User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 20

Wątek: Syrios aka Denek

Łowca postów Damballa's Avatar
    Miasto
    Glasgow
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Syrios aka Denek

Szanowni Administratorzy jak i gracze Serwera Apo,

Zwracam się z uprzejmą, lecz formalną skargą dotyczącą braku reakcji na łamanie regulaminu przez graczy korzystających z botów oraz zachowujących się w sposób toksyczny.
    1. Używanie botów
    Na serwerze od dłuższego czasu funkcjonuje postać, która korzysta z programów automatyzujących grę (botów/cave). Jest to widoczne dla wszystkich graczy, w tym dla administracji.
    Dużo graczy posiada nagrania wideo potwierdzające powtarzalne, nienaturalne zachowanie postaci (auto-attack, auto latanie po respie i omijanie stawianych stołów na drodze, blokowanie loota gpkami). Dzięki temu postacie te osiągają po 1000 lvli na apo i mimo wielokrotnych zgłoszeń z dowodami, nie zostały podjęte żadne działania wobec tego gracza.
    2. Toksyczne zachowanie
    Tego samego gracza regularnie:
    prowokuje innych na Rookgaardzie.
    używa obraźliwego języka, wyzywa i dokucza,
    blokuje spawny, ciała z bossow jak i pushuje od płatnych dźwigni pozostałych graczy.
    Wszystkie te incydenty były zgłaszane wraz z materiałami dowodowymi, przez 99% graczy rooka jednak nie spotkały się z żadną reakcją administracji. Yebana demokracja.
    3. Wpływ na społeczność
    Wielu graczy poświęca ogromną ilość czasu (godziny, dni, miesiące i lata) na uczciwą grę. Obserwowanie, jak inni osiągają podobne wyniki za pomocą botów, a następnie jeszcze dokuczają pozostałym, negatywnie wpływa na motywację i chęć dalszej gry na serwerze Apo.

Wiem że podpisze się pod tym każdy gracz z rooka, Z obu rywalizujących sobie gildii.

Czemu tu? Bo nic nie jest robione w skargach. @Mortiis @Nedin @Skan @Inquso @Point

Aro Rekrut's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie raz biegal swoim druidem po wardach z auto atakiem lecz skan nie widział w tym nic a nie było opcji go zaznaczyć. wardy znikają więc ręcznie bez szans.
    Ostatnio edytowane przez Rekrut : 13-03-2026 o 13:53
    Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
    Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
    Mój Life
    [01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna

Banned
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jako iż zostałem wywołany w temacie który dotyczy mojej osoby odniosę się do tych kłamstw i oszczerstw które kierujesz w moją stronę.
    1. Odnośnie botów, jestem sprawdzany praktycznie codziennie czy używam botów, a bana nie ma więc na starcie jesteś skończony tymi swoimi domysłami i głupotami. Stoły? Naprawdę jesteście aż na tyle upośledzeni na tym rooku że nie macie pojęcia o tym że postawiony stół na respie przesunie każdy potwór z owego respawnu? XDDDD Blokowanie ciał gpkami, a to ci niespodzianka, zasady które panują na serverze są dla wszystkich takie same, tak dla wszystkich, rook nie ma innych zasad mimo że mają jakieś swoje gówno warte układy i układziki (TO JUŻ WAM SKAN NAPISAŁ).
    2. Jeśli używam wulgarnego języka i prowokuje innych graczy to trzeba nagrać, wrzucić w dział ze zgłoszeniami i dostanę bana tak jak już raz dostałem gdy mnie poniosło, więcej takich sytuacji nie było więc nie pomawiaj mnie o obrażanie i prowokacje, bo jedyna prowokacją która aktualnie jest to właśnie ten temat. Blokowanie spawnów? Które respy blokuje tak że ktoś wejść nie może? Bo ja mam nagrania jak blokujecie dostęp do loota, do wejścia na bossa więc jeśli tak rzucamy oszczerstwami to może warto byłoby poprzeć to dowodami? Czy zarzuty wyssane z palca, bo nie umiecie inaczej?
    3. Wpływ na społeczność, a co to ma wspólnego z moim expieniem. Tak jak napisałem wyżej, udowodnij mi że mam bota, daj dowody a nie pomawiasz, bo to nie moja wina że niektórzy tutaj rączek nie mają i expią na kongrach do 200lvl, wystarczy odrobinę umiejętności żeby ktoś zarzucił ci ze masz zły wpływ na społeczność, bo masz troche więcej czasu na granie niż inni?

