User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 201 do 220 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Elo. No widzę, że nadal są ludzie, którzy trzymaja sie stareotypu METALA czyli człowieczka z długimi włosami na dodatek z brudnymi, że wszy biegają(to z amerykańskich filmów zapożyczyli) nie wszyscy są tacy chociaż słuchają metalu i uważają się za metalowców ale nie wy wiecie lepiej jak wygląda Każdy metalowiec jak sie zachowuje oni wszyscy są tacy sami tak???Oj nie sądzę mi taki Mar jest jak młodszy brat chociaż należymy do dwóch różnych subkultur ja skate taki owaki a on metal i jakoś nie mam z nim jako takich niejasności. Ja uczę się C-walku z moim qplem z klasy a on za to świetnie gra na gitarze basowej te dwie rzeczy całkiem sie różnią jak i nasze subkultury a jednak ale wy coś widzę nie możecie tak jakby znieść tego ze tacy ludzie istnieją że ubierają sie na czarno(EMO) czy coś w tym stylu o boshe... mam nadzieję że niektórzy z Was w końcu zmądrzeją i pomyślą że nie warto i nie powinno sie oceniać człowieka po jego zainteresowaniach

BANKAI!

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Rzal : )

Cytat Napisał Brozu Zobacz post
    Bez obrazy ale ja nie nawidzę metali... dramat... jak widze jakiegos na ulicy to odrazu mam ochote mu cos zrobic
    Kur*a zajeb*li Ci matkę czy co ?
    daj spokuj...
    RLY ? spokój - > spokojny
    nie chce miec z nimi nic wspolnego a to dlatego ze jak widze jak oni sie ubieraja, ich styl odrazu mi sie cos dzieje.
    Co Ci się dzieje Brozusiu ? :< Mdli Cię ? Potrzymać kołnierzyk ?
    i jeszcze od niedawana mam takie cisnienie na nich ze dramat
    Fakt, to jest dramat : ( 17 lat i już takie problemy masz ?
    przez jednego gnoja (metala) mialem rozprawe w sadzie i mam wyrok. wiec sami rozumiecie dlaczego ich nie nawidze w choo...
    Teraz sobię to wymyśliłeś ? A jeśli naprawdę masz sprawę w sądzie to przez jedną osobę nie nienawidzi się całej subkultury. To tak jakby pies Cię ugryzł i ty już nie lubisz żadnego psa...
    PzDrO
    Twój Stary ( :
    Cytat Napisał Sev Zobacz post
    żygać
    ^^ pisze się "rzygać" ; o
    Cytat Napisał Maly down Zobacz post
    A do tych co się czepiają ubrań: Co przeszkadza Wam to aż tak bardzo? Tak Wam szkodzi to że ma czarne glany w lecie? Co odbija wam promienie słoneczne w oczy? Tak Was irytuje to, że chodzą na czarno ubrani bo co? Zbyt mocno kontrastują ze śniegiem albo słońcem?
    : * <33333
    Cytat Napisał XENON Zobacz post
    ja nienawidze ich tępić gnoji tak mówi mój kolega ja też tego zdania jestem nierozumiem właśnie jak można w 40 stopniowym upale latać w długich włosach i glanach jeden koleś odemnie ze sql ostatnio pomalował se je na pomarańczowo spreyem normalnie szok WIEŚ STYLE
    Ciężarówka w Ciebie wjeb*ła, że tak mówisz ? Nie ucz się od kolegów bo wyjdziesz na ZERO.
    Wieś Style masz na ryju POZDRO !
    Cytat Napisał XENON Zobacz post
    a ja nawet w zimie niechodzy w tym szymś normalnie w halówkach chodze oczywiście z NIKE niechwaląc się 300zł wybuliłem
    Jesteś PRO ! Chodzisz w halówkach. Kur*a ja też chodzę i co ? Chcesz mi zrobić loda ? :<
    BTW: Ty 300 złotych na oczy nie widziałeś (:
    Cytat Napisał kamil14pl Zobacz post
    No z metalu i rocka podoba mi sie tylko zespuł Offspringht czy jakos tak ale to jeszcze srednio bo do tibii na hardcora fajna jest taka nutka :PP
    Mogę Cię dotknąć ?
    Cytat Napisał kamil14pl Zobacz post
    a takto przeszkadzają mi metalowcy poprostu tego nie lubie ... ave satan 666 \,,,/ co to ma byc ? D
    Pierwsza połowa zdania niezrozumiała.
    Ave - > Bądź pozdrowiony
    Satan - > Szatan
    666 / DCLXVI - > liczba trzycyfrowa
    \,,,/ - > Emotikonka ? Oznacza rękę, różnie można kojarzyć.
    Już wiesz co to jest. Możesz mi possać : )
    Cytat Napisał ***SteFan*** Zobacz post
    @offtop
    200 post w tym temacie ;D
    Mogem cie dotknonc prose pana ?
    Co się kur*a cieszysz ?
    To będzie mój 331 post i jakoś nie mam podniety : <
    @Down
    Też Cię lubię ( : : P : DD : PP
    Ostatnio edytowane przez Crayon : 21-12-2007 o 20:11

