User Tag List

Strona 4 z 56 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 61 do 80 z 1110

Wątek: Harmonia Power

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Berafito
    Przydalby sie slownik ortograficzny. Nie pisz, ze ktos jest zlodziejem, bo sam nim jestes ;< Oczywiscie nie wychwalam tego tam maatisa czy jak on tam ma ... Jezeli jest zlodziejem to wielkie ZAL.

A ja padlem na 2 x crystal spider i ice golem ;< Ale lvl juz odrobilem Tylko jeszcze 70 % i all straty odrobione xD
    Sprzedam 58 (pare % do 59) rp na rl tibi (Harmonia) za kase na real [zl] lub wymienie za postac/kase [cc] na APO. Wiecej informacji pod nr gg : 8266251.
    PS. Rózowy rox :< Pozdro ;**

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

[QUOTE=Figo Konrad;235631]Assasina mogę mieć bo mam 2 chara 90ek+ -.-

A to sorry ale reszta harmoni to allegro kids. Harmonia to jak ots wszystko tanie bo macie tam kilkunastu 200lev wiec nie ma sie czym cieszyć ze ma sie eq jak tam są 50% tańsze itemy niż na innych światach (Pacera)..

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@up ^
    Bot!111 xddd
    @topic
    Fajne chary.
    Figo chciałeś powiedzieć dopiero 6h robimy poi chyba xdd
    Wiem że POI do 12 h można robić jak jest pro Team xD
    @Pacx
    Trafiłeś xD Tylko gs silk 8k xdd
    A softy i mpa to 650k =O
    Bohy 40k : /
    Ale SoV 1,2k , a u was może 700k max : o
    Ostatnio edytowane przez mikiel : 26-05-2008 o 09:12

Gaduła PacxKnight's Avatar
    Miasto
    Babice... kolo Oświęcimia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Maatini Żałosny Ogryzek Zobacz post
    Cytat Napisał Figo Konrad Zobacz post
    Assasina mogę mieć bo mam 2 chara 90ek+ -.-

A to sorry ale reszta harmoni to allegro kids. Harmonia to jak ots wszystko tanie bo macie tam kilkunastu 200lev wiec nie ma sie czym cieszyć ze ma sie eq jak tam są 50% tańsze itemy niż na innych światach (Pacera)..
    Proszę Cię wyjdź... ja sobie wypraszam Allegro Kid, ok? 50% Tańsze itemy? To u was np. mpa chodzi 700k, softy tez, GS Silki 16k?... Żal.

Przy okazji screen z przedostatniego adva:

@mikiel
    ..., bohy 75k? :<
    Ostatnio edytowane przez PacxKnight : 26-05-2008 o 09:10
    Fan Manchesteru United 4ever
    Jestem aktywnym członkiem ruchu obrony języka ojczystego
    I'm PenSpinner

Banned
    Miasto
    KrW Łódź
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Oficjalnie zjebałem poi ;l straciłem tylko 8h na marne i mam iść następnym razem

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Oxi : HAHAHHA ... xD Dobry jesteś .. Właśnie.. Nie grasz tutaj ? To wyjdź z tego topicu, bo jest on dla graczy z Harmoni . Tak wogule, niedawno pisałeś nawet w tym chyba temacie, że ty NIGDY nikomu nie gadałeś, że robi bledy w pisowni ).. Pff.. Zazdrościć, bo kupuje na allegro ? Odejdź i nie wracaj już do tego tematu :s..

Maatini czy jak Ci tam.. Pff.. Ja NIGDY w życiu nic na allegro do tibi nie kupiłem :s.. Do żadnej gry.. Ja nie to sedan, zeby 160k czy tam 120k kupywac :s.. Oxidosis to samo.. Gdy padał, to se potem kase kupywał (raz na 100% kupił bohy bo na guild chacie się przyznal )

Sedan .. Zajebałem Ci blue robe, sam wiesz dlaczego.. to nie było według mnie KRADZIESZ ).. Ja ci to ze 100 razy tlumaczylem, a jak ty jestes na tyle inteligenty, zenie potrafisz podstawowych słów jezyka polskiego zrozumiec, to idz do szkoly a nie bawisz sie w tibię.

KamilQ ? To jest Kilvad ? Pff... Oxi, naucz się rozrużniać lizanie dupa, od bronienia kolegi.. Aaaa... ;] Ty nie masz kumpli, to ty znasz jedno stwierdzenie "lizanie dupy" .. Bo ty byś tylko te spocone rowy i całe w dipidongach lizał.

