Normalnie słit charekWbij 100lvl i oddaj mi :>>>> ładnie teraz te miejsca zrobili
Z tymi Wyrmami jest rox xD Jaki loot mialiscie z nightmara? ładny lvl ale skille nie :<<< xD Pozdro!
Normalnie słit charekWbij 100lvl i oddaj mi :>>>> ładnie teraz te miejsca zrobili
Z tymi Wyrmami jest rox xD Jaki loot mialiscie z nightmara? ładny lvl ale skille nie :<<< xD Pozdro!
Nom ładna postać, Z pacc wszystko idzie gładko ja mam 41 druida [ bez pacc] niema na czym expic ;/
Gz postaci D:
Koljene 2 ss,mało expie teraz bo praca i nie ma za bardzo czasu:P
93 lvl
94lvl
@Edit Kolejne 3 ss
95 lvl
96 lvl
65 shield
KOMENT PLX!!
Ostatnio edytowane przez Rebel 2.0 : 30-07-2008 o 12:31
Ładny char dobre eq. Gogo 100lvl. Na Danubi uczyłem sie grać bo to mój pierwszy server. Pozdro.
No, no Rebel. ;d Gratuluje wszystkich awansow i zycze dalszych sukcesow.GoGoGo 100
![]()
Zapraszam Wszystkich!
Już niewiele brakuje do 100 : o 4LvL wbijesz szybko jak się postaraszNo ale w wakacje są inne rozrywki niż Tibia...[%%]
Pozdro ;*
Osa The Knight 1-1010LvL.
u huhuhu Rebelek bij szybciutko ten 100 i daj mi chara ^.^ Najs char ale skille troche nie zaciekawe :<< ale złe nie są ;P Ja mam na 30 lvlku 70/60 :-D Eq śliczne ;** I w ogole całą pistać jets śliczna ;] Pozdro
Wielkie Gratulacje ! Juz nieduzo brakuje do setki wiec zycze zebys wbil jak najszybciej =d
Dupq nie bylo mnie 2 tygodnie a Ty 3 lvle wbiles :< slabo!!! Dajesz do 100 i oddasz mi hara xD pozdro ;*
Char zajebisty. Tez bede mial takiego Tylko niech wkoncu zamowie ten wymarzony pacc :< bo jak narazie cienko z kasa u mnie :<<
Zaje**bisty char gratuluje ci dalej 100 i ani ale doplyw gotuwki![]()
No,No Świetna postać. Ja miałem 90 ek (Rilis Junior) ale sprzedałem go :P.
powiem wam szczerze że po hacku na h lvlu bardzo łatwo się pozbierać wystarczy pożyczyć od kolegi jedynei 30 k i mieć pacca i cała filozofia :P. Później isę leci na Banutę a tam to z 20k dziennie (kasa leci z małpek jak szalona + ape fury, p army i skill trochę wpadnie). tym 90 RP dałbyś juz radę myślę na DL POI z blokerem ale waste. Jak chcesz sobie zarobić polecam Chor mało ludzi a kasy dużo. jak dobijesz 100 skill to lec an gorome a od 120 juz solo na DL poi. mój ziomek zarabia tam 100k dziennie (160 rp 101 skill). Tylko biega od demców do Dl poi.
Pozdrawiam. Bardzo fajny pallek![]()
PO 3 LATACH Z POWROTEM GRAM ADIONEM I BEDE KONTYNUOWAL TEN LIFE.NIE WIEM CO SIE DZIALO PRZEZ TEN CZAS Z TA POSTACIA ALE NIE WIELE BO NADAL POI NIE ZROBIONE I 1 LVL W DOL TYLKOTak wiec zaczynam znow grac ta postacia..pacc jest,trzeba nazbierac na eq i bless
95 ponownie
aktualny stan postaci..nie mam zamiaru skilowac bo mi sie nie chce o.O
DEVIXX DZIEKI ZA PRZYWROCENIE TEMATU I ZMIANE NAZWY!
A Ty jestes glupi..bylem z kumplem na dlach na poi;] wracalem i 5% mi zostalo to dobilem..
Ostatnio edytowane przez Rebgal : 17-01-2012 o 15:55
Nie kumam jak mozna byc taka ofiara, zeby majac pacc expic na pohu ...
Tak na marginesie velvet? casada? dobry gust, beka
i fajny mlv, na 100 rpkiem mialem prawie 22 :[
TA, 36 R SPIROW W LAPIE I BYL NA DLACH POI XDDDDDDDDDDDDDD HAHAHAHAH
w ogole beka, co ty mi chcesz wkrecic royal spiry i dle poi?XD!
#down Winny sie tlumaczy, teraz ja ci sie bede spinac w temacie co post, fajnie nie?Zebys nie byl takim kretynem to moze bym odpuscil z braku argumentow, jednak wychodzi na to, ze naprawde jest ich wiele pokemonie :[
#down lubie takie przyglupy jak ty ktore pierw czepiaja sie nie wiadomo o co, a potem gdy sytuacja sie odwraca udaja ze niby tego nie robili, ok
Ostatnio edytowane przez 'Boonek : 17-01-2012 o 16:09
A Ty jestes glupi..bylem z kumplem na dlach na poi;] wracalem i 5% mi zostalo to dobilem..
Po 2 muzyke slucham jaka chce i gowno Cie obchodzi moj gust po 3 to bylo 3 lata temu wiec wiele sie zmienia.Po 4 zdjecie stanu postaci jest zrobione przed kikoma minutami w depo a lvl wbilem wczoraj.Moge Ci dac ss bez ucinania jak tak bardzo pewny siebie jestes.Po 5 nie masz mozgu i wyjdz z tego tematu.
@
Mozna polaczyc moje posty bo niechcacy tak napisalem w dwoch.
@UP
Nom nom Ty wiesz przeciez lepiejw dupie mam to czy sie bedziesz spinal,ja bede ignorowal Twoje posty wtedy i po problemie.W ogole nie znam Cie a spinasz dupe jakbym CI cos zrobil
jestes jakis psychiczny.
Ostatnio edytowane przez Rebgal : 17-01-2012 o 16:07
No gratulacje paróweczkaJak Ci się to nie nudzi?;]
Zmienione i chuj;]
Boonek ty pjonie zasrany ty miales 22 mlvl na jakims biednym swiecie non-pvp gdzie mozesz stac 24h na afk i co 15 min sprawdzac co i jak i nikt cie nie zabije smieciu, a to jest swiat pvp gdzie nawet jakies pk teamy go moga zabic przez 5 minut nieobecnosci przed kompem.
Top@
Gz i pozdro od akki![]()
Lec do 100 na szybkosci!
Powodzenia
Gratulacje rebelciu ciśnij do wymarzonego lvla i wgl co tam chcesz![]()
GZ i lecisz do 100lvl'a ;D !