User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 161 do 180 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Undead Minion
    Manson tworzy bardzo dobrą muzyke..
    Bije o glowe wiekszosc tego typu produkcji ... WIec nie wiem o co Ci chodzi?
    To jaki jest na koncertach etc swiadczy o tym, że ma glowe do interesow...
    Hm...
    Wystarczy sobie przypomniec jaka byla okladka jednej z plyt zespolu Mayhem i co oni odpierdalaji na koncertach jeszcze jak dead żył...
    Takie coś sie sprzedaje, ja wczoraj prawie dostalem za arafatke od subkultury w dresach... Żal. ; (
    @Down
    Ok... Rozumiem, ale co do jego koncertow to wiekszosc rzeczy jest wymyslona...
    To, że wyciol 2 zebra i niby zabija zwierzeta to falsz...
    Takie cos sie sprzedaje, jego muzyka jest bardzo dobra...
    Hm, co do tej okladki, zobacz sobie okladke Mayhem plyty "Dawn of the Black Hearts"
    Oni to dopiero... Warto o nich poczytac... Naprawde warto ; P
    Pozdro
    Ostatnio edytowane przez Vorfed : 28-10-2007 o 20:54
    @up Idiota?

Ktoś CI passy poda do postaci ?!?!?!
    HAHAHAHAHAHHAA

Ban plax

Najgłupsza wypowiedz na forum.

Średnio zaawansowany Undead Minion's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@up Vorfed
    Ja nic do niego niemam poprostu on mnie przerasta i niepotrafie ogarnac tego co on wyprawia... Osobiscie nie lubie jego muzyki . Mi to Slipknot S.0.A.D., Bullet for My Valentine itd... widac jaka tu tolerancja -,-

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

ja pier... ludzie kur.. mac co wy tu widze wypisujecie coniektórzy to ja pie.... wezcie sie zastanowcie Do ciezkiej .kurw.... przeciez co was obchodzi co oni nosza wedlug mnie to moge nawet łancuch od krowy <bez obrazy Margoth> ale ja pier... nie moge z was wy jestescie niektorzy niezle poje....pogrzani az zal. nie wszyscy metalowcy cpaja.. ja nie wiem ale wydaje mi sie ze margoth nie cpa a znam go od dluzszego czasu moze nawet nie wiecie a gracie w tibie i gadacie z jakims kolesiem a fajnie fajnie bedziem kumplami gadasz z nim a to metalowiec ktorego tak bardzo nienawidzisz a w grze nie widzac go uwazasz go za fajnego czlowieka. Ja pier... puknijcie sie w te swoje coniektore lyse paly jak rasisci "do gazu " sam idz kur...o do gazu i nie zasmiecaj swoim zyciem i tekstami swiata bo az cie szkoda dzieciaku. Odrazu widze metala to co jeb go butelka szklana w leb czy wygwizdzesz czy wysmiejesz ja pier.... urwa ludzie troche pomyslcie brudasy a co oni nie myja sie tylko na jakies ich swieta czy jaki ch... Co to za popi... narod sie robi byl 11 listopada wszyscy staliscie pod dp i wogole wszyscy jestesmy polakami jestesmy najlepsi no tak stanal by niemiec nawyzywal bys go od jakich tylko a stal akurat kolo ciebie metal i co nawet kur... nie wiedziales o tym tez polak i co. ja znam ludzi <pewnie to czyta::PP> majac takie dlugie wlosy bardzo o nie dba suszy uklada i Bog wie co on z nimi robi ja mam w klasie takiego kolesia ma dlugie wlosy ale nie ubiera sie na czarno ale tez lubi metal i wogole no i sie kur.. teraz pytam co z tego do chu... jak z nim gadam to niczym sie nie rozni odemnie oprocz tego jaka muze lubi i preferuje no ja pier lubie hip-hop dance techno ale nie mam nic do metalu to ze go nieslucham to nie znaczy ze ludzie ktorzy go sluchaja sa poje..... Fakt moze niektorzy sa az taki fanatykami i wogole z deka przegieci mam tu na mysli nie oceniaj pojedynczych ludzi wzgledem grupy tych ludzi czlowieku to inni moga powiedziec hip-hopowcy i skateci mozna uznac ich za wandali ludzi ktorzy szerza wandalizm lacinskich znawcow i wogole kiboli mozna wziasc za wandali debili walac za oslep ale wsrod tych ludzi sa normalni sluchaja hip hhpu ubieraja sie na skate bo lubia ale nie rozwalaja niczego kibole kibicuja chodza na wszystkie mecze ale chca obejrzec mecz i wyjsc nie wszyscy musza zostac napier... sie z innymi takze mowie i moze sie powtarzam moze ktos mnie znienawidzi moze mnie zbanuja mam to w du.. Tacy ludzie co po spojrzeniu sie na metala czy <diroka>mowia o cpun brudas cwel i inny zasob slow wyjetych z polszczyzny i laciny to uwazam takiego czlowieka za osla no nie mozna ocenic czlowieka nieznajac go jego mysli sentencji i sposobu dokladnego zycia to by bylo na tyle nie wiem co z tym zrobicie wezcie to sobie do serca mysle ze moze niektorzy to przemysla podkreslam niektorzy bo inni jeszcze nie doczytaja juz zaczna mnie krytykowac ale szczerze mam wasze slowa kryty gleboko w du..szy

