zal a z Allegro screnow nie ma? <znaki> <znaki> <znaki>
zal a z Allegro screnow nie ma? <znaki> <znaki> <znaki>
The best twoja postawę można by było opisać tak:
Ktoś opluł Cię w twarz, ty otarłeś ją, strzepnąłeś ślinę z rąk, popatrzyłeś w górę i zapytałeś "Deszcz pada??"
Na twoim miejscu mocno zastanowiłbym sie czy wstawianie do tego tematu ss z twojej postaci ma jakikolwiek sens skoro na każdym kroku gnoją Cię jak tylko to możliwe. Nie mowie już czy allegro czy nie, bo nie interesuje mnie to co robisz ze swoimi pieniędzmi. Jeżeli osiągnąłeś to dzięki handlowi, jak mówisz, to gratulacje dla Ciebie, a jeżeli za rl kasę to pozostawiam to bez komentarza.
PozdrO!
To jest bardzo ciekawe co piszesz the best nie zdziwiłbym sie gdybyś mial klapy ( masz ) gdybys mial pande gdybys nawet mial bh ale s set na 408 lvl? mowiles ze masz lacznie 122kcc ja mam przykladowo na 474 60kcc dziwne skad zarobiles tyle? ja expie od 200 lvl cały czas z lootem i uzbierałem tak z 40kcc.I dziwnym zbiegiem okolicznosci na allegro jest gosciu o nick The best (pewnie ty) dla mnie wszystko jasne ale ja na twoim miejscu zrobil bym tak :
1 zmienił nick na allegro
2 poprosil o namelcoka na APO i nie wklejał już tu sccrenow bo cie jada jak psa
3 nie kupowal juz kasy na allegro bo kupiles juz moze 121kcc zarobiles 1kcc
4 3zl x 121kcc = 363 zl zal?
nie chce ci jechac jak inni uzytkownicy forum ale jestes powszechnie uwazany na apo jako " Allegro Kid" Dziekuje to wszystko nara
Ostatnio edytowane przez Super Knightcik : 13-01-2009 o 17:13
@up
Ej koles to jego sprawa na co kase wydaje .
Nie chce go bronic ale ***** czepcie sie czegos innego?
11:51 Malahada Astin: po fragu masz rock
PWNED!! ./\
22:17 You see Poco (Level 131). He is an elite knight.
22:17 You see Zaco (Level 150). He is an elite knight.
22:59 You see Exod (Level 123). She is a master sorcerer.
22:59 Straciles 366 punktow zycia w walce z Exod.
Ey... Ty na prawdę jesteś pojebany ;d każdy cie wyzywa od allegro i psów a Ty dalej ss wystawiasz i nawet nie patrzysz jakie masz komentarze. weź się zastanów co Ty robiszwiem, że będa komentarze na mój temat ... mnie to je*ie co pisza inni o mnie ja wiem swoje ;] see you ;*
Nie gram postacią o nick`u Elite Knighteczka
Postać została sprzedana na 577 lvl`u !
"Spieszmy się kochać ludzi... Tak szybko odchodzą"
Allegro Kidy Górą
I weźcie mi nie mówcie że on handluje bo chociaż by kupował taniej i selal drożej to ile by musial na 1 transakcji zarobić 2kcc ? a zarobi max 300cc
N /C
Allegro : Szukaj : Ots Armia : Kcc : Kup Teraz : Ilość : 50 : Należność : 200 zł = Thx The Best Palladin
Żal nawet nie wyobrażasz sobie dziecko ile można na 1 transakcji zarobić..
Moja best transakcja jaką zrobiłem to 60kcc na pewnym domku..[to jest jak free g bolt etc. ]
Więc jak się nie znacie to przestańcie wyzywać od allegro dzieci allegro.
Że wy jesteście z tamtąd , to nie znaczy, że ktoś też musi być taki sam jak wy.
Wieszkosc z was pierdoli glupoty ze allegro etc.
Jak gralem przez wakacje dostalem od rl'a 600 ed.
Siohalem 10 dni (5h dziennie) i przez 10 dni mialem 80kcc + domek (30kcc)
Kupilem sobie g bolta/p.a i 2x klapy (1z questa) i zostal hajs i bylo z czego sl kupic.
Moze mial 2 chara albo jakis rl/best friend jego skonczyl gre i oddal mu itemy
za free !
Wiec jak zazdroscicie ze ma takie eq polecam wejsc tutaj -->Here<-- I macie to samo co On.
[Kmq] 1-1505
[Bart] 2927 - 2939 | 2983 - 3021
[Zarexoholik] 3108 - 3134
[Tru] 1 - 2618
z przerwami
up lol on mial wyjebane eq na 150 lev a tak pozatym on rp i sio nie moze ;]
@up od okolo 210 od zrobienia c arrow questa zeby miec kase na handel
410lvl
![]()
Boshe.. xD koles wstaje o 5 zeby expic.. xDDD
Gratuluje ci ;ddd Graj dalej
Nie wyzywam tak jak inni bo to nie moja sprawa i nie gram na apo xDDD
Gz widać że inni nie są dobrzy w handlu i nie potrafią zdobyć fortuny (soczek;d) kupując tanio selając drożej. W innej grze kupując coś za 2k selałem to za 25k i miałem czasami do 100k dziennie![]()
pan2x up
zegarek mam zle ustawiony cos mi sie zwalilo i jak ustawie na dobra godzine to i tak przestawia sie
W grze zegarek zle ustawiony hahahah dojebales o.O
nie w grze idioto tylko na kompie a taki czas jaki na kompie taki ustawiony w grze
jesteś zajebisty XDDD 424ed vs 412 rp -.- masz full seta i klapy i padleś mimo że rp latwiej się gra <own3d>
nie wspomnę że lazłeś góra dól xd
Ja1 19:50:51
http://www.forum.toproste.pl/showthr...180#post364180
Semp 19:51:15
pro
Semp 19:51:15
iestes
Semp 19:51:17
i kto
Semp 19:51:19
tu
Semp 19:51:19