Następna moja odpowiedz będzie z dowodami na wasze zachowanie właśnie takie które opisujesz jako moje zachowanie

P.S Chyba zapomniałeś że nikt z was nie jest taki krystaliczny jak to opisujesz, a zwłaszcza ty. Ja blokuje respawny, obrażam i używam botów? To poniżej masz zbanowane osoby z twojej gildi, w tym ciebie. I te bany dziwnym trafem pojawiły się gdy zacząłem grać na rook'u, obnażyłem wasze toksyczne zachowanie i to was tak boli.

[05/03/2026 19:45:01] Skan -> Vwex was banished because of Destruktywne zachowanie.
    [05/03/2026 19:20:33] Skan -> Madakfakfa was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.
    [01/03/2026 15:58:32] Skan -> Kajiin was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
    Ostatnio edytowane przez Denek : 13-03-2026 o 13:30

Gaduła Afroman's Avatar
    Miasto
    Częstochowa/Lubliniec
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Zgadzam się z Tobą w 100%. Uciążliwy, mega toksyczny "gracz".
    Death Shouter 1-???
    Lissyy 700-833 / 867-
    First Afroman 2749 -
    Afromaan Rook 2450-2567 xD
    ... Tomek Soyer (aktualnie)
    Omanderus 2188-2300

Średnio zaawansowany Pan Scimex's Avatar
    Miasto
    Buuu?
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

To dziwne? chłop siedzi całymi dniami na tibii, nic pożytecznego w życiu nie robi, całe swoje niezadowolenie w życiu realnym wyładowuję w grze.
    Śmiało można powiedzieć że przyczynia się do spadku liczby graczy, bo na rooku nie mając możliwości zabicia, parali i ograniczoną liczbę m walli jest ciężej zablokować i sprawdzić taką życiową sierotę na respie czy nawet na arenach Ahmedowych i Antic.
    Co do Skana, regulamin regulaminem, ale jeżeli widzimy że zachowanie jest nie odpowiednie, to takiej toksycznej jednostki się pozbywamy dla dobra reszty normalnych graczy. Widząc że Skan tego nie potrafi zrozumieć że ten gość działa na niekorzyść serwera, to niestety nie nadaje się na te konkretne stanowisko.
    Tak dalej, a każdy ucieknie z tego syfu, dobra robota Skan! już kilka osób uciekło stąd poprzez twoje głupie i nie logiczne decyzje.
    Ostatnio edytowane przez Pan Scimex : 22-03-2026 o 11:22
    Kiedyś: Scimex Pall 1-1874
    Criceto 1-3113
    Archlaner (Riceddi) 5230-5342

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

https://www.youtube.com/watch?v=JTCue6Jibwo

Syriusz, tutaj na tym filmiku tez masz fajne te "szybkie raczki", nie no wgl nie widac ze rzucasz gpkami na bocie XD
    Zrobcie porzadek z tym trollem, mysle ze to jest wystarczajacy dowod

PS. Skan -> Syrios was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Nie ma za co jbc xd zegnamy i pozdrawiamy srodkowym palcem uciazliwego robaka ;x
    Ostatnio edytowane przez Tomixx : 13-03-2026 o 17:06

Banned
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Afroman Zobacz post
    Zgadzam się z Tobą w 100%. Uciążliwy, mega toksyczny "gracz".
    Świetna ocena osoby która praktycznie wcale nie jest online na serverze i bardzo mało gra, gratulacje. Wydaje mi się że jednak dostałeś polecenie od szefa żeby napisać to co napisałeś.

Cytat Napisał Pan Scimex Zobacz post
    To dziwne? chłop siedzi całymi dniami na tibii, nic pożytecznego w życiu nie robi, całą swoją niezadowolenie w życiu realnym wyładowuję w grze.
    Śmiało można powiedzieć że przyczynia się do spadku liczby graczy, bo na rooku nie mając możliwości zabicia, parali i ograniczoną liczbę m walli jest ciężej zablokować i sprawdzić taką życiową sierotę na respie czy nawet na arenach Ahmedowych i Antic.
    Co do Skana, regulamin regulaminem, ale jeżeli widzimy że zachowanie jest nie odpowiednie, to takiej toksycznej jednostki się pozbywamy dla dobra reszty normalnych graczy. Widząc że Skan tego nie potrafi zrozumieć że ten gość działa na niekorzyść serwera, to niestety nie nadaje się na te konkretne stanowisko.
    Tak dalej, a każdy ucieknie z tego syfy, dobra robota Skan! już kilka osób uciekło stąd poprzez twoje głupie i nie logiczne decyzje.
    Nie twoja sprawa co robię w życiu i ile czasu mam na granie w grę, jakoś nie widzę żeby spadek graczy został odnotowany na serverze, w dalszym ciągu ilość online się nie zmienia. Zachowanie moje jest toksyczne, a jak nazwiesz zachowanie osób które zostały pobanowane dzięki mnie z twojej ekipy? Tego już oczy nie widzą bo 'swoi'?