MODKI PATRZTA NA NICK W RAZIE CZEGO XD>.....

edit
    Cytat Napisał Wiceps-Biceps Zobacz post
    Ja nawet pacc nie kupowałem za zł -.-
    Tylko za prąd wydałem.

GZ awansów! Stop ludziom co kupują postacie na allegro!
    Ja tak samo.. Tyle, że ta osoba która mi kupiła PACC, to nie kupiła mi tylko sobie i mi.. Moja postać jest także tej osoby .. Niby ta osoba, przestała grać, ale niech wie, że może ZAWSZE powrócić :P, nawet pomimo tego, że ja większość zrobiłem postaci.. ;]
    Ofc., Chodzi o Shuriego xD.
    Ostatnio edytowane przez NieBanujBerafita OKEY ? : 25-05-2008 o 23:24

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja tez nic nie kupilem na allegro, pacca kupilem za swoja kase (ulotki), zadnych cc nie kupilem na allegro...

Morrus to -pip-<- cenzura jakas i gwiazdki byly :x

Pozdrawiam

[Guest] Staraj się nie używać wulgaryzmów w swoich wypowiedziach.

[Kwasny Banan] Tez Cie lubie :*
    Ostatnio edytowane przez Kwasny Banan : 26-05-2008 o 15:48

Banned
    Miasto
    KrW Łódź
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał mikiel Zobacz post

Bohy 40k : /
    Ale SoV 1,2k , a u was może 700k max : o
    Nie bo sov po 1kk ;x I tak nie macie takich dużych cen więc nie przesadzajcie...

Zlamiłem to poi Wieczorkiem jakieś screeny z sorka ;d
    Ostatnio edytowane przez Figo Konrad : 26-05-2008 o 10:10

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

NIE BEDZIE FOTEK Xd.... KONFIDENCJI W DUPĘ RŻNIĘCI !! <GODER, KOZAK KTÓRY MI GROZIŁ A POTEM SIĘ SKARŻY JAK PRAWIE PADŁ HAHAHAHAHHAHAHAHA>

Jeśli tylko ktoś chce kupić honey comby, pisać do mnie xD.. albo small stones :P.. Narazie mam z 1k ale szybko się zbiera ;]

edit down : haha i tak jestes czop xd nie no.. gz ; >>> a po co ci ten łom w bp ;d ?
    Ostatnio edytowane przez NieBanujBerafita OKEY ? : 30-05-2008 o 16:53 Powód: huj ci w dupe xd

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Prosze o danie mi bana albo warna
    blablablablablablablablablablablabla
    Ostatnio edytowane przez Kwasny Banan : 30-05-2008 o 16:28

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Berafito
    Jezeli dla Ciebie zajebanie czegos nie jest kradzieza to Gz! W ogole gratz inteligencji i koniec! Nie pisz nic do mnie, bo jestes zalosny. Teraz takie rzeczy piszesz a jak gadasz na prv to zupelnie inaczej : "Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin". Tutaj chcesz sie popisac przed reszta i pokazac jaki jestes "macho"? Wszyscy juz wiedza haha

@Nandemplix Zala
    Gratz lvl Gogo 60 xD

@Figo konrad
    Czemu Poi nie skonczyles?:O Co sie stalo?

Po 1. Kase na allegro to nie ja kupilem, tylko moj kumpel!
    Po 2. Pacc kupilem sobie, bo ta kase zarobilem takze na tibi sprzedajac swoja postac na APO, WIEC PANIE BERAFITO NIE GADAJ MI TU ZE JA TO "ALLEGRO KIDS".
    Sprzedam 58 (pare % do 59) rp na rl tibi (Harmonia) za kase na real [zl] lub wymienie za postac/kase [cc] na APO. Wiecej informacji pod nr gg : 8266251.
    PS. Rózowy rox :< Pozdro ;**

Banned
    Miasto
    KrW Łódź
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nande dawaj dawaj wbijaj jakiś tam lvl, to coś pohuncimy

Nie ma jak to waste na tombach xD

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

HAHAA jak ci pisalem wszystkiego najlepszego ? taaa hahaha napisalem, ale moze bys pokazal cala rozmowe xd jak cie jechalem, tzn zialem sie ze padles w urodziny ;] ... do sedana to bylo xd..

Ja do ciebie pisac zaczynam ? to ty do mnie zaczynasz zawsze na forum bo sie kleisz pedale ;s a w grze ja ci tylko spamuje, zeby ci przeszkodzic w grze ;] a chara sprzedales za 50zl, a pacc 90 .

