sahdusahdusa gz Sarumar jesteś bogiem dla Mnie !! wbiłeś 1900 lvl se swoim bratem ! niemartw się nic nikomu nie powiemnie trzeba grać na apo, żeby wiedzieć, że sarumar 23/24h online
chcesz mi powiedzieć, że jedna osoba przez ponad miesiąc siedzi dziennie po 23 h na dzień i expi,manasuje się te 53k many?
niech expi prędzej czy później go hakną, a jak nie to delete dostanie
a synek to chyba szkoły nie widział od września o.O
dzień w dzień exp exp, albo cave albo shar
Wbije raz na dzień na apo i zawsze( powt. zawsze) gdy wbije na os. online sarumar jest ondobry bot gzz
Zgadzam sie z Zaxusiem :<
Taki lvl mozna wbic w gora 2-3 h ;/
n/c
Prawie all up....Mial bana za bota? Nie... Mial bana za sharing...? tez nie?Myslicie ze ekipa apo go nie sprawdza czy sharuje/boci?? Jego sprawa czy woli tibie czy isc na pole..
@topic
Gz gogo 2k ;]
zgadzam sie z Benkiem.
Nie gratuluje lv bo to jeden wielki oszust, poprosil mnie raz o pozyczenie klap i pandy i mowil ze pozyczyl s seta dla Mordzialixa i chce isc na Apo, pozyczylem mu i juz go nie zobaczylem i znalazl sobie wymowke ze mu Wykopka ojebalem skoro char nie nalezy do mnie. Do tego Bot chwalil mi sie ze leci na wosso.
A i pozdrow brata wspołlokatora postaci.
miał i to pewnie nie jednego, nie chce mi sie sprawdzac.
ostatnio chyba nie mial, ale jak moze miec jak expi z bratem i maja to same ip?
@topic
jebac boty. jak mozna byc online 20h dziennie? a gdzie sen, jedzenie, szkola(moze na ferie), toaleta itd? ten koles ma 14-16lat, a w takim wieku powinno sie spac conajmniej 8h, robot?
Jestem pełen podziwu, mimo że XXX owner ALE.. że chce Ci się expić na OTS![]()
zdobądź 2k![]()
On raczej do szkoły nie chodzi... Myśle, że Sarumar to alkoholik i siedzi w kawiarence internetowej , i jedzie na wosso +dzieli konto z menelami jakich poznał w Lider Prajsie lub w lumpex`ie, Nie gratuluje mu tego 1,9k lvl`a... Sarumar pochodzi z patalogicznej rodziny i jest szmatex`em.
Pozdrawiam
~Elite
Nie gram postacią o nick`u Elite Knighteczka
Postać została sprzedana na 577 lvl`u !
"Spieszmy się kochać ludzi... Tak szybko odchodzą"
gz saru. ale nie bylo po co dawac ssa zazdroscinnych zrzera i Cie zwyzywali xD tu nie ma co pokazywac swoich osiagniec pozdro by zatex
mam wiecej niz on i ma mi cos dawac? prO dla ciebie HsuhsuhuHSUShuSHUhsu by zatex
Ostatnio edytowane przez M3ntor 0.0 : 21-01-2009 o 14:35
#up
Ty kretynie nie liż dupska Sarumarowi bo i tak Cie nie polubi ani nic Ci nie da...
Nie gram postacią o nick`u Elite Knighteczka
Postać została sprzedana na 577 lvl`u !
"Spieszmy się kochać ludzi... Tak szybko odchodzą"
Nierozumie tego postu. Psem niestety niemoze byc ;/ To jest CZLOWIEK i pogodz sie z tym
Sory ej , ale CH** cie obchodzi jego zycie , znajomi itd. Jezeli lubi menelow , lumpex'ow to jego sprawa . Prosze cie
Jezeli sprawia mu lizanie dupy , niech lize ;DD
@Topic.
Temat (procz ss) spamerski ;( co chwila " BOT " , "Bociarz" , "bana mu !!" :/
Jezeli chce grac na botach , niech gra . Zaloga APO napewno go sprawdza ^.^ .
@Do osob mowiacych co chwile bot !
Wbijcie taki lvl , a potem wyzywajcie . W 1 tydzien tego sie nie da wbic ^.^
Uczę się sztuki życia
Hip Hop to mój senseiPfk - Jestem Bogiem
Tak jak piszą koledzy. Elite Knighteczka ma kompleksy bo kiedyś z niego się śmieli ze Allegro Kid i trans. Co oczywiście jest i bedzie prawdą więc Wypie*dalaj. Jak chce to niech expi jakiś problem?Moze Saru chce sie dowartościować byciem najlepszym graczem na APO.To jego sprawa a nie twoja. Wyżywasz się bo to Ciebie każdy gnebił. Knighteczka Sux
Jebie mnie to, może siedzenie przed komputerem sprawia mu przyjemność, a widok OTS Queena radość?
Ważne że wbił, należą się brawa. ;o
Ehh. SArumar bot sarumar szar tak tak expi na cave ? i co jeszcze zaraz wyjdzie ze bot juz sie sam loguje na postać i expi.
1. Kto mu dupe liże niech liże . Nieraz saru na sl nie ma -,-
2. SZaruje z bratem. Brat jego nie zna passów i gra swoim harem.
3. Z 10 lvl saru jest około 16 k cc nie 7-8.
4.Hakna go? Nie w chodzi w głupie linki i nie ściga programów np Ventrilo jak Showtek.
5. Chce wbic 2k lvl do końca lutego i to zrobi!
Nawet jakby to co? Nie płacz bido ;DDD
Ty taki lvl wbijasz w 3 dni, już mówiłeś...ah ta tępa dziciarnia
Topic@
Jak sprzedaż chara za grosze bądź Cię zhakują to uświadomisz sobie, że nie była to gra warta świeczki i pewnie się przerzucisz na inną grę gdzie zmarnujesz sobie resztę życia ;D Tym optymistycznym akcentem kończę i pozdrawiam ;D