Ja ogólnie to chciałbym dostać HDD 120 GB do Xbox'a a po za tym to siano(PLN)
Ja ogólnie to chciałbym dostać HDD 120 GB do Xbox'a a po za tym to siano(PLN)
Ja zawsze daję / dostaję kase, najlepsze rozwiązanie, dasz owej osobie pieniądze, a ona wykorzysta je lepiej niż my.
Kase na se k800i oraz 6 ze wszystkich przedmiotów w szkole XD XD XD
Przeczytaj na głos kolor słów:
NIEBIESKI
CZERWONY
BIAŁY
BRĄZOWY
Ja bym kciaŁ dostać abu hamze al móhadzoraa xddA tak na serio to moze snowboard i buziaka od fajnej dziewczyny xD
Nie cieszy przyjmowanie prezętów lecz ich dawanie. Poprosil bym o 2 kilo musku i rozdal bym polowie tego forum... szczegulnie autorowi, hail tur3x
@up
Prezętów, szczegulnie? to jest ironia? bo jak nie, to tobie mózg by się przydał. xd
@topic
Nie wiem :P może... samochut na sterowanie Plz!!
Figsy do gry bitewnej Lord of the Rings dostane.... Zajefajna jest![]()
Ostatnio edytowane przez Sillmarilien : 28-11-2008 o 15:40
Pacca 90 dni + 30 kcc + itemy może jakieś jeszcze 20 kcc
Ja chciałbym tak
1. Nowego kompa
2. Szybszego neta
a teraz te bardziej realne
3. wszystkie tomy mangi Hellsing
4. Morrowinda xD
5. Obliviona
6. antywirusa (teraz żadnego nie mam xD)
Jakiś char na Apo z 1400+ i full kcc itp...
A na poważnie Nokie N95 8GB, 10kg Mandarynek, 5kg pomarańczy i słodycze od których popsuje sobie zęby....
A najważniejszym prezentem na gwiazdkę będzie koszulka wyjazdowa West Ham United, kubek itp. gadżety mojego ukochanego zespołu :**
Buziak od fajnej dziewczyny grając ciągle w tibie jest z pewnością dość ciężką sprawą... chyba że pasował by Ci buziak od fajnej dziewczyny, która ma konto w tibii i może Ci dać w grze. Co do buziaka proponuję odejść od kompa, znaleźć potencjalną kandydatkę( nie dodę, bo ją to co 2 facet co najmniej by chciał... więc najlepiej zejść na ziemie, bo korzysta z niej Majdan... JA CHCĘ BYĆ CHOĆ 1 DZIEŃ NIM!!), a później to wszystko zależy od tego jak się starasz.
PS: Zapomniałem dodać złotą zasadę co do dziewczyn, która brzmi "nie ta, to inna".... teraz jesteś PRO i sam załatw sobie prezent nr. 2!!
Ostatnio edytowane przez Wiele Miałem Kont : 29-11-2008 o 20:13
To tak :
Telewizor 40+ cali.
Xboxa 360 ( + pare gier )
Słuchawki.
Ja bym chciał dostać cygara waniliowe xDD a tak na serio to monitor LCD![]()
Jakiegoś nowego fonika N95 marzenie xD
PS 2 pare fajnych gierek
A przedewszystkim zdrowie dla całej rodziny :]
Co ja chcę? Procesor nowy by się przydał![]()
Tibia - Proste wejście do czyjegoś domku - http://pl.youtube.com/watch?v=EEartokJz4I
Ja chce coś do kompa... [bo lubie kompa i sprzęty takie ]
Albo mocne głośniki ze wzmacniaczem....
Może dam kase mamie i dokupie laptopa i bd miał pc i laptopika... oczywiscie mama dołoży ;p
Ja bym chciał dostać 1 kg węgla żeby w ten piękny dzień w domu było ciepło a na kolacje zamiast podeszw od butów mógł zjeść przynajmniej resztki Hamburgera ze śmietnika : |.
A tak na serjo cchiałbym żeby Mikołaj przyniósł mi Wrobla w pudełku : /
A ja bym chciał odwrócić czas i nie spieprzyc jednego dnia w moim życiu..
"..Łapię chwile te słodziutkie choć krótkie.."