User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Też tak myślisz?

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za!

40 74.07%
  • Wszystkie inne możliwe odpowiedzi nie popierające mojego postu

14 25.93%
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 20 z 46

Wątek: APO v8.4

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie APO v8.4

Kolejny post o crashach na APO 8.4 Tym razem posiada przeslanie do hostera. Nie wiem czy zauwazyliscie ale server co chwile pada, a na forum tylko jakis moderator odpisal : "Mortiis ciagle cos robi". Czemu nie napisze on sam tego co robil i co zrobil. Moze cos robi ale server dalej jest niestabilny. To narazie jest najwazniejszym problemem. I niech mi tu moderatorzy nie pisza ze on nie moze sie rozdwoic bo odkrycie to nie jest ani glupie dzieci neo niech mi nie pisza ze nie podoba sie to idz na globa co gorsze na apo 7,6 bo zaplacilem jak wielu innych graczy za PACC zeby pograc na tym servie i za te pieniadze ktore dostaje Mortiis moglby sie poswiecic i naprawic w koncu ten silnik czy co to tam w koncu powoduje te crashe co pol godziny ;|
    Na koniec sonda zeby przeliczyc ile dzieciuchow tutaj gra xD

Gaduła .Khuramek.'s Avatar
    Miasto
    Kołobrzeg
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Słuchaj ja dowiedziałem sie tego od kolegi hmm że tak powiem "wyżej postawionego" Rangą .
    Mortiis właśnie kończy robić nowy silnik na najnowszym Source, od zera.
    Jest 90% pewności że server bedzie bardzo stabilny więc nie mówcie że nic nie robi, może własnie jak włączą serva napisze że włączył new silnik. Mieli go testować ale nie wiem kiedy.
    Mnie też to wkurza ale trzeba żyć.

A co do PACC to raczej odda kilka dni.
    Lee Bourdon 1-? [55] Name lock 2 x dostalem

Napisał ^Grulix^
    I co z tego? To nie jest żaden bug, tylko da się jakby "trapnąć" questa. Powinni to poprawić.

Banned
    Miasto
    ™ ™ ™
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

No niema czasu pisac postow,poniewaz grzebie,probuje naprawic bledy serva.

Close Topic xd.

Banned
    Miasto
    www.skust.info
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Arhadus (2009-02-07 10:52:46)
    pewnie tak ; <

Arhadus (2009-02-07 10:52:54)
    mam nadzieje, ze Mortiis szybko skonczy nowy silnik ; p

Meen (2009-02-07 10:53:39)
    jest na gg?xd

Arhadus (2009-02-07 10:53:55)
    niee
    Arhadus (2009-02-07 11:12:04)
    zaraz bedzie online ;d

Meen (2009-02-07 11:12:30)
    Mortiis wszedl?

Meen (2009-02-07 11:12:45)
    to spytaj sie spokojnie i powiedz to co ci pisze

Arhadus (2009-02-07 11:12:47)
    on prawie caly dzien siedzi przy kompie nad nowym silnikiem ;>

Arhadus (2009-02-07 11:12:51)
    na ggmalo kiedy jest ;p
    Taki mądry? Zrób ty silnik od zera

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@~Major~ cytat sprzed 2 tygodni? widzialem go juz chyba w 10 tematach

@Meen to czemu nie wejdze na forum na 2 min napisac w nowosciach ze robi nowy silnik od podstaw? no tak zapomnialem, bo on 24/7/365 siedzi tylko przed silnikiem i te kilka sekund go zbawi

Banned
    Miasto
    Zielona Góra
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Przecież mortiis się nie opierdala! Jezus Maria. Mortiis myślę, że dba o 8.4 i próbuje wszystko zrobić, aby wszystko było ok. Przecież mortiis sam napisał, że nie siedzi przed kompem 12 h dziennie z założonymi rękami. Wszystko dla was robi, przecież nawet mu się teraz to nie opłaca... Tylko umiecie narzekać, a zero podziwu dla administracji..

Temat closed.

@Meen
    Nie od zera....

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ty masz mozg closed chyba ... Czy ja kur*a mowie ze sie opierd*la? Napisalem ze nic nie pisze na forum o tym co robi a nie ze sie opierdala analfabeci! Czytanie ze zrozumieniem Rox!

EDIT: naprawde nie moze napisac graczom ze np. jest w polowie robienia nowego silnika bo jest hosterem ? nie musisz byc jego pier*olonym prawnikiem sam moze napisac to co robi...

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja mam genialny pomysł niech grulix zrobi silnik on się na wszystkim zna i jest najlepszy. Grulix pomóż Mortiisowi

Średnio zaawansowany
    Miasto
    Lublin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Myślę że zostanie to wprowadzone ale dopiero po naprawie silnika.
    Pzd!

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

jak dotad nie widac zeby cos bylo robione bo crashe sa a Mortiis nic nie odpisuje.
    btw, Grulix chcesz tutora? I tak ***** nie dostaniesz to przestan lizac dupe

Banned
    Miasto
    Zielona Góra
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Ikki Zobacz post
    Ja mam genialny pomysł niech grulix zrobi silnik on się na wszystkim zna i jest najlepszy. Grulix pomóż Mortiisowi
    Nie znam się na kodowaniu (takim) owszem mogę Ci przerobić jakiś kod typu do bota..

@Draxoth
    Nikomu dupy nie liże i nigdy nie lizałem... Nie chcę tutora bo... właśnie. I poza tym to nie są crashe!!

