User Tag List

Strona 54 z 56 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 061 do 1 080 z 1110

Wątek: Harmonia Power

Banned
    Miasto
    Wieś: Miasto: Wieś: Miasto: Wieś Hmmmmmmmmmmmmmm jednak nie wiem ale raczej moze to miasto ale nie:/
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@2up
    Wydaję mi się że od Bajecznego all się zaczeło potem grom...cineq.... potem dołączyla viki i nixon :d
    @Bajeczny
    ale najs foto

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

oj bajeczny jednak myslalem ze masz cos masy lub miesni ale tu widze "pedalka" twoja ksywa : D ladnie toba pomiataja w rl nie dziwie ci sie ze na forum jestes koxem ....tylko tu cie za takiego uwazaja ;d;d xc dd d
    joverovek kox i moj miszcz ' xdddddddddddd

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja nie będe tego komentował, żal troche Ave.

Jakbym był Bajecznym, postąpiłbym tak samo. Chłopak po prostu jest wyluzowany, nie rozmawia przez mikro ani nie pokazuje fot, ponieważ potrafi rozróżnić internet of prawdziwego life i ma tak naprawdę wyjebane na internet. Gadałem z nim pare razy jak i z Cineqiem, wydają się wporzo gośćmi z którymi można porozmawiać na różne tematy. Zachował się jak zachował, ja mu tego za złe nie mam...

Co do Ave to współczuję, słyszałem wiele opiń na Twój temat i z reguły mówiono że jesteś spoko, no ale cóż, życie jest nie sprawiedliwe ;P

Nie rozumiem, po co wszyscy się tutaj napinacie? Bajeczny shakował Ave, to niech oni sobie to wyjaśniają a nie Ci co mają gówno do gadania piszą tutaj najwięcej..

Co do Nixona, nie spodziewałem się tego po Tobie, nie oceniaj ludzi jeżeli ich nie znasz, bo Ave nie jest żadnym emo.

Pozdro!

Zaawansowany Brain :)'s Avatar
    Miasto
    Przemyśl
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Ser@fin Zobacz post
    Jest. Po nie wyżytym dziecku które boi sie uzyc żyletki. Chociaz sam wie ze o tym marzy. :< Biedny. <zgon> :P

Btw.
    Wiecie ile razy Viki przelecieli? Kurde, chcialem jubileuszowy setny raz byc ;<
    Policze pewnie pare razy Grom. Ale Nixon tak jej dupe liże, że szok : O. Po sraniu też .

Bywalec Wujek Margoth's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Ave Nithersson Zobacz post

[Guest] Kukuuu :q.

O *****!!! xDDDDD Ty (Bajeczny) śmiesz kogoś oceniać jak wygląda?? Lol11...
    Nazywasz kogoś "gejem" a zobacz na komenty pod fotką... muuHAahAHhahahAhahaH

Nie bicz wilka czy jak to tam się zwie jest Failem Miesiąca na apo lecz twoja fotka... co więcej... jest ona failem 100- lecia.

Pozdrawiam... Zawsze broniący, oddany, kochający Ave- Wujek

=*

Peace :P

//Edit

No fajne chary
    Ostatnio edytowane przez Guest : 03-11-2008 o 22:37

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Zimmer Zobacz post
    Viki, Leady Kasiczka, Ave Nithersson

Viki - Typowa pusta lalka, setki razy ruchana przez Cineqa, Fee, Groma, Baje ;< Dlatego wszystko kręci sie w okół niej. Bo to suka, szmata i daje dupy kazdemu byle tylko miec kcc i kumpli w necie <one><one><one><one><one><one>

Kasia - Bo chyba jest pierwszą playerką (nie licząc pinki) ktora ujawnila sie na apo.

Nitka x> - Bo Nix Jej zazdrosci body i inteligente. ;<

Banned
    Miasto
    Radom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja nie wiem o co chodzi choć na forum jestem 2 lata (nawet dłużej) ale nie wiem o co chodzi Ale wnioskuję Viki daje dupy na rl i wam to się nie podoba
    po 2 Bajaczny kozaczy i wyzywa innych a sam nie jest piękny -,- tak??

JEŚLI CHCECIE TOCZYĆ TAKIE ROZMOWY PROSZĘ ZAŁOŻYĆ NOWY TEMAT W HYDE PARKU -,- TUTAJ HARMONIA POWER
    A serio plx spokój

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Bald Drah Zobacz post
    Ja nie wiem o co chodzi choć na forum jestem 2 lata (nawet dłużej) ale nie wiem o co chodzi Ale wnioskuję Viki daje dupy na rl i wam to się nie podoba
    po 2 Bajaczny kozaczy i wyzywa innych a sam nie jest piękny -,- tak??