BANKAI!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

oj tak, przeszkadzaja w zyciu. Powinno ich sie zwalczac tak samo jak szkodniki typu mysz.

Spojrzcie na zdjecie w rl fotki autora tego tematu, przeciez to 80 % kobieta, 20 % mezczyzna.

Ty seksowna szatynko :* Podasz mi na priv swoj numer gg ?:>

Poza tym ta "muzyka", jak koles drze morde to ciezko jest to nazwac muzyka sa spokojniejsze utwory, ale nadal podtrzymuje sie przy zdaniu ze tego gowna nie idzie sluchac!!

@down

Margoth(ka) pokazuje pazury ;D oj.

Nie tylko ja tak mysle, wiele osob nie slucha tego %^#$ z wiadomych powodow, chyba nie musze pisac jakich Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez milicjant : 26-11-2007 o 23:30

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@UP... OOOO Żal mi ciebie ;] ta w 80% kobieta tak by ci morde obila ze byś nie wstal :>
    Ta muzyka to gówno?? Nieeee... gównem można nazwać resztki twojego mózgu, który juz nie pracuje od basu w twoich "kawałkach". Szynko mow do swojej matki... -.-

Thx za uwage

@Sev: A ten kawałek słyszałem ;] Dość dobry :]
    Ostatnio edytowane przez Margoth : 27-11-2007 o 17:31

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

raz przeszedlem obok metala (pff jaka nazwa) i smierdzialo na kilometr niby to jakies perfumy -.- strasznie cuchnące, jak powachalem to tak jakbym przez chwilke sie dusil, dziwne uczucie

przechodze obok takich ludzi ale nic nie mowie, niech se zyja

Zaawansowany
    Miasto
    w dópje!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Co wam oni zrobili? (Może użyja nawet słowa: Co wam zrobiliśmy?)Nic(możesz look na mój podpis). A wypowiedź większości(wymienie po nicku: Milicjant,neko,Ingramow itd.) Zasługuje na bana.
    Czy są od was gorsi? Nie!!! Ja osobiście nie słucham HH(oprócz Go), ale nic nie mam do ich subkultury).

Napisałem zrobiliśmy w nawiasie, ponieważ uważam się troche za metala, i chcę się wtajemniczyć w tą subkulturę

@offtop

Margoth słyszałeś piosenkę Vader: Sword of the wicher? Jak słyszałeś to daj edita i oceń, a jak nie posłuchaj jej.

@KodeX Darcie papy? rotfl. Jak nie rozumiesz co oni jak ty to mówisz: drą(choć oni śpiewają) to znajdź tekst piosenki i przetłumacz, lub daj do translacjii.

@ nietolerancyjny cham milicjant: Może mu zazdrościsz bo nie umiesz grać na gitarze basowej? (nie mów że mu zazdroszcze lub podlizuje się bo to kumpel w grze) I nie mów że sam zazdroszcze, bo mam zamiar uczyć się na solowej.
    Ostatnio edytowane przez Sev : 27-11-2007 o 17:02
    >CO SIE LÓMPISH???<
    Pomóż policji, spałuj się sam xD

Wejdź
    http://wojasogr.myminicity.com/ind a pomożesz mi.
    NA 4um teraz wchodzę rzadko, chyba że mam sprawę...

