skan: Co tam?
    14:09 Skan: Zyjesz?
    14:10 Skan: Hallo.
    14:10 Skan: Jestes?
    14:10 Skan:
    14:10 Elder Denek:
    14:10 Skan: No to zyjemy,.
    Po chwili stwierdziłem że mu odpiszę, gdyż obawiałem się bana bo u niego to zależy jak wiatr zawieje tak zbanuje, po czym na game-chacie sam Skan napisała oto taką wiadomość:
    14:12 Skan: Mamy rozne sposoby na sprawdzanie.
    Więc moje pytanie brzmi, czy jeżeli nie odpisałbym mu na te zaczepki mógłbym dostać za coś takiego bana? Mam obowiązek odpisywać na takie coś? Czy to jest forma sprawdzania gracza, czy nie powinno oficjalnego komunikatu?

Cytat Napisał Skan Zobacz post
    Bardzo ładny, kolejny temat w Twoim wykonaniu. Czekamy na ciekawą dyskusje!
    To jako osoba będąca w ekipie mógłbyś odpowiedzieć na moje pytania, a nie bezsensownie nabijać posty
    Ostatnio edytowane przez Denek : 27-09-2025 o 14:24

Senior Tutor Skan's Avatar
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Domyślnie

Bardzo ładny, kolejny temat w Twoim wykonaniu. Czekamy na ciekawą dyskusje!
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.

Gaduła
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ogolnie to masz dwa powiadomienia oficjalne:

Nick - prosze natychmiast wylaczyc bota! Kolejne uzycie bota ukarane zostanie banem.

Nick - prosze napisac cokolwiek w celu sprawdzenia czy uzywasz programow wspomagajacych. Jesli nie odpiszesz nic na kanale default w ciagu 30 sekund od pierwszej wiadomosci, postac zostanie zbanowana lub usunieta.

i wedlug mnie na takie powinno sie odpisywac, jego pisanie "jestes?' itp to jest cos na co moze ktos nie chce odpisywac wiedzac kim jestes skan. Ja bym olewal, do bana bym sie odwolywal. I wtedy niech regulamin moze zmienia? Tylko ze to regulamin bedzie robiony pod Skanika. Prawdopodobnie jakbys nie odpisal dalby Ci bana.

Gaduła Schwaab's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja chcialbym sie dowiedziec czy moge skill'owac przepisowe "30 minut" w trainer'ze bez dostania BANA. Bo tyle osob pisze, ze dostalo BANA za to, ze sa w trainer'ze, ze troszke cykam. xD

#temat
    Mysle, ze sposoby na sprawdzanie - stawanie postacia w druga (gracza), kick bez sensu, gdy postac pisze i porusza sie po swiecie i dogryzanie komus po wlasnym bledzie np. "Pijany?" , "nie pij wiecej" to slabe metody sprawdzania. A POMAWIANIE kogos o bota bo ma "Alarm" dlatego pisze "Halo" i "Jestes?" to troszke krzywo. Ale kazdy ma to w dupie, wiec temat do ZAMKNIECIA. xD
    Ostatnio edytowane przez Schwaab : 27-09-2025 o 16:03
    "Jak problem ma koleżka, też go mam, mam tak od dziecka..."

Karma Wraca !!!