Ja takie skille mialem na takim levelu i nie przeszkadzalo mi to...
Kaski fakt malo ale nie wiem czemu masz jej tak mało
Co do expienia to są 3 opcje, Dark Cathedral, Elf Fortress, Ghoule i skelety pod mount sternum
Najbardziej optymalnne są 2 pierwsze opcje ponieważ obie te miejscówki są niedaleko venore więc możesz sie tam "zameldowac" na stale i poprostu zamieniac miejscowki w zależności od ilości ludzi na expowisku,waste oraz w zależności od tego gdzie Ci się lepiej expi
Na elf fortress expiłem od 20 do 28 a potem to już do 40 na dc...
Jeżeli wolisz kasę to proponuję zbieranie z elfów bowów, mało ważą a dużo warte i często spadają, niezapomni także zbierac heaven blossomsów aczkolwiek jeśli bd expił na ef ze zbieraniem bowów to częściej musisz wracac do depo i masz mniejszy exp, myślę, że jak byś miał szczęście to byś mógł wyjsc na +1.5k na plusie zbierając tylko hb i kase a jak bd zbierał dodatkowo bowy to wyjdziesz na 2k+. Na dc posiadając szczęście też można tyle zarobic z tym, że z samej kasy bd jakieś 1k a resztę to musisz liczyc na brass army/iron helmy/war hammery, dodatkowy plus dc to to, że niedaleko jest skrzynka pocztowa na outlaw camp i jeśli idziemy odniesc loota to exp nam nie spada ponieważ przechodzimy przez oc i tam spotykamy 2 huntery oraz kilka ww oraz banditów/smuglerów a możemy jeszcze zahaczyc o obóz minotaurów z 1 mm, 1 ma, 1mg i paroma minosami![]()