<płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze> <płacze>
Ostatnio edytowane przez Tetti : 02-11-2008 o 08:26
polska nie brooklyn by blyszczec jak jupiter
niejednego tu stlukli chocby za lepsza bryke
ziomek zycie...
*****, a wiedziałem, że ten zjebany cpun coś ***** zrobi. Pewnie teraz allegro, kase sprzeda i na narkotyki... *****...
Ostatnio edytowane przez PacxKnight : 02-11-2008 o 16:00
Fan Manchesteru United 4ever
Jestem aktywnym członkiem ruchu obrony języka ojczystego
I'm PenSpinner
I po co było się wychylać. :<
Odeszłam;*
[Nixon] Ja też;***
Kto ojebał nite? xd
Znaki.<1202103123123131231232314234314123123123123 >
Powiedzcie :<
Ostatnio edytowane przez JoVEKRoVeK : 02-11-2008 o 12:43
Ojebał ją duch święty. Za głupotę i naiwność się płaci. Sama się w to wrobiła. Owy duch święty będzie życzył Ave jak najlepiej.
Pozdrawiam, w ,,oparach absurdu hym i smutku''
Wasz petin kotletin.
Teraz ***** widze kto tu jest prawdziwym psem
Bajeczny jestes zasranym gowniarzem z kompleksami i leczysz je w internecie? -.- byles przyjacielem a teraz jestes chuja warta suka
@Dede
Tez jestes suką, przypomniec ci kto mi klapki kiedys zajebal? ahh no tak.. to byles ty, udawales przyjaciela a potem perfidnie mnie ojebales ;*
@Do całej reszty co nie znala Ave a zaciesza morde
Znal ją ktos z was? wiedzial jaka jest? czy tylko nasluchal sie opowiesci bajecznego?
Zapewne wszyscy jestescie pustymi idiotami ktorzy sluchaja plotek rozpowiadanych przez bajecznego.. no ale jak kto lubi
@Major
Idz robin hoodzie na polowanie -.-
@Jove
A zabronisz mi?
@Nix
Spierdalaj do sikaczki, moze da ci polnagie foty ;*
Ostatnio edytowane przez Denemix : 02-11-2008 o 14:24
Bajeczny, gz... : d Dene mnie na GG zablokował haha XD ale ostro dojebałeś, no, ale lajf is brutal xd też bym tak zrobił, jakby mnie ktoś wkurwiłxd
@Dene
Musiałem mieć jakąś postac, a że klapy były w cenie, to dostałem 450 rp xD
Ostatnio edytowane przez ^Deduś : 02-11-2008 o 13:59
Jak ktoś wyżej wspomniał, Ave okradł duch święty. Jest mi niezmiernie przykro, moc ducha świętego jest zbyt potężna by o niej rozmawiać.
Trzymaj się, Ave.
Powstała kolejna już wojna w Harmonia Theard. Wypierdalajcie na pw bo żal ...
@Dene
Nie wiem w jaki sposób ojebali Anke ale nie żal mi :P Tylko Cię proszę, nie pojedź mnie zbyt ostro bo nie chcę się pociąc dwudziesty raz już dzisiaj w
3m0 $tyl3
@edit
I nie wyzywac majora -.-
Ostatnio edytowane przez JoVEKRoVeK : 02-11-2008 o 14:10
Fotki ave z ostatniej chwili:
Aniu, pamiętaj, Tibia to tylko gra.
Emo!
Skrzyszowski Steam już niedługo!
Panowie i Panie bez kłótni nie zaśmiecajcie tematu![]()
Gz wszystkich advów
Ma ktoś dragon shielda??![]()
A "ty" tu po chuja? Guza zaś szukasz, dziecko neta, chyba ci w rl ostro wpierdalają.
major - tępy chuj, zrobisz mi coś? Babice obok Oświęcimia ul. Kwiatowa 5, zapraszam ; )
@Bajeczny
Kolejny sprzedawczyk, który będzie się podlizywał tylko po to by dostac itemki/ inva do domku Cinka, a odwróci się od kolegów. ; (((
@Nix
Popieram Denemixiora, a może dostaniesz od tej kurwy kasiczki zdjęcia, oby podczas masturbacji ci ***** penisa rozjebało.
Prędzej to Bajeczny jest EMO niż Nita oraz leczy sobie rl kompleksy w sieci.
Żeby nie było bez ss:
![]()
Fan Manchesteru United 4ever
Jestem aktywnym członkiem ruchu obrony języka ojczystego
I'm PenSpinner
Powiem tak, Bajeczny, Nixon, Viki, Cineq wypierdalajcie z tego forum. Ty Nixon tak jak mówił Pacx żeby Ci pałe rozjebało jak zobaczysz viki :c.
Dam Chara Na Apo 280 Ek 11mlvl 109/111 W Axie.podstawowe Eq W Tym Winged Helmet C Arrow I 200cc, Za Itemki/postac Na Harmonii. Chetnie Pisac Tu/priv/gg:8693890. Mozliwe Za Pomoca Allegro!
Jestem szczęsliwy z twojej straty 900k, softów itd. Xddddd
A na APO tylko 20kcc i domek. : / Słabo jak na emo, która nic nie ma do roboty z życiem.
FAIL!
![]()
tak pacx major jest tepym chujem:
zGADLES
topic
brawo dla kochanej nity ;];];];];];