I dlaczego wyzywasz mnie od bociarzy, tylko mnie ? Kiedy prawie all jadą na bocie ile wlezie ? Czego tylko mnie wyzywasz jelopie ? I sam jedziesz na tibiaauto baranie ;s.

edit : cos waznego mu shuriken przypomnial na gg.. tzn skype.. no wiec ty debilu mylisz rl life z tibią.. :s jakto jeden GM raz na helpie odpowiedzial "thiefing is one of part this game" czy cos takiego ;] (gdy nie wiesz co to miej wiecej znaczy to se translator kup).. Jednak takie cos jak morrus zajebal Nande to byl podstep i wogule klamstwa.. a ja ? poprostu padles, ja se itemek wzialem i huj xD.. ale ja bym oddal, bo raz nawet 10k nieznajomemu brazylowi co na malpach padl to oddalem .. ale nie oddalem i nie oddam ci za to, ze mi zyczyles/zyczysz hacka .. i jestes cipką bo jak minutke po zyczeniu mi hacka, gdy dowiedziales sie, ze ja mam blue robe to mi dupe zaczales lizac i gadac "zartowalem, plx oddaj" .
    Ostatnio edytowane przez NieBanujBerafita OKEY ? : 26-05-2008 o 15:08

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał NieBanujBerafita OKEY ? Zobacz post

I kto tu jest koks ?! ..

Jeśli tylko ktoś chce kupić honey comby, pisać do mnie xD.. albo small stones :P.. Narazie mam z 1k ale szybko się zbiera ;]

edit down : haha i tak jestes czop xd nie no.. gz ; >>> a po co ci ten łom w bp ;d ?
    11:12 BlackdProxy : Gratz!
    11:14 Cavebot script finished!
    Gratuluje
    Ostatnio edytowane przez matiis : 26-05-2008 o 15:50

Łowca postów Tetti's Avatar
    Miasto
    Płock
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

#Berafito, Oxidosiss, Sedan i ilu was tam jeszcze jest, o ile mi wiadomo to jest temat do screenów a nie do kłótni. Sorry ale naprawdę żal jak czytam posty któregoś z was (nie patrze na nick) ahh.. te błędy ortograficzne :PP

#Pacx
    Tettmeier dupku!! Hunted !

#topic
    Gratz wszystkim, Figo pozdro ; )) dodam swoje jak wpadnie jakiś porządny awans.
    polska nie brooklyn by blyszczec jak jupiter
    niejednego tu stlukli chocby za lepsza bryke
    ziomek zycie...

Banned
    Miasto
    Wrocław
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Oxi : HAHAHHA ... xD Dobry jesteś .. Właśnie.. Nie grasz tutaj ? To wyjdź z tego topicu, bo jest on dla graczy z Harmoni . Tak wogule, niedawno pisałeś nawet w tym chyba temacie, że ty NIGDY nikomu nie gadałeś, że robi bledy w pisowni ).. Pff.. Zazdrościć, bo kupuje na allegro ? Odejdź i nie wracaj już do tego tematu :s..

Maatini czy jak Ci tam.. Pff.. Ja NIGDY w życiu nic na allegro do tibi nie kupiłem :s.. Do żadnej gry.. Ja nie to sedan, zeby 160k czy tam 120k kupywac :s.. Oxidosis to samo.. Gdy padał, to se potem kase kupywał (raz na 100% kupił bohy bo na guild chacie się przyznal )

Sedan .. Zajebałem Ci blue robe, sam wiesz dlaczego.. to nie było według mnie KRADZIESZ ).. Ja ci to ze 100 razy tlumaczylem, a jak ty jestes na tyle inteligenty, zenie potrafisz podstawowych słów jezyka polskiego zrozumiec, to idz do szkoly a nie bawisz sie w tibię.

KamilQ ? To jest Kilvad ? Pff... Oxi, naucz się rozrużniać lizanie dupa, od bronienia kolegi.. Aaaa... ;] Ty nie masz kumpli, to ty znasz jedno stwierdzenie "lizanie dupy" .. Bo ty byś tylko te spocone rowy i całe w dipidongach lizał.

MODKI PATRZTA NA NICK W RAZIE CZEGO XD>.....

edit

Ja tak samo.. Tyle, że ta osoba która mi kupiła PACC, to nie kupiła mi tylko sobie i mi.. Moja postać jest także tej osoby .. Niby ta osoba, przestała grać, ale niech wie, że może ZAWSZE powrócić :P, nawet pomimo tego, że ja większość zrobiłem postaci.. ;]
    Ofc., Chodzi o Shuriego xD.
    Nic takiego nie pisałem, bo nigdy nic nie kupiłem.
    W ogóle po chuj się odzywasz, Sedan coś kupił? 230k dostał odemnie noobie i zamknij pape . Ja nie mam kolegów ? uEHEHheh na apo teamie każdy po tobie jechał, zresztą twoja była gildia z której cie wyjebano. ;]

Banned
    Miasto
    Warszawa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał matiis Zobacz post
    11:12 BlackdProxy : Gratz!
    11:14 Cavebot script finished!
    Gratuluje
    On woli wybocić postać niż wydać 300 zł na 100 lvlową postać
    Zresztą nigdy bym nie kupił postaci...

