Puntek wczoraj mial byc OB na ank i co Mordusia ekipa jednak zjebala na 1sqm i tyle z tego bylo GZGZGZGZGZ
Puntek wczoraj mial byc OB na ank i co Mordusia ekipa jednak zjebala na 1sqm i tyle z tego bylo GZGZGZGZGZ
@Vid
Nie wiem kto Ty, ale Guardia to nie pvp ;< więc przykro, dla waszej wiadomości, open battle to nie 1 sqm, tylko otwarty teren, pozdro
brawo dziecipowodzenia, oby tak dalej pogratulowac IQ, jestem ciekaw czy z którymś z was można porozmawiać na rl normalnie ? czy będziecie dupic pierdoły o tibii non stop, albo nie bedziecie umieli się sami wysłowić - wasze ambicje sa mniejsze niz ludzi co rowy kopią, taka prawda ;< ludzie maja marzenia, ciesza sie jak je spełniaja, a wy cieszycie się jak dzieci , że kogos ujebiecie w gierce
![]()
(sory wy jesteście dzieci)
pa
finally i founded this song name, now i can die with this song![]()
QLIMAX FAN
PHi 1 sqm i to ma byc war?....Zal!!....................
Zal mi was)..
[\,,/..\,,/]
Lol i kto tu napina w necie
................o jaaa ja nieumiem pisac nieumie -.-
Zal mi was)..
[\,,/..\,,/]
Wydaję mi się , że autor tego tematu powinien odpocząć od tibi i ogólnie od komputera bo widzę , że podniecenie rośnie wraz z zabitym graczem.
Ja to nie rozumiem bijecie się w grze to tam rozwiązujcie swoje konflikty.
Normalni forumowicze nie chcą oglądać screenów z zabitym danym graczem.
Po co wy się wyzywacie ciągle ?? tibia to nie wszystko!! powtarzam tibia to nie wszystko!! to tylko ZABAWA...więc nie widzę sensu ciągłego bluzgania się..
Nie możecie grać normalnie ? toczyć wojny ale nie przeobrażać tego tak , że wam później piana z mordy przez pół dnia cieknie i zabijacie Matki krzesłem ??
Niedługo na przystanku tramwajowym jak ktoś na was się źle spojrzy od tego maniaczenia potraktujecie to jako tibie i hunted dacie człowiekowi hahaha....
Żal mi was , bez kitu żal...
Opanujcie swoje emocje a jeśli macie z tym problem to gogo no-pvp...
Widze ze czytac umiecie. Napisalismy ten post zeby uswiadomic pewnego pieska morduxa ze padnie i chcial ss zobaczyc to ma. Pozdro OB
OB jest ustawiony na sobote i tym razem (tak powiedzial The Videci) przyjda na ank pustnie (w co wątpie) . Tych co ten temat nie interesuje i chca sie troche ponapinac niech znajdą sobie inny. Nie mam slownika sorryy.
Szkoda Tylko, ze dzięki idiotom padłem bo mnie blokowali. Siadło na mnie z 5 sorców + Mordux. Po prostu podziękować Chuliganowi, i dla Stain-a. Mimo wkurwienia.... .Gratulacje.
Moszka, ale wiesz ze tym razem wy sie napinaliscie na 1 sqm ?:< + Wasza nieodlaczna bron noob chary;< Tak byscie dostali ale niestety noob chary musza byc bo suwac ktos musi.. ;D
"I am not in danger, Skyler. I am the danger.
A guy opens his door and gets shot and you think that of me?
No. I am the one who knocks!" - WW
Potrzebujesz pomocy z Androidem ? Pisz pw.
UASHUahsuASUashuHASUa Ja jestem na ss noob charem latalem ^^^^ i jestem zajarany bo my mozemy sobie latac a wam ktos broni latac latajcie rowniez gowno to da bo i tak padniecie bylem przy akcji jak sam mordux siebie trapnol na murze i padl(
Zal mi was)..
[\,,/..\,,/]
@Vid
Nie chodzi kto tu ile raz padł, tylko o to, że ustawiliśmy się na OPEN BATTLE, więc tutaj nie zabieraj głosu, a co do real tibii, to sam idz dobij ten 26 lvl ;> pozdro
Dobrze mu tak... Nie lubię go. Gratuluje wam
Dzis znow byla walka, padl 2x iCe, 2x Sir legend itd.
Czesc 1wsza filmiku
Czesc 2ga filmiku
![]()