User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 17 z 17

Wątek: Szprycha Squad

Gaduła SEDING's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Szprycha Squad

[Gildia] Szprycha Squad

W Capital City wszystko ma swój rytm.

Kroki strażników.
    Szum targowisk.
    Szepty wąskich ulic.

Ale od pewnego czasu pojawił się nowy dźwięk.

Najpierw ledwo słyszalny szelest piasty odbijający się od murów.
    Potem cichy, metaliczny szept felgi między alejkami.
    Gdzieś wyżej, ponad dachami — jednostajny szum tłumika.
    I nagle, jak sygnał… krótki Gwizd pompki.

Miasto już wie, co to znaczy.

Nie patrolują bram.
    Nie siedzą w karczmach.
    Nie handlują na rynku.

Pojawiają się tam, gdzie coś przestaje działać jak powinno.

Czterech.
    Zawsze razem.
    Zawsze w ruchu.

Jedni mówią, że to tylko gracze z dziwnymi nickami.
    Inni — że to mechanika miasta, która zaczęła żyć własnym życiem.

Prawda jest prosta.

Jeśli ich słyszysz — jesteś za blisko.

A o to ich squad:

Szelest Piasty
    Ten typ nic nie robi, a i tak zawsze jest pierwszy.
    Idziesz na expa — on już tam stoi.
    Nie wiadomo skąd przyszedł, ale wiadomo, że nie pójdzie.
    Plotka mówi, że jak stoi AFK, to i tak expi.

Szept Felgi
    On nie pisze na chacie.
    On szepcze… ale tylko do siebie.
    Nikt nigdy nie widział, żeby się pomylił — bo nikt nie wie, co on w ogóle robi.
    Podejrzany typ, ale swój.

Szum Tłumika
    Zawsze spokojny.
    Za spokojny.
    Na screenach wygląda jakby nic nie robił, a potem nagle wszyscy leżą.
    Prawdopodobnie coś ukrywa.
    Albo wszystkich.

Gwizd Pompki
    Jak on coś napisze, to zawsze za późno.
    Jak coś zrobi — to też za późno.
    Nikt nie wie, czy on pompuje, czy tylko wydaje dźwięki, ale jedno jest pewne:
    jak zagwiżdże, to ktoś zaraz ma problem.

???
    Nikt go nie widział.
    Ale kilka rzeczy już się „same” wydarzyło.
    Loot zniknął, potwór padł, ktoś dostał hita… bez powodu.
    Jeszcze nie ma postaci, ale wpływ już jest.
    Jak w końcu wejdzie — będzie za późno pytać kto to.

Zastrzegam sobie że tylko osoby będące w gildi mogą wstawiać ss'y oraz filmiki w tym temacie.
    Ostatnio edytowane przez SEDING : 21-04-2026 o 23:55
    - - - - -
    ]

Senior Tutor Skan's Avatar
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

Domyślnie

Ciekawa gildia, ciekawa.. Czekam na więcej zdjęć!
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.

VIP Week's Avatar
    Miasto
    Y78 Z714 7
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dobrze, że nicki nie łamią regulaminu, chyba że Was regulamin nie obowiązuje? (:

zawadzky__ Demon's Avatar
    Miasto
    盧布林
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

szelest piasty jak tylko zalogowal to pisalem, ze topnick o/ pozdrawiam chlopaki
    ヽ( ͠°෴ °)ノ

Zaawansowany Elemele's Avatar
    Miasto
    Bielsko-Biała
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Week Zobacz post
    Dobrze, że nicki nie łamią regulaminu, chyba że Was regulamin nie obowiązuje? (:
    Ja za nick „Zwariowana Noc” dostałem od Skana bana w 5 sekund mimo, że prosiłem, żeby zostawił.
    Zobaczymy jak tu się sprawa potoczy. ����
    Bella Ciao

Gaduła SEDING's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Regulamin obowiązuje wszystkich tak samo. Jeśli komuś z administracji nie pasują nicki, to nie widzę problemu, żeby dał nam namelocki. Chcieliśmy tylko wprowadzić sobie jakieś urozmaicenie na APO, póki nie ma żadnych nowości

Cytat Napisał Elemele Zobacz post
    Ja za nick „Zwariowana Noc” dostałem od Skana bana w 5 sekund mimo, że prosiłem, żeby zostawił.
    Zobaczymy jak tu się sprawa potoczy. ����
    Nie wiem, jak wyglądała Twoja sytuacja, ale jak pisałem wyżej jeśli coś będzie nie tak, nie mam problemu z tym, żeby dali nam namelocki.

Szprycha Squad

Coś od siebie rzucę, chociaż nie mam dużo SS-ów, bo nie robiłem ;D

110 LVL Wbity

Druga Misja !Quest DONE!