Senior Tutor Skan's Avatar
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

Domyślnie

Jeżeli ktoś używa programów wspomagających to prędzej czy później i tak zostanie złapany, spokojnie. Staram się na bieżąco każdego sprawdzać ale ostatnio gorzej z czasem, ale i tak codziennie staram się regularnie obserwować wszystko co się dzieje na serwerze. Co do różnych sytuacji niektórych graczy, to sami widzieliście, że postanowiłem lekko zmodernizować regulamin, aby do takich zachować już nie dochodziło. Nadal czekam na Wasze opinie w moim temacie, co trzeba jeszcze dodać, co usunąć, a co poprawić. Staram się, aby wszyscy byli jakoś zadowoleni.

Zrobiłem też temat w naszym dziale dla Administracji, aby wszyscy mogli się wypowiedzieć co sądzą o takich zmianach, co myślą o takich akcjach, itd. Czekam cały czas na odpowiedź ze strony Ekipy. Jeżeli wszyscy dojdziemy do konsensusu odnośnie tego, co należy zmienić lub poprawić, poinformuję o tym Mortiisa. Jeśli Mortiis wyrazi na to zgodę, wprowadzimy w życie nowe punkty regulaminu.
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.

Łowca postów Schwaab's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Polecam obejrzeć nagranie w całości, ale kluczowy moment zaczyna się od 0:23. Widać tam, jak gracz schodzi z GP w samym momencie zasypywania, by ułamek sekundy później ponowić akcję obok. Chętnie zobaczę kontrę z jego strony, która udowodni, że potrafi powtórzyć to ręcznie.

Historia lubi się powtarzać. Mieliśmy już przypadek osobnika, który skakał od kradzieży na Mainie po wbijanie się na bossy na Rooku, niszcząc rozgrywkę tam, gdzie PvP go nie dosięgnie. Skończyło się kasacją konta za toksyczność i tym razem powinno być tak samo. Pewnie zaraz po banie polecą dane osobowe na Game Chacie, ale to tylko tradycyjny taniec desperacji po stracie postaci.

@Skan @Point @Inquso @Rinson

------

PS.
    Uprzejmie proszę o zwrócenie uwagi na działania użytkownika "Denek" i wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji za powielanie postów jeden pod drugim. Zachowanie to narusza zasady Forum, zwłaszcza że istnieją narzędzia do edycji treści oraz cytowania wielu wypowiedzi w ramach jednej odpowiedzi.

------

Cytat Napisał Bosski ziiniwiasz Zobacz post
    widze niezly burdel macie na tym rooku, moze wam zrobic prywatne respy w tp w domku? niech szwab napisze propozycje skoro skan go nie banuje majac filmik na dowod to moze propozycje tez mortiisowi podesle, przeciez rozmawiaja codziennie
    Szejku z Anglii, o jakich Ty banach i dowodach na Schwaba piszesz? Rzeczywistość Ci ucieka, weź weekend wolny i odpocznij. Forumowe spiski wchodzą Ci za mocno.

#NaTematDlaZiiBaba
    Mam ciekawy pomysł na urozmaicenie rozgrywki na Rookgaardzie. Proponuję wprowadzenie teleportów do prywatnych expowisk znajdujących się wewnątrz domków graczy. Zwiększyłoby to wartość domków i dodało fajny, unikalny element dla stałych bywalców wyspy. Co Wy na to, @Skan , @Mortiis?

#Rzeczywistość
    Zamiast siać ferment, wrzucaj filmik niech demokracja na forum zadecyduje, co tam Schwaab znowu przeskrobał według Twoich wizji! Czas zweryfikować te rewelacje, zanim całkiem odpłyniesz w ten swój alternatywny świat .

PS.
    Do Pokeballa!
    Ostatnio edytowane przez Schwaab : 13-03-2026 o 23:50
    "Jak problem ma koleżka, też go mam, mam tak od dziecka..."

Karma Wraca !!!