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

nie no Crayon nie ma co jak zwykle pocisnales im po honorku a co dobrze im tak a niech i tak bedzie!!! yea

BANKAI!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

no nie, mistrz Margoth i jego uczen ^Crayon lub na odwrot staraja sie 'dopierdalac' kazdemu i mysla ze sa dzieki temu cool ^^

napiszesz cos zlego o metalach, to ten odrazu zaczyna cie wyzywac hehe Crayon, pogodz sie z tym, ze nie kazdy lubi metali, niektorzy chetnie by sie ich pozbyli. Po czesci sie z nimi zgadzam, tacy metale sa w zyciu zbedni. Powinni robic z wami tak jak na tym filmiku na ogrish.com, wejdz se tam i przeniesie cie na inna strone, wpisz "execution" w wyszukiwarce, to zobaczysz o co mi chodzi. Tylko wkurwiaja innych i mowia ze hip hop, techno i inne to gowna, a nie muzyka. Ten wasz metal to jest gowno, ktos sie wydziera, drze morde i to ma byc muzyka??

Crayon wyzywajac innych nie mysl ze ludzie beda mieli do ciebie szacunek. Jak mowisz ze hip hop to gowno (cytowales czyis post i chyba to ty tak mowiles) obrazasz innych ludzi i ty myslisz ze przez to uzytkownicy beda pisac o was dobrze?? troche szacunku dziecko i sie tak nie denerwuj, bo to nic nie da mnie to bawi jak ty sie wkurzasz i kogos wyzywasz
    Ostatnio edytowane przez milicjant : 21-12-2007 o 20:15

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

nie kazda piosenka w metalu to jest darcie mordy i lupu cupu czy cos mar w ktoryms tytul podal i to jest spokojna pioseneczka taki ladny rytm i wszystko ale nie wy wiecie lepiej i nawzajem sie wyzywacie

BANKAI!

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał milicjant Zobacz post
    Ten wasz metal to jest gowno, ktos sie wydziera, drze morde i to ma byc muzyka??
    I kto tu wyzywa?? AShuaHSuAHsuhaSuaHSuaSH Ty!! :] Drze morde na cb matka... zresztą nie wiem... nie bywam u cb i nigdy tego nie zrobie

I to ma być muzyka?? Tak... słychać gitare, bass, perkusję...
    Nie mówie, że techno to gówno tak jak ty to napisałeś o metalu... -.- Ale gdyby nie początki rock & roll`a ( nie pamiętam od czego to się zaczeło :P więc nie bijcie mnie plax Xd) byś niczego nie posłuchał -.^ A wiesz, że Death Metal jest potomkiem Jazzu?? Nie wiesz?? to poczytaj o tym i o wszystkim innym ;] ( może cos zostanie ci w otchłani twej pustej czaszki z naciągniętą wypłowiałą skórą