Nawet Skana udało mi się złapać na SS

Pozdrawiam Szprycha Squad
    - - - - -
    ]

Zaawansowany
    Miasto
    Umysł Kosta
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Witam oponentów ze Szprycha Squad.

Jako lider gildii Masywne Penta potwierdzam, że ogłaszamy stan wojny z gildią Szprycha Squad w składzie:
    Szept Felgi (Felga), Szelest Piasty (Piasta), Szum Tlumika (Klekot), Gwizd Pompki (Prrrut), Brewmyheart (Brew).
    Podkreślam, że wojna obowiązuje od dnia dzisiejszego i trwa do odwołania. Została wypowiedziana skutecznie i przyjęta przez obie strony.

Zasady konfliktu:
    Nie korzystamy z pomocy graczy spoza gildii ani z innych gildii, ani bez gildii. Składy gildii są zamrożone na czas trwania konfliktu.
    Gracze, którzy dołączą do gildii po ogłoszeniu wojny, nie mogą brać w niej udziału.
    Ze strony Masywnych Pent main chary nie uczestniczą w walkach złamanie tej zasady oznacza wykluczenie gracza i hańbę oraz hunt ze strony obu gildii.
    Szprychy niech się szykują, Masywne Penta są gotowe, zmotywowane i nabrzmiałe.

GL HF - niech wygra lepszy squad.
    Lider Masywne Penta

GZ oponencie Szept Felgi nowych awansów i osiągnieć. Ale Ci to nie pomoże, gdy wjedzie w Ciebie Masywne Pento jednego z nas. Nawet obecność Skana na SS.

Niech nam brat @Dudo Wygnaniec Powrot III błogosławi. Patron miecza twardego i grobego.

Cytat Napisał 1st R. Boonek Zobacz post
    Jak to czytam to aż mam ochotę dołączyć xD
    No jest dobre kongo, jak za starych czasów. Pod temple płonie od deadów. Zapraszamy.
    Ostatnio edytowane przez Master many : 24-04-2026 o 14:17

!No lifer! 1st R. Boonek's Avatar
    Miasto
    Glasgow
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Gaduła SEDING's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Master many Zobacz post

Jako lider gildii Masywne Penta potwierdzam, że ogłaszamy stan wojny z gildią Szprycha Squad w składzie:
    Szept Felgi (Felga), Szelest Piasty (Piasta), Szum Tlumika (Klekot), Gwizd Pompki (Prrrut), Brewmyheart (Brew).
    Podkreślam, że wojna obowiązuje od dnia dzisiejszego i trwa do odwołania. Została wypowiedziana skutecznie i przyjęta przez obie strony.

Zasady konfliktu:
    Nie korzystamy z pomocy graczy spoza gildii ani z innych gildii, ani bez gildii. Składy gildii są zamrożone na czas trwania konfliktu.
    Gracze, którzy dołączą do gildii po ogłoszeniu wojny, nie mogą brać w niej udziału.
    Ze strony Masywnych Pent main chary nie uczestniczą w walkach złamanie tej zasady oznacza wykluczenie gracza i hańbę oraz hunt ze strony obu gildii.

Lider Masywne Penta

GZ oponencie Szept Felgi nowych awansów i osiągnieć. Ale Ci to nie pomoże, gdy wjedzie w Ciebie Masywne Pento jednego z nas. Nawet obecność Skana na SS.

Niech nam brat @Dudo Wygnaniec Powrot III błogosławi. Patron miecza twardego i grobego.

No jest dobre kongo, jak za starych czasów. Pod temple płonie od deadów. Zapraszamy.

Jako Lider Gildii Szprycha Squad potwierdzam przyjęcie wojny z gildią Masywne Penta, natomiast jest kilka ważnych kwestii, które muszę doprecyzować.

Na początek skład: Wcześniej został podany nasz squad, ale postać Brewmyheart nie będzie brała udziału w walce. W jego miejsce wchodzi Royal Paladynn, poziomem zbliżony, więc nie widzę tu żadnego problemu.

Dodatkowo ustalamy limit poziomu postaci na maksymalnie 500 lvl(Wiadomo z czasem ten limit zostanie zwiększony). Na ten moment skupiamy się bardziej na robieniu misji (Ahmed, !quest, pomniki do profesji), a nie czystym expieniu. Aktualnie mamy poziomy 250+, ale dziś planujemy podbić okolice 400.

Kolejna ważna zasada – main postacie nie biorą udziału w bitwie. Dotyczy to obu stron. Złamanie tej zasady oznacza wykluczenie gracza, hańbę oraz hunt ze strony obu gildii. Trzymamy się tego bez wyjątków.