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Sev do nich nie oplaca sie mowic to jest jak waleniem grochem w sciane ludzie przeciez po co kogos zaczepiac i jeszcze bluzgac dlatego ze slucha muzy innej i sie ubiera inaczej ja pier.... powalency juz wszyscy metalowcy smierdza yhm napewno zapewniam was ze tak nie jest...zalosne

BANKAI!

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał tibijczyk druid Zobacz post
    raz przeszedlem obok metala (pff jaka nazwa) i smierdzialo na kilometr niby to jakies perfumy -.- strasznie cuchnące, jak powachalem to tak jakbym przez chwilke sie dusil, dziwne uczucie
    HAHHAHSHAHShASAHSUHAUSH... Ty mi mówisz o nazewnictwie?? Hip- Hopowiec to lepsze?? -.- Podskakujesz sobie ciągle Hop, Hop, Hop....?? To jest zdymane określenie... choc metal też nie jest idealne XDD

ZROZUMCIE 90% METALI NIC NIE MA DO RAPU, TECHNA I INNYCH!! TO W WASZYCH GLOWACH JAKIEŚ DZIWNE STEREOTYPY POWSTAJĄ!!

Dla ciekawych... metale w swej dyskografii napewno mają coś innego -.- Ja osobiście mam sporo Jazzu ( Luis Amstrong, Marcus Miller) i trochę rapu Buba Spraxxx`a tez mam trochę ( to raper), 50 Cent, Eminem... -.-

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

No żal mi tych wszystkich "ludzi" co "besztają" metalowców...

Czy metalowce są gorsi?:O! .. Pomyślcie a jakby was 'normalnych' ludzi tak wszyscy besztali? postawcie się w ich sytuacji.. Słuchają innej muzyki i trochę inaczej się ubierają...

Np. Czy gej jest gorszy od człowieka z inną orientacją seksulaną? ,czy murzyn jest gorszy od białego? NIE !!

Więc sie odwalcie od metalowców.

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał milicjant Zobacz post
    oj tak, przeszkadzaja w zyciu. Powinno ich sie zwalczac tak samo jak szkodniki typu mysz.
    Nie miałbym nic przeciwko temu, aby Cię zagazowali pierdolony rasisto.
    Podaj mi przynajmniej jeden powód dlaczego oni Ci tak przeszkadzają ? Zabili Ci mamę/tatę/wujka/dziadka/stryjka/kuzyna/kuzynkę ? Przyszła do Twojego domu(tak ten karton po lewej obok kościoła :< ) banda Mettalowców/Punkowców i spalili Ci twój ulubiony fotel ? Jeśli tak to mi bardzo przykro
    Spojrzcie na zdjecie w rl fotki autora tego tematu, przeciez to 80 % kobieta, 20 % mezczyzna.
    Ty nie opublikowałeś swego zdjęcia :< Zrobię to za Ciebie !

Z informacją o Twojej mamie, żebyś wiedział co robi jak śpisz...
    Poza tym ta "muzyka", jak koles drze morde to ciezko jest to nazwac muzyka sa spokojniejsze utwory, ale nadal podtrzymuje sie przy zdaniu ze tego gowna nie idzie sluchac!!
    Dla innych "darcie mordy" to jest muzyka. Dla mnie jest. Pierdolenie bezsensownych głupot typu "Youłłł madafaka jesteście gupje cfele jebadź policje bo to gufno, policja hawudepeee ! Fakać jąaa !!", czy napierniczanie w bas przez siedem minut to nie jest muzyka. Ale mamy różne zdania.

raz przeszedlem obok metala (pff jaka nazwa) i smierdzialo na kilometr niby to jakies perfumy -.-
    A ja raz przeszedłem obok dresa(omfg jaka nazwa) i śmierdziało na trzy kilometry. Szedł jakby pijany chodził po statku, w kapturze, patrzył na każdego jakby mu matke zgwałcili...a czym śmierdziało ? Wszystkim. Skrętami, szlugami, papierosami, tygodniową bielizną( po cholerę się przebrać jak jutro i tak pójdę nawalić jakiemuś frajerowi i znowu się zbrudzę ?)
    strasznie cuchnące, jak powachalem to tak jakbym przez chwilke sie dusil, dziwne uczucie
    Nie martw się. Tam gdzie bym Cię wysłał nie śmierdziałoby Ci. Przynajmniej przez kilka minut. Cyklon B jest bez zapachu -.-

Banned
    Miasto
    Płock
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

#up
    Jah cycu:* 100% racji, za dużo debili krytykujących "wszystko" na tym forum.. Jakiego tematu nie zrobisz to w każdym tibijczyk druid i milicjant krytykują nabijając posty..