Dziękuję za uwagę.... :>

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

no nie, mistrz Margoth i jego uczen ^Crayon lub na odwrot staraja sie 'dopierdalac' kazdemu i mysla ze sa dzieki temu cool ^^
    Tak ja i muj miszdrz Margoth bendziemy dopjeradalać karzdemu i bendziemy fajni i kul
    napiszesz cos zlego o metalach, to ten odrazu zaczyna cie wyzywac
    Bo ja jestem kul. Wy wyzywacie nas my wyzywamy was. To jest niekończąca się historia...
    hehe Crayon, pogodz sie z tym, ze nie kazdy lubi metali, niektorzy chetnie by sie ich pozbyli.
    Tak do gazó fszystkih mettali !
    Nie muszą ich lubić. Ważne, że ich szanują
    Po czesci sie z nimi zgadzam, tacy metale sa w zyciu zbedni. Powinni robic z wami tak jak na tym filmiku na ogrish.com, wejdz se tam i przeniesie cie na inna strone, wpisz "execution" w wyszukiwarce, to zobaczysz o co mi chodzi.
    Hail Hitler ! "Żydzi są zbędni. Zagazować ich!" "Polaczki są zbędni. Do gazu!"
    "Cyganie zbędni ! Do gazu!"
    Tylko rasa panów !
    Tylko wkurwiaja innych i mowia ze hip hop, techno i inne to gowna, a nie muzyka. Ten wasz metal to jest gowno, ktos sie wydziera, drze morde i to ma byc muzyka??
    Przynajmniej mówiąc to, nie idą komuś zlać mordy. Nie chodzą też jak zażelowane pedały.
    Dla niektórych Techno to jest muzyka.
    Dla niektórych Mettall to jest muzyka. Każdy lubi co lubi.
    Crayon wyzywajac innych nie mysl ze ludzie beda mieli do ciebie szacunek.
    Nie muszą mnie szanować, bo powiedziałem "kur*a ty głupi grzejniku"
    Jak mowisz ze hip hop to gowno (cytowales czyis post i chyba to ty tak mowiles) obrazasz innych ludzi i ty myslisz ze przez to uzytkownicy beda pisac o was dobrze??
    Tak ja zacytowałem. Lubię posłuchać czasami Hip Hopu. Ale nie takiego trzeciorzędnego pierdo*enia.
    troche szacunku dziecko i sie tak nie denerwuj, bo to nic nie da
    Ty MI mówisz o SZACUNKU ? Sami nie macie do NAS szacunku obrażając nas w prawie każdym poście...
    mnie to bawi jak ty sie wkurzasz i kogos wyzywasz
    Pójdziesz ze mną na Pasterkę ? BLx : <

@EDIT
    Cytat Napisał jołek Zobacz post
    nie kazda piosenka w metalu to jest darcie mordy
    System Of A Down blx ?

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

o wlasnie Crayon to chyba o tym tytule mowil margoth z tego co pamietam sam czasami slucham metalu i lubie taki metal ale ten z tychy spokojnych a nie hard core czy ciezki

BANKAI!

Banned
    Miasto
    Bydgoszcz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation nienawidze metalowcow!

Nie Nawidze Metalowców
    I tyle ... moje skromne zdanie! metal to ZUO!

Gaduła Wrona's Avatar
    Miasto
    Oleśnica
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mnie wkurzaja.... Brudy ! Nie mam nic do nikogo kto slucha metalu lub czegos tam ale po jakiego uja sie ubiera na czarno ? Po co mu glany latem i dlugie wlosy ? Zal mi takich osob. ;/

Banned
    Miasto
    jest jedno takie miejsce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Crayon napisał: Jesteś PRO ! Chodzisz w halówkach. Kur*a ja też chodzę i co ? Chcesz mi zrobić loda ? :<

ale ja chodze w halówkach w zimie a metalowcy w glanach chodzą w lecie to już trza mieć nieźle pod kopułom nawalone i co to za muzyka darcie mordy to ma być muzyka?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ale ja chodze w halówkach w zimie a metalowcy w glanach chodzą w lecie to już trza mieć nieźle pod kopułom nawalone i co to za muzyka darcie mordy to ma być muzyka?
    dobrze powiedziane, sam chodze czesto w halowkach w zime (ze szkoly wracam, spiesze sie i nie chce mi sie zmieniac) i to zrozumiec moge, ale zeby latem w glanach?? trzeba miec niezle naje**ne we lbie.

mysle ze glowny powod nienawisci do metalowcow, to to ze ubieraja sie wlasnie tak a nie inaczej. Gdyby ubierali sie jak przystalo na ludzi, to nikt by sie ich nie czepial, bo idac po ulicy taki metalowiec nie wyroznialby sie i nikt nie powiedzialby "Spojrz jaki jebany metalowiec!!!" bo po czym by poznal?