Odnośnie wczorajszej sytuacji – bitwa była ustawiona na 20:30, natomiast z waszej strony pojawiła się tylko jedna osoba (Sqaua Junior, dodatkowo na full eq). W związku z tym nie uznajemy tej walki jako oficjalnej.

Jeśli chodzi o ekwipunek – nie przerzucamy full eq na postacie. Gramy głównie na tym, co sami zdobędziemy lub dostaniemy w grze. Uważam, że walka na podstawowym eq będzie po prostu ciekawsza i bardziej wyrównana niż full best-in-slot vs full best-in-slot.

Żeby uniknąć chaosu z PK (white skull), proponuję rozgrywać walki na arenie (cod) – np. 5v5 albo 4v4. Dzięki temu nie będzie sytuacji, że ktoś wygrywa tylko dlatego, że miał więcej ludzi.

Jeszcze jedna rzecz – zero wyzwisk i patologicznych akcji. Ma to być czysta zabawa, a nie patologia jak na h lvl gildiach.

Liczymy, że dziś uda się zebrać pełne składy i rozegramy normalną, uczciwą bitwę.

Na koniec informacyjnie – mamy sojusz z gildiami Savage oraz Samotni. Jeśli którakolwiek z tych gildii wtrąci się do konfliktu, sojusz zostaje natychmiast zerwany.

To tyle z mojej strony. Lider Szprycha Squad.
    GL HF – powodzenia, niech wygra lepszy. Nie poddamy się bez walki.

Cytat Napisał 1st R. Boonek Zobacz post
    Serdecznie zapraszamy
    - - - - -
    ]

Senior Tutor Skan's Avatar
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

Domyślnie

Super, że trzymacie się zasad, nie łamiecie ich! Aż z chęcią też pograłbym od początku, ale niestety za mało czasu. Powodzenia życzę w dalszej przygodzie!
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.

Średnio zaawansowany Dudo Wygnaniec Powrot III's Avatar
    Miasto
    Choroszcz
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Master many Zobacz post

Zasady konfliktu:

Lider Masywne Penta

Dziękuje za nominacje w Jana wypowiedzi - oczywiście blogoslawie oraz czekam na wielki powrot w Chwale!!!1
    Havera uma guerra como o inferno

Nemo me impune lacessit Inquso's Avatar
    Mentioned
    213 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Domyślnie

Osobiscie nie kojarze Was, ale mega mocno kibicuje graczom o nickach Szelest Piasty i Gwizd Pompki. Nawet do konca nie wiem dlaczego, ale jak tylko przeczytalem te nazwy, to od razu wybuchlem smiechem gratulacje

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Inquso Zobacz post
    nie wiem dlaczego, ale
    nooo00, tak samo jak apendor, pedror, i grubas- nie wiem ALE!1

pozdrawiam,
    super robotę robicie,
    jak nie reset apo to sami sobie reset zrobicie - polecam reset musku

VIP Week's Avatar
    Miasto
    Y78 Z714 7
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja to tylko tutaj zostawię:
    [10/05/2026 15:52:38] Skan -> Pan Maszyna was banished because of Niewlasciwy format imienia.

Tymczasem:
    Szelest Piasty
    Szept Felgi
    Szum Tłumika
    Gwizd Pompki

Cytat Napisał Elemele Zobacz post
    U mnie podobna sytuacja. Dostałem bana od @Skan za niewłaściwy format imienia na postaci Zwariowana Noc, tymczasem Skan nie widzi problemu w powyższych nazwach. Fajnie jakby się którykolwiek z GMów odniósł do tej sprawy. )))

Wiele nicków `mniej` łamało regulamin, a dostali namelocki
    Tutaj widać tą faworyzację.
    Ostatnio edytowane przez Week : 11-05-2026 o 17:37

Zaawansowany Elemele's Avatar
    Miasto
    Bielsko-Biała
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

[10/05/2026 15:52:38] Skan -> Pan Maszyna was banished because of Niewlasciwy format imienia.

Tymczasem:
    Szelest Piasty
    Szept Felgi
    Szum Tłumika
    Gwizd Pompki

U mnie podobna sytuacja. Dostałem bana od @Skan za niewłaściwy format imienia na postaci Zwariowana Noc, tymczasem Skan nie widzi problemu w powyższych nazwach. Fajnie jakby się którykolwiek z GMów odniósł do tej sprawy. )))
    Bella Ciao

Nowicjusz *Wulfgar*'s Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dzień dobry!

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Tymczasem:
    Szelest Piasty
    Szept Felgi
    Szum Tłumika
    Gwizd Pompki

Wiele nicków `mniej` łamało regulamin, a dostali namelocki
    Tutaj widać tą faworyzację.
    Proponuję przenieść płacze o namelocki do osobnego tematu. Tutaj dajmy chłopakom po prostu pograć i nacieszyć się gierką