JEŚLI CHCECIE TOCZYĆ TAKIE ROZMOWY PROSZĘ ZAŁOŻYĆ NOWY TEMAT W HYDE PARKU -,- TUTAJ HARMONIA POWER
    A serio plx spokój
    Zal mi osob ktore pierdola takie farmazony. Xd <zgon> Mozemy to pisac gdzie chcemy i tylko modek moze nam tego zakazac. Nic Ci do tego :*

Ps.
    Liczylem po relacjach Nixona ile razy Viki przelecieli ;< 112. Wiec nie bede 100 <zgon>

Banned
    Miasto
    Radom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Żal to mi Ciebie chłopcze ...
    Gówno mnie obchodzi co ty tam sądzisz.. zaśmiecasz temat.. pewnie taki burdel kojarzy Ci się z dobrymi stronami(może dom?)

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Bald Drah Zobacz post
    Żal to mi Ciebie chłopcze ...
    Gówno mnie obchodzi co ty tam sądzisz.. zaśmiecasz temat.. pewnie taki burdel kojarzy Ci się z dobrymi stronami(może dom?)

HBUHsbbsUSBhsbuBSUbsuBSUhbsuBSSbsb Zgon z takich ludzi. ;< Nastepny Bajeczny sie znalazl. Moze to Ty? No przyznaj sie ;*

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Serafin taki kozak, a sam pewnie trzepie przy fotkach Viki... ogólnie wszyscy się do niej ślinią, a teraz chojraki : o
    I jeszcze jedno do Sera : ] sam masz ryj nienajlepszy, więc co Ty kminisz człowieku.

@topic
    Zajebiste chary.

Miasto
    Przemyśl
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja jej np. nie znam ale po fotce widać. Darmowa ...

Banned
    Miasto
    Radom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Ser@fin Zobacz post

HBUHsbbsUSBhsbuBSUbsuBSUhbsuBSSbsb Zgon z takich ludzi. ;< Nastepny Bajeczny sie znalazl. Moze to Ty? No przyznaj sie ;*

Morda .... po 1 ja to ja jak to powiedział ktoś mądry -,- Po 2 żal Cię taki śmiech to mają ludzie z kompleksami nie kochani w domu -,- I po 3 Apo to pisarnia przyjdzie taki leszcz jak ten i kozaczy -,- Masz jakiś problem proszę pw -,-

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał ^Deduś Zobacz post
    Serafin taki kozak, a sam pewnie trzepie przy fotkach Viki... ogólnie wszyscy się do niej ślinią, a teraz chojraki : o
    I jeszcze jedno do Sera : ] sam masz ryj nienajlepszy, więc co Ty kminisz człowieku.

@topic
    Zajebiste chary.

Pierdoli mnie to co mowisz transie jebany. :] Najpierw dla itemkow, potem dla przyjemnosci a potem pogrązasz sie w tym i koniec. ;< Zgon xd Hooy ci w noge ;< Nie trzepie przy fotce Viki bo po co? :P Są lepsze sposoby na orgazm ;< Hooy z moim ryjem, pochwal sie swoim? Tez "nie taki bajeczny"? ;] Taa, jestem kozakiem. Kozacze przy kazdej okazji, i jebie mnie to jak inni na to zareagują więc ssay. :* I tak odchodze wiec pierdoli mnie ban

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja trans? postacią Dede nie gram od sierpnia? HAHA sprzedałem ją, a z tego co wiem gra nią teraz dziewczyna o imieniu Paulina, ale nie wiem czy owner ciągle ten sam.
    A moja fotka jest w działe "Rl fotki" gud lak.

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

nie pojebaly wam sie czasem tematy ?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Zimmer Zobacz post
    nie pojebaly wam sie czasem tematy ?
    Nie.

.................................................. ............

Miasto
    Przemyśl
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Patrzcie jak Bajeczny edytował foty (http://i37.tinypic.com/sxbrsg.jpg). Teraz rada dla niego. Obejrzyj się w lustrze : O.

Banned
    Miasto
    .Kutno.
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Ser@fin

Viki suką i daje dupy? Zazrościsz, bo ty o tym możesz mażyć. Jedyne co możesz zaliczyć to swojego palca w kilbu, więc zamknij ten pysk skoro nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz...

@Wujek Margoth

Desperado się odezwał. Nie pisz nawet głupot na temat Bajecznego, bo jakby nie patrzeć to ty można powiedzieć jestes kobietą. Pizdą z długimi włosami, którą by nakurwiali w mojej szkole. Uśnij.

Co do tego:

=*

To jak Bajeczny jest pedałem to wyjaśnij, dlaczego ty buziaki ślesz na forum wypełnionym mENSZczyznami? ;<

@topic

Super chary. Super skille. Super eq. Super magiczne. Super wszystko. : ]

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał .O.S.T.R. Zobacz post
    @Ser@fin

Viki suką i daje dupy? Zazrościsz, bo ty o tym możesz mażyć. Jedyne co możesz zaliczyć to swojego palca w kilbu, więc zamknij ten pysk skoro nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz...

Wyliż mi kureffko :< Jebie mnie to co o mnie piszesz, dzieciaku. Jestes nastepnym niewyzytym dzieckiem jak bajeczny, ktory proboje cisnac Serafina, ale mu nie wychodzi. Cóż. To robota dla mistrzow a nie hooyow.