wiec metalowcy jak chcecie aby was szanowano, to ubierajcie sie jak LUDZIE. Co wam zaszkodzi zalozyc np. jeansy i bluze jakas, normalne buty? Myslicie ze jak ktos zalozy bluze z kapturem to oznacza ze odrazu jest skatem i slucha hip hopu czy czego tam chcecie?? sam nosze bluze z kapturem, jeansy bo lubie, ladnie wyglada i to nie musi wcale oznaczac ze slucham hip hopu, jezdze na desce, jestem skatem etc

jeszcze jedno, pomyslec ze latem oni chodza tak ubrani, upał, wchodza do domu, pewnie spoceni i taki smród na cale mieszkanie fuu ;< ubierajcie sie normalnie, to na pewno beda was szanować. Mnie wkurza ze taki metalowiec i tak dalej bedzie chodzil ubrany jak wczesniej, jedyny sposob to poprzez zmuszenie, szantaż ech, nie trawie takich osob co jak cos ubiorą/powiedza to juz zdania nie zmienia, chyba ze ich sie zmusi omg
    Ostatnio edytowane przez milicjant : 21-12-2007 o 22:42

Banned
    Miasto
    GKS Katowice
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Metale do Gazu brudasy smierdzace zawszone gnoje ja bym was wszystkich obcial na lyso tylko wstyd ludziom robicie ludzie lasu!!

NIENAWIDZE METALI I NIE PYTAC DLACZEGO POPROSTU ICH NIENAWIDZE I TYLE!!

[Splaxor] Upomnienie za "nieodpowiedni język".
    Ostatnio edytowane przez Splaxor : 31-05-2008 o 00:11

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

wiec metalowcy jak chcecie aby was szanowano, to ubierajcie sie jak LUDZIE.
    aushuahsuahsuh XDDD Stary... o czym ty pierdolisz? XD Skate ma swoje spodnie z niskim krokiem a metal ma pieszczochy/ czarne ciuchy wiec zamknij twarz ( ojj... za grzecznie do takiego -.-) Każdy ma swoje zdanie i styl o.O co ty ***** Saddam Husein jestes, że bedziesz mówil w czym mamy chodzic?? A wes idz sie utop w kwasie solnym -.-

@Los Editos Xd
    Metale do Gazu brudasy smierdzace zawszone gnoje ja bym was wszystkich obcial na lyso tylko wstyd ludziom robicie ludzie lasu!!
    <-- Następny AS ;D A ty kim byłeś kilka tys. lat temu?? Wysoko- rozwiniętym naukowcem? Nie?? Uuuu... jak przykro... -.- popierdalałeś z pałką na polowanie -.-
    Moim zdaniem nosić długie włosy to byc odważnym o.O Czemu? Bo ja się np. nie boje, że ktoś mnie skopie o.o

Przykłady historyczne ludzi w dł. włosach:
    - Jezus Chrystus
    - Mieszko I
    - Reszta polskich władców
    Mniej historyczne:
    - Snoop Dog (!!!!)
    - X-Bit
    EtC -.^
    Ostatnio edytowane przez Margoth : 21-12-2007 o 22:54

Gaduła fR33's Avatar
    Miasto
    Dawny dom Anny Pozycja: Najlepszy przyjaciel mamy Gąski
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@milicjant
    sam nosze bluze z kapturem, jeansy bo lubie
    Napisałeś to! Jak mogłeś to napisać?!?!
    Żałosne. Może dojdzie do Ciebie, że Ci ludzie lubią się ubierać tak jak się ubierają (czyt. czerń, glany).
    Crayon wyzywajac innych nie mysl ze ludzie beda mieli do ciebie szacunek
    Wyzywając "metali" nie licz na ich szacunek.
    troche szacunku dziecko
    Ile Ty masz lat, że piszesz do kogoś dziecko? Dzieciaku.
    Co do szacunku. Szacunek się należy każdemu! Każdy jest człowiekiem i powinien być traktowany jak człowiek. Czytam to co piszesz i nie wiem co mam myśleć. Wydaje mi się, że jesteś gówniarzem, który ma poważne braki w wychowaniu.
    @Wrona
    Mnie wkurzaja.... Brudy ! Nie mam nic do nikogo kto slucha metalu lub czegos tam ale po jakiego uja sie ubiera na czarno ? Po co mu glany latem i dlugie wlosy ? Zal mi takich osob. ;/
    Osobiście twierdze, że subkultura ma dziwny wpływ na ludzie, ale... Każdy ma jakiś styl. To, że Ty czegoś nie znosisz nie znaczy, że innym to nie odpowiada. Co jeszcze... Dla mnie żałosne są dzieci takie jak Ty i przez to jestem za aborcją.
    @XENON
    Crayon napisał: Jesteś PRO ! Chodzisz w halówkach. Kur*a ja też chodzę i co ? Chcesz mi zrobić loda ? :<

