Sprzedam 58 (pare % do 59) rp na rl tibi (Harmonia) za kase na real [zl] lub wymienie za postac/kase [cc] na APO. Wiecej informacji pod nr gg : 8266251.
PS. Rózowy rox :< Pozdro ;**
Tak , z Crown Helmet , Crown Armor , Plate Legs , Leathers Boots , I crown shield? -.- !
Nie mam broni , kasy ;|
#Up
Wal z krzesła, tak jak Oxidosiss ma w opisie xd.
Sellnij c armor itp i kup p seta i cos do walenia, np.Krzesło xd
Jak zrobię formata , pierdole zapuszczam 10 postaci na blackd...!
I każdy na innym skrypcie pierw wyjdę z rooka czyli:
10 charów i kazdy po 1.2k to czyli 12k na rookq ; D
Potem zapuszczę każdego do innego city i każdy na trolle i botuje do 20 lvl desert , potem do 30 i sellam ;-)
Też tak robie. Tylko ja mam 3 postacie:
1 postać zbiera kasę
2 Wolf/Bear pawy
A 3 Zbiera pióra kurczaka
I tak sie zarabia xD Pozdro
Dobra dobra zobaczcie jak my z Nande na tej harmoni wymiatamy _/
![]()
Hunt naprawdę fajny :P. A jaki loocik ;> ? Mpa? I jakie waste mieliście ;> ?
@edit :
Kto znajdzie zaszyfrowane słowo ten dostanie tego zielonego okonia xD.. Fakt, nie jest on nie wiadomo ile warty :P. Liczy się satysfakcja z wygranej xD. HYHY xD Zielony okoń czy co to za rybka czeka xD. O tako sztuke to warto walczyć ;o xd.
@down
Serverowy frajerze ? O kim mówisz ;> ? Bo jedyną osobą wypowiadającą się w tym temacie, która może być nazwana "serwerowy frajer" to jesteś właśnie ty Goder ! Kozaczysz jak huj, a gdy przyjdzie co do czego to błagasz o litość i prawie padasz, bo jesteś tak głupi..
Ostatnio edytowane przez NieBanujBerafita OKEY ? : 01-06-2008 o 11:26
oby waste bylo duze
szczescia zdrowia i karetki pogotowia zebys krotko zyl i dlugo w trumnie gnil tego ci zycze szczerze nasz serwerowy frajerze!
Noo xD.. Powiem Ci, że jest tam naprawdę spoko ;].. Tyle, ze wiele osób tam jedzie na botach.. Chociaz gdy jestem sam to wyciągam 19k exp/h i 3.5k cash/h + do tego jakiś loocik xD.. A jaki masz lvl sorciem ? Dobrze tam właśnie bujać się z melee weapon i nazbierać kasy a potem za tą kasę kupić MP i z visbotem na tomby jakieś
. Jak coś to pisz priv z pytaniami :P.
Dawno nie dawałem awansów ;d a więc oto one
35
36
7770777
38
800k expa
39
900 Expa
5 MLV ;d
<Nowości;])
EQ nówka
Jester z addonem
Drugi char(przyszły icicle maker i avalanche maker)
Raid barbów ;] aż 3 ubiłem ;d
DTD quest ;d
oraz mały suprise ;/ nie ta dziura było i combo poszło ;/ ale wszystko odrobione już; ] i jeszcze deda znalazłem ;d
![]()
Ostatnio edytowane przez Jacol : 02-06-2008 o 15:45
Kiedy jesteś już na dnie zostają Ci 2 rzeczy :
Nadzieja i Demotywatory.pl
cos nowego............. ;D
Zaglada ktos na ten temat wogle :<< ?
<Zeby_nie_bylo_bez_ss>
![]()
Ostatnio edytowane przez Guest : 03-06-2008 o 16:41
I tak nikt nie komentuje, nawet jak ja daje zajebiste ss... A ty Goder idź sobie na tibie.pe el
Nie zwracajcie uwagi na nich :P wstawiajcie sski to ludzie przyjdaja tu zagladam 5 razy dziennie
Pzdr
Fajne harki xD
A na pacere to nikt już nie wchodzi zal ja nie będę dawał ss bo i tak ikt nie ogląda :<< forum.tibia. pe el rox xD
PS tam przynajmniej ktoś pochwali : <
Sprzedam 58 (pare % do 59) rp na rl tibi (Harmonia) za kase na real [zl] lub wymienie za postac/kase [cc] na APO. Wiecej informacji pod nr gg : 8266251.
PS. Rózowy rox :< Pozdro ;**
Elo!
17:08 Pacx Royal [71]: ide klocka strzelic
Pozdro Pacx ;D
Lvl I locik z 1 lvl'a ;d
@Edit
Koles Bocil Wiec Postanowilem Nalurowac Mu Rotów
6k W Samej Kasie
![]()
Ostatnio edytowane przez KamilQ : 04-06-2008 o 19:30
Charry KoX Bardzo Ładne Szczegółowe SS ! Pozdrowienia Dla Ciebie Zycze Dalszych Sekcesów W Expieniu
ZaL Was Medatorzy TO Ze Sie Komus Napisze Ze Ma Ładna Postac TO Nabijanie Postów To Po Co To Forum Moze Wy Wystawicie Swoje Postacie !
Mc Maciek To Ma Swoje Ale ZaL Flama Omg Gz Allegro ZaL Was !