Postanowilem Sprzedac Hara
Od dzis 20:00 Nowy Owner![]()
Dziwne, na 39lvlu pierwszy drag solo style.
![]()
@Up kilka razy
Eq nikt niema... ;d
Sam chcialem zeby ktos porzyczyl : |
Ale wiesz jak to koledzy na poczatku tacy dobrzy a jak co do czego przyjdzie Lipa : o.
Jako jedyny ktory dal EQ to jest moj kolega Sherdonik ^^
Nie znacie go....
@Bera
Cipcio ;D kupie pare cece i zaczne grac moze....
1 wyplata juz nie dlugo ^^
Spodzio - Noo xD nie moze, tylko napewno : <.. bedziesz moim sioherem na hunty xd.. Tylko ***** ja cos ostatnio kicki dostaje często ^^.. Przed chwilą naprzyklad.. huj tam kick, ale kolejka 150osób ;/. A eq to bym ci dal, ale sam widzisz jakie mam xd.. tzn teraz kozaczę bo boszki ; p.
ehh jutro juz napewno bedzie pacc.. xd no bo w czwartek kasę wyslalem.. tyle czekania : <!.; /
@Berafito zmienia konta =O
Ty tak nie kozacz jeszcze ci spadna i co bedzie? ^^
Za 1 wyplate kupie pacc, zaplace abonament i jak cos zostanie kupie pacc ;o lol
Btw. Tanio Szybko Latwo mozna dostac w twarz XD...
@Berafito zmienia konta =O
Ty nie badz taki pewny ^^
Kick/Lag/Hacked i co wtedy? ;d
Boszki w pizdu chuj daleko ...
@Wiceps
Gie Zet ^^
Widze ze palla zrobiles... ;d
Jak sie gra? : P
hacked jedynielag nie padne, no mozeeee kiedys ;d ale wtedy bd aol nosil a kick to hmm tez nie ;d .
hehe a mnie nie będzie 10 dni w szkole ;p wczoraj w aqua poślizgnąłem się <tak to ja> i wyrąbałem o takie jakby metalowe, i miałem dziure taką jakby w nodze, byłem na pogotowiu i zszywane miałem xDD haha i powiedziałem, że walnęłem się także w ręke bo chciałem zrobić prześwietlenie, bo mam taką jakby bańke w ręce od 2 lipca kiedy uderzyłem się też na basenie ale na kłokoczycach... i nie pojechałem wtedy na pogotowie, a okazało się że od 2 lipca na legalu chodziłem ze złamaną reką... i ta kość jakby zalała te złamanie xD 10 dni mnie nie będzie. Hehe, powiedziałem że w ręke walnęłem się dzisiaj a tak naprawdę na początku wakacji ;p nie udało się lekarza wkręcić, ale kurde ze złamaną reką tyle czasu chodziłem :OOO ale tylko pierwsze 5 dni bolało. Teraz tylko odszkodowanie za 2 rzeczy xd pozdro
@Topic
Gz all charów xd
@up
Za odszkodowanie kup pacca. xD
@top
Ja dzis robię formata i kupuję BlackD
PS. A Na Keya to tylko format nie ? xD
@Down
Zart BlZ?
Ostatnio edytowane przez KamilQ : 08-09-2008 o 12:54
@KamilQ
Hahahhahahahaha leze : D
Kup se pacc za odszkodowanie XD
Pierw to bym kupil co innego niz Pacc'a ;d
@Oxidosis!
Lamaci ci reke na nowo? XD
@Nand
Ja nie mam eq i mi tez nikt nic nie dal Xd Ja sie nie bede prosil o itemy. Ten kto jest kumplem to mógłby coś pozyczyć.
@Topic
Dane gz lvl ;P Ostro jedziesz. xd Wieceps ładne eq. ;] Berafito widze, że na zamek zawitałeś xd
oo w pytę jeża; o. a moze ten brak pacca byc spowodowany tym, że...
Registration
Address: Oskar *****
Królewny *****
Olsztyn *****
Poland
Date of Birth: Nov 3 1980
na tibia.com mam takie cos, ale w tym druczku do cipsoftu, NAPISALEM CO INNEGO !!!!! hahai co teraz zrobic ; p?
tzn. gdy wypelnialem na tibia.com ten shit na pacc, to wszystko elegancko zrobilem tylko ze jak robilem rkeya, tzn kolega jak robil to wpisal swoje dane : <.. ;d
Char Kolegi V
http://s307.photobucket.com/albums/nn304/Teogos/
Pzdro Dla niego
@up
Ja miałem kupowany pacc tylko tytuł, numer konta, kwota. Bez adresu :P
Doszedł po tygodniu....