Średnio zaawansowany Wojownik's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

To może ja coś dodam...

Niedługo będzie więcej, bo pacc sie szykuje ;d

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Wiceps-Biceps Zobacz post
    On woli wybocić postać niż wydać 300 zł na 100 lvlową postać
    Zresztą nigdy bym nie kupił postaci...
    Święta racja ! Botem za 15zł, który mi kolega kupił a ja mu dałem chatkę ;].

A ty Oxidosis nie kłam, bo kto padł na dragu i mu boszki spadły ? I kto se je kupił na allegro ;> ? I kto potem pisał na GC "to co, ze se kupilem cos na allegro".. ;> Debilu, ze mnie w tej gildi nikt nie lubiał, to nie znaczy że na całym świecie mnie nikt nie lubi.. jak to jest z tobą . Bo na RL jechany, w tibii miałeś tylko brata.. I ***** nie kłam też, że Sedan nic z allegro nie ma, bo sam się przyznał, że kupił 160k.. czy tam 120k.. i NIBY mu to ten wasz NIBY kuzyn NIBY kupil xD.. Takze mi ktos powiedział, dlaczego mialem kicka ;] Nie bede mowil kto, nikomu nie powiem, mnie to zresztą jebie.. ale tylko to powiem, zebyscie sie nie rajcowali debile sedan i amaru - wyjebal mnie jaro z gildi, tylko za namową jednej osoby, która mi dzisiaj się pytała, czy może bym nie wrocil, oczywiście po wyjaśnieniu kilku spraw . Więc z tej gildi, tylko ty mnie sedan nie lubisz tak strasznie, bo amaru już nie ma . No chyba, ze jest ktos jeszcze, ale o tym mi nie wiadomo :P..
    Ostatnio edytowane przez NieBanujBerafita OKEY ? : 26-05-2008 o 19:05

Banned
    Miasto
    Wrocław
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Święta racja ! Botem za 15zł, który mi kolega kupił a ja mu dałem chatkę ;].

A ty Oxidosis nie kłam, bo kto padł na dragu i mu boszki spadły ? I kto se je kupił na allegro ;> ? I kto potem pisał na GC "to co, ze se kupilem cos na allegro".. ;> Debilu, ze mnie w tej gildi nikt nie lubiał, to nie znaczy że na całym świecie mnie nikt nie lubi.. jak to jest z tobą . Bo na RL jechany, w tibii miałeś tylko brata.. I ***** nie kłam też, że Sedan nic z allegro nie ma, bo sam się przyznał, że kupił 160k.. czy tam 120k.. i NIBY mu to ten wasz NIBY kuzyn NIBY kupil xD.. Takze mi ktos powiedział, dlaczego mialem kicka ;] Nie bede mowil kto, nikomu nie powiem, mnie to zresztą jebie.. ale tylko to powiem, zebyscie sie nie rajcowali debile sedan i amaru - wyjebal mnie jaro z gildi, tylko za namową jednej osoby, która mi dzisiaj się pytała, czy może bym nie wrocil, oczywiście po wyjaśnieniu kilku spraw . Więc z tej gildi, tylko ty mnie sedan nie lubisz tak strasznie, bo amaru już nie ma . No chyba, ze jest ktos jeszcze, ale o tym mi nie wiadomo :P..
    Co za czop, zapytaj się go..
    Znowu nie wiesz i znowu odpierdalasz głupoty.
    Sedan kupił Pacc, a Donio grał od 30 lvl, więc jeżeli chciał sharować w zamian miał kase kupić.
    Jeżeli chodzi o te dragi.. nie kupiłem na allegro, kase miałem swoją i nie wkręcaj :> Kto powiedział że Cię nie lubie? Jak mam Cię lubic, jak tylko mnie bluzgasz?

Donio całe skille? lol , on wbił only od 69 do 70 i po trochu wcześniejsze.
    To raczej Sedan wbijał xd
    @Topic

Ikinda, NICE ss'y gz , ty masz farta do beholderów i do dragów.
    Ile już Woi i ile tych rod ?? Nice. ;]
    Ostatnio edytowane przez Oxidosiss : 26-05-2008 o 21:34