Gaduła
    Miasto
    Toruń
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie.. Nie przeszkadzają ani wcale. Po prostu to ich styl i nikt im tego nie zabroni. A to że nam sie nie podoba to im to za przeproszeniem ,,zwisa i powiewa". Nie robią sobie niz z tego i moim zdaniem dobrze że się nie przejmują. Ale teraz coraz więcej jest tych ,,metalowców" .

Pozdrawiam !
    Jestem aktywnym członkiem ruchu ochrony języka ojczystego!

O prawdziwej wartości rodziców dowiecie się dopiero po ich utracie...

Zaawansowany
    Miasto
    w dópje!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Margoth Zobacz post
    Dla ciekawych... metale w swej dyskografii napewno mają coś innego -.- Ja osobiście mam sporo Jazzu ( Luis Amstrong, Marcus Miller) i trochę rapu Buba Spraxxx`a tez mam trochę ( to raper), 50 Cent, Eminem... -.-

Racja, ja słucham czasami GO, Albo Li Jon(raper)

Nie wiem o co wam chodzi. Szkoda że banownik(Graydon) tu nie wszedł albo mortiis nie dał wam za brak tolerancjii banów.
    >CO SIE LÓMPISH???<
    Pomóż policji, spałuj się sam xD

Wejdź
    http://wojasogr.myminicity.com/ind a pomożesz mi.
    NA 4um teraz wchodzę rzadko, chyba że mam sprawę...

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

http://pl.youtube.com/watch?v=6LJP4u...200710&paged=5
    Heh. Margoth. That's for you : ) ( :

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@up
    Looool !!! Dobry ten filmik padłem za śmiechu

Co do tematu, to wisi mi ktoś jaki ma styl, ale jak widzę jakiegoś metalowca w długich tłustych włosach i jeszcze wali od niego na kilometr to od razu mi się chce żygać i niestety taka jest w większości "społeczność metalowców" że właśnie tacy są. Jeżeli nie są tacy i są w porządku to nic do nikogo nie mam, bo są i tacy, którzy mają inny styl, a także od nich śmierdzi lub są brudni, więc...

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@UP... buehehehehhe XD Głupi?? -.^ Po pierdwsze uon 99% Metalowców na punkcie swoich włosów ma narąbane i o nie dbają...
    po 2gie uno- Wali?? Po garach?? Po strunach?? no z tym się zgadzam... Ale metal, który "smierdzi" może wraca z koncertu lub próby kapeli? Moim zdaniem lepiej grać na gitarze niznapierdalać sie bo ktoś jest np. za innym klubem -.-

@Drako...
    No widzisz... ale jesteśtolerancyjny a nie jak inni -.- Nie podoba ci sie muzyka?? Ok... każdy ma inny gust. Dam Ci reputa XDD ( nie ma już reputów )
    Ostatnio edytowane przez Margoth : 05-12-2007 o 12:52

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja jeszcze nie spotkalem metala ktory smierdzi ;o

ale i tak nie zabardzo za nimi przepadam,mam takich w klasie i sa nawet spoko oprocz muzyki :X

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down Nie cierpie

Wkór**** mnie ich dlugie wlosy np w tloczcym autobysie lub ich glany gdy mnie nadepna i jeszce ich roz**** Koszulki i kolczyki w jezyku uchy lub ..........

Nie Lubie

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Margoth
    Czy ja Cię obraziłem? Lub kogoś kto słucha metalu? Nie, jeżeli dbasz o to żeby innym nie przeszkadzać, więc czemu Ty mnie obrażasz i mówisz, że jestem głupi?
    Więcej kultury, tutaj mamy przykład metala, który wyzywa innych, że są nietolerancyjni, a mówi do kogoś, że jest głupi po mimo to, że ta osoba mu nic nie zrobiła

@down
    żal mi Ciebie
    Ostatnio edytowane przez lgke790 : 06-12-2007 o 16:45