Uzależniony Domcio Old's Avatar
    Miasto
    Toruń
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

wspolczuje wam tam na rooku, czyzby kosa dorwal sie do jakiegos chara i probowal znowu niszczyc ludzia gre? wedlug mnie takie osoby powinny miec dozywotni zakaz gry na serverze xd. Co trzeba miec w glowie zeby utrudniac ludzia gre. Pozdro moherki
    Master Domcio 0-1033 (sprzedany)
    Nacomi Tahata 0-1518 (sprzedany)
    Mainerek 0-1778 (zachowany)
    Rook Elti 0-2801 (zachowany do końca APO)
    Pozdrawiam

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ale co Ty wgl gadasz ... przecież to widac ze chlop napierdala* na bocie ... wyzywa mamy innych graczy a wy umywacie rece ... wpierdal* sie na bossy a za nie swoje itemy ... przeciez kurw* wystarczy zmienic 1 pkt regulaminu i chlopu dac wakacje i tak za kazdym razem ... wolicie trzymac KOZE na ots ? toxica i cala reszta wam odejdzie...

Aro Rekrut's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

W końcu zbanowany hahaha Tera czas na postać main
    Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
    Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
    Mój Life
    [01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna

Gaduła Afroman's Avatar
    Miasto
    Częstochowa/Lubliniec
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Denek Zobacz post
    Świetna ocena osoby która praktycznie wcale nie jest online na serverze i bardzo mało gra, gratulacje. Wydaje mi się że jednak dostałeś polecenie od szefa żeby napisać to co napisałeś.

Gram ile gram, na tyle ile mam czasu ☺️ ale to wystarczyło, by przekonać się, jaką osobą jesteś. Zaszedłeś za skórę chyba każdemu na tym serwerze, nikt tu nie musi się wypowiadać z czyjegoś polecenia. Zapracowałeś sobie na to sam, na opinie jak i na bana.
    Ostatnio edytowane przez Afroman : 13-03-2026 o 19:06
    Death Shouter 1-???
    Lissyy 700-833 / 867-
    First Afroman 2749 -
    Afromaan Rook 2450-2567 xD
    ... Tomek Soyer (aktualnie)
    Omanderus 2188-2300

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

widze niezly burdel macie na tym rooku, moze wam zrobic prywatne respy w tp w domku? niech szwab napisze propozycje skoro skan go nie banuje majac filmik na dowod to moze propozycje tez mortiisowi podesle, przeciez rozmawiaja codziennie
    Zii Baba no.1

Banned
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

1.
    Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest zabronione. Nie dotyczy sytuacji, w której gracz blokuje innego gracza, aby ochronić go przed śmiercią (biała/czerwona/żółta czaszka) i nie blokuje tym samym dostępu do żadnego questa lub istotnego miejsca na mapie np. domku.
    Tutaj przedstawiam wam blokowanie dostępu do ahmeda, oraz rook kinga co w/w pkt regulaminu jest zabronione.

- megawrzuta.pl/pzvgkvg1
    - megawrzuta.pl/u4k2z7nx

Kolejne nagrania mamy z blokowania ciał potworów, oraz dojścia do moba co też jest zabronione w niektórych momentach ewidentnie widać rzucanie gpków/itemów z bota.

- megawrzuta.pl/rcyf3sgh
    - megawrzuta.pl/xdahkdet

Dodam jeszcze taką jedną ciekawostkę odnośnie utrudniania innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie które jest zabronione. Sytuacja wydarzyła się już wcześniej i postać Vwex blokowała dostęp do NPC z ihami, utrudniała tym sposobem grę i nie było możliwości kupienia ihów.

- megawrzuta.pl/fgfuewfk
    - megawrzuta.pl/bzkrk90b

Za to zachowanie i złamanie w/w punktu regulaminu gracz otrzymał karę w postaci zbanowania postaci za destruktywne zachowanie.
    [05/03/2026 19:45:01] Skan -> Vwex was banished because of Destruktywne zachowanie.
    Dlaczego więc @Skan nie zbanujesz za zgłoszenie i łamanie regulaminu jeśli chodzi o blokowanie dostępu do wejścia na ahmeda + rook king'a. Jestem zmuszony wrzucić to tutaj gdyż zauważyłem że publicznie wrzucanie filmików na graczy którzy rażąco łamią regulamin skutkuje banami.

@Inquso @Mortiis @Rinson @Point

P.S To jest moja ostatnia wypowiedz w tym temacie, mam nadzieje że Skan pokaże że jednak nie jest stronniczy i banuje każdego za przewinienia a nie odpuszcza inne tematy.