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

napisz sobie scripta na myslenie a nie lizesz dupe na forum i piszesz same glupoty...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie !!!

Po 1: Czlowiek o nazwisku Kamil Ostrowski, nie jest hosterem APO, tylko administratorem.
    Po 2: Niech któryś z Was postawi się na miejscu Mortiisa, czy Tygrysa. Oni codziennie siedzą nad kompem, psują oczy, robią wszystko co się da, A I TAK DOSTAJA MALO PIENIEDZY Z TEGO + WASZA NARZEKANIE! Zaczekajcie. Przy APo 7.6 tez tak bylo, nie?

Łowca postów Jan's Avatar
    Miasto
    Kostucha z Koszmaru
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Lord Arthas Zobacz post
    Po 1: Czlowiek o nazwisku Kamil Ostrowski, nie jest hosterem APO, tylko administratorem.
    Po 2: Niech któryś z Was postawi się na miejscu Mortiisa, czy Tygrysa. Oni codziennie siedzą nad kompem, psują oczy, robią wszystko co się da, A I TAK DOSTAJA MALO PIENIEDZY Z TEGO + WASZA NARZEKANIE! Zaczekajcie. Przy APo 7.6 tez tak bylo, nie?
    Server powstał w styczniu, ja grałem od kwietnia. Było podobnie na APO 7.6 i Mortiis zwalczał te crashe półtora roku. Teraz ma większe doświadczenie, więc pewnie zrobi to szybciej. On się nie obija, a jeśli nie macie cierpliwości, to nie grajcie. Nikt was nie zmusza do tolerowania crashy.

Chcesz wyrwać z mojej kosy?oO

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Lord Arthas skoro czlowiek o tym nazwisku jest administratorem calego servera to jest on hosterem bo to on udostepnia server graczom a to ze ma zjebanego providera to co innego

@Jan ostatnio gralem na dennym servie zwanym Xamash OTS na ktorym rowniez byly co chwile crashe ale tam przynajmneij zostalo to naprawione w ciagu 3 dni od wystartowania servera

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Draxoth Zobacz post
    Ty masz mozg closed chyba ... Czy ja kur*a mowie ze sie opierd*la? Napisalem ze nic nie pisze na forum o tym co robi a nie ze sie opierdala analfabeci! Czytanie ze zrozumieniem Rox!

EDIT: naprawde nie moze napisac graczom ze np. jest w polowie robienia nowego silnika bo jest hosterem ? nie musisz byc jego pier*olonym prawnikiem sam moze napisac to co robi...
    Weź człowieku idź się przejdź na dwór bo pewnie siedzisz przed kompem całymi dniami i narzekasz że serwer offline i ciągle są crashe -.- Nie jesteś jedną osobą na tym forum która na to narzeka.Co by dał ten temat w nowościach jak następny czop to samo by pisał w innym temacie Najlepiej w ogóle nie piszcie tematów na temat 8.4 jak wiadomo Mortiis próbuje wszystko ustabilizować,potrzebuje czasu na to :< Jak artysta ma wenę to nie wolno mu przeszkadzać,potrzebuje spokoju,a wy mu tego nie dajecie !!

Łowca postów
    Miasto
    Bydgoszcz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Lord Arthas Zobacz post
    Jeżeli dostawalby małe pieniądze to by sie tym nie zajmował nie pierdol głupot a na te narzekanie jest on juz przyzwyczajony pewnie.
    ZAMIAST DAC MI REPUTA KLIKNIJ http://PAJACYK.PL

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Piaskun1990 Zobacz post
    Weź człowieku idź się przejdź na dwór bo pewnie siedzisz przed kompem całymi dniami i narzekasz że serwer offline i ciągle są crashe -.- Nie jesteś jedną osobą na tym forum która na to narzeka.Co by dał ten temat w nowościach jak następny czop to samo by pisał w innym temacie Najlepiej w ogóle nie piszcie tematów na temat 8.4 jak wiadomo Mortiis próbuje wszystko ustabilizować,potrzebuje czasu na to :< Jak artysta ma wenę to nie wolno mu przeszkadzać,potrzebuje spokoju,a wy mu tego nie dajecie !!
    musialbym byc toba albo grac na apo 7,6 zeby grac calymi dniami. zasiadam sobie z zamiarem poexpienia to chyba normalne ze narzekam jak sie server wy*ebie. Temat by dal cos osobom ktore maja skilla w czytaniu i mysleniu. Z moich obserwacji wynika ze wielu osobom brak tych umiejetnosci. A ty jestes nastepny dupoliz niedoszly adwkoat Mortiisa, moze przestaniecie sie wypowiadac w jego imieniu dzieci?

Akananto
    Guest

Domyślnie

Jezeli chcecie wiedziec to na Apo nie ma crashy, poprostu database pada, Mortiis stara sie jak moze ale no niestety nie wie o co chodzi, jezeli chodzi o jego prace to ZAPEWNIAM was ze robi on bardzo duzo,wy zjadacze chleba tego nie zrozumiecie ale sprobojcie chociaz

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Draxoth morda okej? Jakiś noob zakłada ciągłe tematy i się żali, nie pasuje nie graj. Jak nie włączą apo aż do naprawy bugów będę się cieszył, bo może pójdziesz się potniesz nowym dżiletem którego dostałeś.

Więc powiem, bye do ciebie i nie wracaj

Zasady Postowania