Witam. Po przeglądnięciu tematów w tym dziale zauważam, że w większości z nich widać świetnie wydedukowane opinie 'on ma lh, tylko wosso ma takie banujcie go!'. Otóż tym tematem chce całkowicie zaprzeczyć wszystkim tym błędnym opiniom. To zaczynamy:
1. 'On ma wosso bo tylko wosso tak ucina pasek!1!1!'
To jest jedna z najpopularniejszych 'detekcji' wosso przez użytkowników forum. Chce was wyprowadzić z błędu. Otóż po wciśnięciu klawiszy ALT oraz PRINT SCREEN uzyskujemy screen bez paska startowego. Jednakże takowy pasek jest ucięty w sposób nieestetyczny, podobny w wyglądzie do screena wykonanego za pomocą wosso. Czy to pozwala na postawienie komuś zarzutu używania wosso? Hmm, nie.
2. 'Ale light hack tu będzie ban za wosso!111'
Kolejna błędna teoria. Żeby mieć lh wcale nie potrzeba wosso. Może być to każdy inny bot, ponieważ każdy, nawet najprostszy bot posiada tą nędzną funkcję. Jednakże istnieje jeszcze jeden sposób na lh. Wymaga on umiejętności...korzystania z Google, gdyż istnieje multum poradników, które pomogą nam zrobić to samemu. Wystarczy ściągnąć program XVI do edycji hexow. Następnie otworzyć nim plik 'tibia.exe'. Potem należy używając funkcji go to (ctrl + g) przejść do linijki 00048A83, a następnie zmienić wartość 8B 48 74 na 90 90 90. To jest ten cały wasz 'wosso'. Mówiąc szczerze to większość umieszczonych klientow 7.6 jest już z wbudowanym mc oraz lh.
Podsumowując zrobiłem ten temat, gdyż nie mogłem już patrzeć jak specjaliści typu 'gruliks' prowadzą wywody 'wosso czy nie wosso' tym samym zaśmiecając tematy wielu osobom. Mam nadzieję, że gdy każdy spróbuje własnoręcznie 'stworzyć' lh zrozumie, że nie potrzebny jest do tego żaden bot.
@do moderatorów
Nie usuwajcie tego tematu, nie ma on za zadanie rozpowszechniać wiedzy dążącej do łamania regulaminu. Ma on uświadomić niektórym osobom, że nie każdy ucięty pasek i nie każde 'lh' to wosso.
Cze xd
@edit
Specjalnie dla tych którzy zamiast patrzeć na treść posta czepiają się o brak screena:
![]()