ja nienawidze ich tępić gnoji tak mówi mój kolega ja też tego zdania jestem nierozumiem właśnie jak można w 40 stopniowym upale latać w długich włosach i glanach jeden koleś odemnie ze sql ostatnio pomalował se je na pomarańczowo spreyem normalnie szok WIEŚ STYLE

a ja nawet w zimie niechodzy w tym szymś normalnie w halówkach chodze oczywiście z NIKE niechwaląc się 300zł wybuliłem
    Gratuluje. Masz buty za 300zł. To niesamowite. Zapewne masa "metali" zazdrości Ci takich ekstra butów.
    Serio? Ile masz lat?
    N/C
    @Bysson

NIENAWIDZE METALI I NIE PYTAC DLACZEGO POPROSTU ICH NIENAWIDZE I TYLE!!
    Co tu napisać....
    Pokolenie idiotów i szkoda, że twoi rodzice nie wiedzieli o aborcji kiedy Cię spłodzili...
    Ostatnio edytowane przez fR33 : 21-12-2007 o 22:54

Gaduła Wrona's Avatar
    Miasto
    Oleśnica
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@fR33

Dzieci jak ja ? Hmm... Moze i kazdy ma swoj styl, ale to przesada chodzic w glanach latem no nie ? Chyba ze sam sie tak ubierasz... A co do aborcji, to sztucznego zapladniania rowniez bym zabronil bo czasem dostana sie jakies brudy i sie rodza takie dzieci jak ty

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

o matko ludzie.... Czy wy do kur nedzy nie mozecie dalej pojac iz kazdy ma swoj styl ty nosisz spodnie z krokiem do kolan on nosi czarne spodnie(rurki tak margoth??XD??) ty masz krotko prawie ze na lyso sciete wlosy on ma dlugie i dba o bo ma ich duzo a ty przetrzesz reka i spokoj nie??? ty masz kaptur na glowie i to taki wielki zeby ci twarz zaslonil i wogole oni maja jakas przepaske albo cos w tym stylu ty masz adidasy biale najlepiej a on ma glany albo halowki ty masz dluga po kolana koszulke t-shirta w rozne kolory a jego preferowanym kolorem koszulki jest czarny.. tylko tym sie roznicie ale obaj jestescie ludzmi wiec w czy problem mosku??jeden i drugi

@edit
    A ty Helian to bys uzasadnil/uzasadnila swoja odpowiedz a nie tylko pierd... glupote i tyle a co przeciez jestes tym nabijaczem postow 11.26 postow dziennie niezle wez przestan konto od 4 dni????
    Ostatnio edytowane przez jołek : 22-12-2007 o 09:49

BANKAI!

Banned
    Miasto
    jest jedno takie miejsce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@fR33
    za 6dni mam 17lat a co? ale niezly poje... z kolesia odemnie ze szkoły mają inni pomalował se glany sprayem na pomarańczowo

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@up... Pojeb?? o.O to look w lustro to popadniesz w kompleksy -.- On ma pomamlowane glany a ty zapewne włosy ( to nie jest zdrowe dla włosów :P). Więc o czym ty mówisz?? -.^

Banned
    Miasto
    jest jedno takie miejsce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@up
    jak byś chciał wiedzieć to niemam wogóle włosów

dobra Close Topic ludzie się już przezywają każdy ma swoje zdanie