Poradnik spokotakie powinny byc one ... 100/10
![]()
Poradnik spokotakie powinny byc one ... 100/10
![]()
Nie gram :P
Nie ma sensu robic taki poradnik ponieważ to jest za dużo pracy jak dla mnie i juz jest taki apotc.pl/nixon
oO dziekuje za tak miłe komentarze.
Jak cos wymysle to zrobie jakis inny poradnik moze QOD'a xD
Apo 7.6 - Retired
Apo 8.42 - Retired
Apo Rox - Retired
oO Super poradnik,bardzo dużo screenów wyjaśniających dużo szczegółów.Gdy ktoś to przeczyta,to znajdzie drogę na quest i podquesty na 100 %.
@Yeaul-Tobie się przyda poradnik "Jak expić"naprawde by to było dobre rozwiązanie.
+10/10 wszystko pięknie i przejrzyście
Poradnik bardzo sie przyda
jeszcze 66 leveli i Go Klapuśki![]()
44943fe207611d5625258c1059d25ec8
First Boonek aka Torus 3120-x
Mam pytanie a jesli ma sie juz z kons to ciastko i orba i cristala life to trzeba robic te pod questy czy nie bo te itemy wyciagnaolem od noobkow za darmo a cristal life lezal na srodku depo pytam z ciekawości z gory thx za odp
Poradnik świetny. Będę teraz wiedział jak sobie papcie zrobić. Dobrze zrobione SS. Wszystko przejrzyste. 10/10
Bardzo ładnie tego szukałem) dzięki wielki 10/10
Fantastyczny poradnik ^^ Przyda mi sie tym bardziej, iż niedlugo sam bede wykonywal ten quest ;>
Daje 11/10 Bez żadnych wyrzutów sumienia ;]
Super poradnik. Teraz kazdy bedzie wiedzial co zrobic i jak sie zachowac doslownie GZBardzo mi sie podoba.. daje 20/10
Starannie,przejrzyscie,po prostu pieknie...![]()
Bardzo fajny i nie nudzący poradnik oby takich więcej 20/19 :_) Pozdro fory you
Przeprazam ze pisze jeszcze raz ale to nie znaczy ze nabijam posty.. Oto pytanko:Czy mozna te rzeczy life cristal itp wziasc odrazu zalozmy z depo jak ktos ma i isc odrazu na quest czy trzeba sie nachodzic i zdobywac te rzeczy?? Sie pytam po prostu CIEKAWOSC..![]()
naprawde na lepszy poradnik jeszcze nie trafiłem gratulujee!!
No bardzo przejrzysty poradnik dzieki jemu wykonalem sobie juz life crystal, orb, bone ale brakuje mi jeszcze ciachajak by ktos mógł wybic potworki na ciacho to plx msg me Kellerman
![]()
Powiem jedno . Ludzie wyzej ocenili poradnik bardzo ładnie. Ja do tej oceny sie dołanczam
Super poradniczek. Napewno nie 1 sie przyda![]()
Fajny poradniczek z pewnością kiedyś mi sie przyda 10/10pzdr oby tak dalej.
..<( . .)>
.../( v)
.(,,)...(,,)…