User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: Adite Crit Rook - "!fight".

Łowca postów Schwaab's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Adite Crit Rook - "!fight".

Witam od dłuższego czasu wyświetla mi się komunikat "Zostales wybrany! Wpisz !fight aby przejsc do misji - masz na to 60s" zawsze po wpisaniu komendy "!fight" z PZ czy BEZ PZ nic się nie dzieje. Chciałem zgłębić temat, ponieważ taka "adite crit" na Rooku to super sprawa przy speed, gdzie im szybciej zabijasz mobka tym szybciej wbijasz doświadczenie. Po wymianie wiadomości z innymi graczami Rookgardu i Skanem dostałem kilka nowych poszlak, które sprawdziłem i okazały się niestety błędne. Próbowałem wpisywać z PZ i Bez PZ komendę na originalnym kliencie 7.6 i NIC to nie zmieniło. Są osoby na Rooku gdzie grają tylko i wyłącznie na starym kliencie i pisali komendę X razy i również do dnia dzisiejszego nie dostali teleportu pod Quest. Poszlaki głównie zostały wyjęte z tego tematu - https://forum.toproste.pl/showthread.php?140279-!fight. Prosiłbym o jakąkolwiek interwencję, pomoc w sprawie tego Questa. Proponuję zmienić działanie danego systemu teleportu, bądź usunięcie drzwi do danego Questu lub zamiany drzwi (Zamknięte.) na bramkę z poziomem 150+ na czas innego rozwiązania sprawy.

PS.
    Chyba, że zupełnie inaczej działa ten Quest i wypisuje głupoty to proszę o podsunięcie rozwiązania w celu wykonania zadania. Dziękuję.
    "Jak problem ma koleżka, też go mam, mam tak od dziecka..."

Karma Wraca !!!

Uzależniony Domcio Old's Avatar
    Miasto
    Toruń
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Siema, ja juz zglaszalem ten blad w 2022roku, chlopie dopiero minely 4 lata, daj im jeszcze z 5 lat i sie za to wezma xd
    Master Domcio 0-1033 (sprzedany)
    Nacomi Tahata 0-1518 (sprzedany)
    Mainerek 0-1778 (zachowany)
    Rook Elti 0-2801 (zachowany do końca APO)
    Pozdrawiam

Senior Tutor Skan's Avatar
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Schwaab Zobacz post
    Witam od dłuższego czasu wyświetla mi się komunikat "Zostales wybrany! Wpisz !fight aby przejsc do misji - masz na to 60s" zawsze po wpisaniu komendy "!fight" z PZ czy BEZ PZ nic się nie dzieje.
    Proszę nagraj tę sytuację.
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.

zawadzky__ Demon's Avatar
    Miasto
    盧布林
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

2420lvli mi się już to wyświetla, ten !fight jest zbugowany, nie znam osoby, która to zrobiła, a jestem everyday na serwerze od 2 lat

podbijam i potwierdzam
    ヽ( ͠°෴ °)ノ

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Skan zapewne otrzymamy słynne "NA DNIACH". Wszyscy jednak doskonale wiemy, jak to się skończy temat zostanie zamieciony pod dywan. Gdyby komukolwiek faktycznie zależało na rozwiązaniu problemu, sam Mortiis zabrałby głos w tej dyskusji na temat tego problemu