Omg SAm czekam az to wszystko sie naprawi badzcie spokojni znajac zycie walnie jakiegos newsa na stronce jak ukaczy silnik...teraz poczkeajcie w spokoju ;s
Nic wam sie nie stanie jak serv jest oFF 2-4h dziennie....
Tez tam gram ;s
Jestem za!
Wszystkie inne możliwe odpowiedzi nie popierające mojego postu
Omg SAm czekam az to wszystko sie naprawi badzcie spokojni znajac zycie walnie jakiegos newsa na stronce jak ukaczy silnik...teraz poczkeajcie w spokoju ;s
Nic wam sie nie stanie jak serv jest oFF 2-4h dziennie....
Tez tam gram ;s
I like to smoke weed, a good sensimilla
Like smoke weed, a good sensimilla
Like smoke weed, a weed, good sensimilla
Who am I, Natural Dread Killa _/
Rozmawiałem z Mortiisem powiedział on, że nie włączy już serwera, bo firmę hostującą serwer pogryzły chomiki, które zostały sprowadzone z Egiptu, to specjalna odmiana, mają ok metr długości i kły jak tygrysy. Chomiki te przeczytały dane o postaciach i to teraz one opanują serwer będą mass hacki i część z nich już jedzie nowym BMW do Przemyśla, żeby skasować Mortiisa.
up
podobno te chomiki juz opanowaly amerykanskie serwy na globalu. no coz mortiix musi uciekac z kraju do kambodzy
draxoth jestes kolejnym pacanem
Ludzie wyluzujcie...Napewno niedlugo crashow nie bedzie,i nie gadajcie ze Mortiis ma to w dupiePrzeciez jest mozliwe ze odda dni pacc.
Latwo jest mowic,oczerniac,ale gorzej jest zrobic.Zamiast pisac zbedne posty..poczekajcie cierpliwie kilka dni i bedzie ok.Z drugiej strony Mortiis moze niechce pisac zadnego Newsa bo zrobi sie na forum jeszcze wiekszy spam i masa pytan.
Pozdrawiam tych cierpliwych.
PS.2x UP Pwn3d xD!
Ostatnio edytowane przez Shiffer : 07-02-2009 o 21:24
@shiffer
ty to chuck noris(czy jak on tam)?????????????
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=43986
.............................Rysiekk Life..............................
ja wam powiem, że najlepiej jak Mortiis wyłączy serva 8.4 do czasów aż będzie dojebany do perfekcji, a nie tak jak teraz że expi się tudniej niż na rl...
Dobra niech Mortiis robi co chce, ale czy to tak boli zeby napisac newsa na stronie ? ;s
No na 8.4 nie ma crashy tylko Mortiis mówił że powoli dochadzą do tego co powoduje zwieszenie się silnika. Ale swoją drogą Mortiis mógłby czasem coś na forum napisać.
PAL I NIKOGO PRZY TYM NIE SPRZEDAJ !!!
ja w sumie sie ciesze z tego co jest bo wiem, że ten server nei zostanie wyłączony po paru miesiacach. Pare lizusów tu jest, widać;] z jednej strony jak Mortis napisze jakis post to bedzie stos pytań i wyjdzie na to ze 30 minut straci na odpisywanie;P z drugiej strony mogłby napisac i odrazu zamknaćnie narzekam, niech sie robi:P
Bo jeżeli to jest najlepszy ots to każda informacja powinna być zamieszczana na stronie głównej? Tak jak to jest na każdym otsie, a nie cisza i chuj.. wszyscy się wkurwiają bo nic nie wiadomo, chce pograć w tibie PLX ! !
@Criss
trzym jape i idź pilnować fretki
Ostatnio edytowane przez masiro : 07-02-2009 o 22:43
HUJ DUPA CIPA CYCKI....
MAM ADHD....
Chciałem sobie zagrać praktycznie ostatni dzień ferii, nie chce mi się spać...
