@Up
"Małym Bogiem..." : * <3
@Topic
Ja czytałem dzisiaj Fakty i Mity (Tygodnik Antyklerykalny!) i w jednym z artykułów znalazłem autentyczne przemyślenia księdza katechety z Gimnazjum nr 18 w Częstochowie.
Jedno brzmi następująco(bardzo mnie to powiem rozbawiło : ])
-Po pierwsze: muzyka grana przez metalowych satanistów, których przedstawicielami m.in. są: AC/DC(!), Aerosmith(!!), Rammstein(Mein Teil?), Pink Floyd(!!!) oraz chyba najgorszy z nich Freddie Mercury z Queen, który był pedałem (...)
Nie wiem, ale AC/DC nie gra satanistycznych utworów. I jak kojarzę nie jest zespołem Metalowym tylko Rockowym. Pan Słabiak usłyszał chyba ich utwór "Highway To Hell".
Dla zabawy przytoczę inne jego przemyślenia : )
-Po trzecie: na naszą dziatwę czychają czciciele szatana, tacy jak: buddyści(!!!!!!!!), wyznawcy Kriszny, Arabowie(!!!!!!), Żydzi(!!!!!!!!!!!!) oraz brudni śmierdzący Murzyni(!!!!!!!!!!!!!!!!!!), któych czarna powłoka już sama w sobie jest zła;
No ja tutaj gdybym dowiedział się gdzie mieszka pan Tomasz wziął bejzbola,łom i siekierę, ew. żelazną swastykę, młotek i długi gwóźdź. Poszedł do jego posiadłości i przypier*olił mu łomem w twarz :] A żelazną swastykę przybił mu do kolana(Dlaczego swastykę? Według pana Słabiaka naziści,faszyści i komuniści to wyznawcy szatana.)
@Down
Czyli Hip Hopowcy to są sweet baranki ?