King Ketanol Dencabre's Avatar
    Miasto
    Królestwo
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Syrios = ewidentny ban za bota, ale wszyscy blokujący dostęp do bossa też powinni otrzymać bana w regulaminie jest punkt odnośnie tego, pytanie dlaczego tego bana nie dostali XDDDDD

VIP Week's Avatar
    Miasto
    Y78 Z714 7
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ewidentne blokowanie dostępu do bossa i brak jakiejkolwiek kary. Szkoda, bo przy serwerze z taką historią i renomą jak APO – uważanym za najlepszy polski OTS 7.6 (przynajmniej przez ekipę) i jeden z najdłużej istniejących, takie sytuacje nie powinny mieć miejsca albo powinny być szybko i jasno rozwiązywane przez administrację.

Cytat Napisał Imor Leto Zobacz post
    To nie jest mob najazdowy, przeczytaj regulamin
    Nie chcę nikogo bronić, ale:

„Wszystkie respawny znajdujące się w świecie gry są publiczne. Blokowanie do nich dostępu bez White Skulla jest zabronione.”

To zdanie jest najważniejsze.

Boss, który respawnuje się w świecie gry, jest po prostu respawnem. Regulamin nie robi tu rozróżnienia na:
    1. zwykły potwór
    2. boss
    3. mini-boss itd

Liczy się tylko to, czy jest to respawn, a nie najazdowy boss.

Druga część tego punktu regulaminu - fragment o najazdach.

W przypadku najazdów (…) zabronione jest wyłącznie blokowanie ciał potworów…

Dotyczy tylko najazdów robionych przez ekipę APO

Czyli:

1. tam wolno blokować dostęp
    2. ale nie wolno blokować ciał

I szybki wniosek:

Jeśli sytuacja była taka, że ktoś blokował dostęp do bossa

1. nie miał white skulla
    2. boss był normalnym respawnem (w tym wypadku był)
    3. to regulamin mówi wprost, że to jest zabronione
    Ostatnio edytowane przez Week : 16-03-2026 o 15:17

Łowca postów Schwaab's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Widzę, że muszę wam to rozrysować, bo najwyraźniej macie problem z kojarzeniem faktów.
    Zasada jest prosta: gdy dochodzi do rażącego złamania prawa, policjant reaguje natychmiast na główną zbrodnię. Nie bawi się w liczenie mandatów za złe parkowanie, gdy obok trwa napad. Tak było w tym przypadku priorytety są jasne, a wasze wyliczanie mniejszych przewinień tylko pokazuje, jak bardzo nie ogarniacie rzeczywistości.
    Słuchajcie uważnie chorągiewki, czas znaleźć sobie nowy obiekt westchnień. Ten obecny "Syrios aka Denek", wraz z nowym regulaminem (który, mam nadzieję, wejdzie jak najszybciej), po prostu najlepiej jak zniknie z serwera. Koniec psucia gry innym.
    Przestańcie w końcu wyć, bo to żałosne.

Bez odbioru.

@Ketanol Dencabre @Week @Denek

PS.
    Nie edytowałem poprzedniego posta, bo i tak widzę, że obsługa forum "Denek" przerasta, więc odpisuję pod tymi waszymi nędznymi wypocinami.

Haaaaa Tfuuuu.
    Ostatnio edytowane przez Schwaab : 15-03-2026 o 23:52
    "Jak problem ma koleżka, też go mam, mam tak od dziecka..."

Karma Wraca !!!

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Week Zobacz post
    Ewidentne blokowanie dostępu do bossa i brak jakiejkolwiek kary. Szkoda, bo przy serwerze z taką historią i renomą jak APO – uważanym za najlepszy polski OTS 7.6 (przynajmniej przez ekipę) i jeden z najdłużej istniejących, takie sytuacje nie powinny mieć miejsca albo powinny być szybko i jasno rozwiązywane przez administrację.
    To nie jest mob najazdowy, przeczytaj regulamin

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Wy wszyscy jesteście turbo specjalni XD - https://www.youtube.com/watch?v=IpC4tkWDvfM
    Dla mnie granie na apo zawsze było rywalizacją, dla was to wegetacja
    Zobaczcie jakie macie marne problemy - zestawcie to z tym, że administracja nawet z czymś takim nie może sobie poradzić

Dobrze że z tego bagna się wydostałem - może pora zabrać się za osuszenie tego ścieku,,,,,, mam to gdzieś, topcie się

coś tam płacz że administracja nie działa, 30min i już posty usuwają i banują - o co wam chodzi? nie wiem
     Click to show spoiler

Zasady Postowania