A tu ***** dupa
@masiro
Czajcie koxa:
22:26:06 matyj (6882156)
nie wlacza
22:26:14 matyj (6882156)
tego jebanego w dupoe pierodlonego zajebanego ***** serwera ide podniesc 10 kg
na klate
Buhahaha ide pilnować fretki bo mi karzą..
Ostatnio edytowane przez Criss : 07-02-2009 o 22:45
I jak zwykle off, nie mogę spać, nie mam co robić to mówi pogram sobie ... nawet strona armii nie chce się włączyć -.- Ja wiem te bugi itd ale KURW.... bez przesady co chwila itd .. zrób to o 12 a rano już można pograć.. a może śpisz teraz wstaniesz o 10 i zrobisz co?
I tak tego nie przeczytasz mortiis hah
PS- Ja nie mam ferii mam szkołę i inne zajęcia, dużo osób ma jak ja więc może jak by pracował w dni tygodnia mniej by było skarg?
Ale i tak tego nie przeczyta, jeżeli ma nie czytać i coś robić oki..
Ja nie płacze tylko składam skargę taki temat wiesz? I jest weekend mogę pograć, a później wejdzie 23233344 noobów wybije respy i tyle![]()
Ostatnio edytowane przez Bald Drah : 08-02-2009 o 06:48
A co moze ma nie spac caly dzien i noc.To jest chore co od niego wymagacie,przeciez on nad tym pracuje...Jakos wieksze lvl tak nie placza jak Wy,Ci co zakupili pacc itp.Wiec przeczekajcie cicho te kilka dni i mysle ze bedzie lepiej.
Chciałem pograć wczoraj, chciałem pograć dziś... Nie da się. Stronka nie działa forum tak. otwieram pierwszego lepszego posta i jak nigdy w życiu przeczytałem do końca wszystkie odpowiedzi i ***** JEGO PIERDOLONA MAĆ jestem w szoku, może spoglądam na to jak ktoś inny, starszy od was i nie jako maniak jebanej gry. Ale ludzie przypomnijcie sobie samych siebie jakiś czas temu gdy szukaliście ots-a 'dla was' i udało się: Armia 7,6 okazała sie stabilnym i dobrym serverem na ktorym mozna grać i wiesz że twoja praca nie zostanie zresetowana a server jest prawie 24/h. Ktoś sie tym zajmuje, jakiś człowiek, jakiś mortis za bądzmy szczerzy chujowe pieniadze i zrobil cos nowego co mnie i pewno wielu bardzo ucieszylo a wy pierdolone szczeniaki jebane maniaki i ***** ludzie bez serca i niestety rozumu obrzucacie tworcow takim gownem ??? za co. to musza byc specyficzni ludzie ten mortis i tygrys ja na ich miejscu po takich postach jebnal bym w kont ten server i poszjechal na narty, na basen do rodziny a wy w tym czasie zapierdolilibyscie sie na tym forum.... ciekaw jestem ile osob napisze "lize dupe" a piszcie sobie nie czytam tego forum wiec mam to w dupie nie znam mortisa i tygrysa i nie chce znac o nie zamierzam byc tacy jak wy. Badzcie im wdzieczni i zastosujcie sie do tego co napisal ten jeden 'nie pasuje to wypierdalac na global
zycze wszystkim powrotu do zdrowia i trzezwego myslenia
UP
Taka prawda,,ale mogles delikatniej im to przetlumaczyc xD.To jeszcze dzieci
Ofc nie kazdy..
wiem sory .................................................. .................................................. ....................
Miejmy nadzieje, że Mortiisowi uda się naprawić/zrobić ten silnik i wszystko bedzie Gyyyt.
Ps. wie ktoś kiedy można się spodziewać włączenia serva 8.4?;>
Czasami człowiek spotyka kogoś i myśli ze spotkał się już z dnem studni ludzkiej głupoty, ale czasami spotyka kogoś i dowiaduje się, że studnia glupoty ludzkiej niema dna.